Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Labai daili suknutė :)

Atsakyti

Labai labai labai graži suknelė! Pasaka! Tikra auksarankė  :wub:

Beje, pas mus namie tokios pat durys :D

O geras, fainai :) savanoriškai čia stovyklos vadovė? Kur stovykla vyks? Kiek laiko? :)

Aciu  :blush-anim-cl: 

Kiek laiko jos pas jus? Kai pirkom atrode kazkokios normalesnes, o kai atveze ir labiau isciupinejom, tai tokios popierines :D idomu kaip jos arkaikys kokius 10metu :hm:

Sita stovykla organizuoja MB virsininkas. Savo vaikams, vaiku draugams, savo draugu vaikams ir pns. Tai jis ieskojo zmoniu padesianciu. Tai va su MB eisim dirbti. Tai as atostogu metu dirbsiu, kad uzsidirbciau kitoms atoatogoms  :laugh:  stovykla bus trakuose, savaite laiko.

Labai daili suknutė :)

Aciu  :rev: 

Kaip tavo darbai juda?

Atsakyti

Sveikos,  jei vakar NT buvo baltas, tai šiandien neverta nei gadint?  :D 

Atsakyti
Pasidariau,  nes vakar ne su rytiniu dariau, tai galvojau nugrybavo, beeet nenugrybavo...
Atsakyti

Crazy bee, labai graži suknelė  :wub: ir tikrai, man siūlę suadyti jau yra pasiekimas, o čia matai pati rūbus siūna  :D 

Erborista, aš neturiu žodžių. Gerai, kad svarstai teismus, bet bus ilgas procesas. Ar tu visada toje pačioje ligoninėje operavaisi? Ar esi prašiusi second opinion kur nors kitur? Laikykis. Taip tikrai negalima, nepalik. 

Atsakyti

Pasidariau,  nes vakar ne su rytiniu dariau, tai galvojau nugrybavo, beeet nenugrybavo...

Kol nėra mmm, tol yra vilties  :4u: 

Atsakyti
Jefimija, jo toje pacioje.. Deja, vis tikejau kalbomis. Bet dabar jau imsiuosi veiksmu nes taip negalima elgtis su zmonemis.
Atsakyti

Kas keis saraseli, nelaukiu mmm 07.01 

Tai nenoriu vėl.priredaguot  :D 

Atsakyti

Aj ir dar prisiskaiciau, kad tas uždegimas jei pereina į kiaušidės, gali būti nepastojimo priežastimi. Simptomai pasirodo papilves, šonų skausmai, man tai skauda maudžia, bet nesureiksminau. 

Atsakyti

Aj ir dar prisiskaiciau, kad tas uždegimas jei pereina į kiaušidės, gali būti nepastojimo priežastimi. Simptomai pasirodo papilves, šonų skausmai, man tai skauda maudžia, bet nesureiksminau. 

Atsakyti

Ar mūsų londonietėms viskas gerai? 

Pradėjau prieš kelias dienas sekti BT. Kadangi žinau maždaug, kokia BT būna antroje ciklo pusėje, seksiu ar nekrenta :). Kažkaip užsivedžiau šitą ciklą, seku kaip išprotėjus, mažai trūksta, kad areolių dydį matuočiau  :oh:​ 

Atsakyti

Atleiskit merginos neskaiciau kuo gyvenat, ateinu tik pasakyti kas mano fronte. Nezinau kaip dabar su savim tvarkytis.

siaubas, kaip baisu...aš irgi  ieškočiau teisybės, tik prireiks daug  nervų, laiko,kantrybės....

delninukes neiveikiau :D 

Labai graži suknelė  :wub: 

Vakar vakare pajaučiau kad skauda gerklę, nakty visai nekas...atsikėliau su migrena, sloga, ir skaudančia gerkle... :unsure: Giliu lovoj ir negaliu pasijudint... negaliu net tėčio nuvažiuot pasveikint, teks telefonu  :unsure:​ 

Atsakyti