Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

lucci, Mama?, kaip jūs?

Aciu, visai neblogai  :4u: Siandien priduodu krauja trombofilijai ir toliau laukiu laisko su kvietimu i klinika. Siaip norisi eiti is proto - piesiu busimos tatuiruotes eskiza, norisi begti, lekti, pykti, rizikuoti..nezinau kaip apibudinti savo savijauta. As nenoriu buti as...

Atsakyti

Aciu, visai neblogai  :4u: Siandien priduodu krauja trombofilijai ir toliau laukiu laisko su kvietimu i klinika. Siaip norisi eiti is proto - piesiu busimos tatuiruotes eskiza, norisi begti, lekti, pykti, rizikuoti..nezinau kaip apibudinti savo savijauta. As nenoriu buti as...

Dabartinės nuotaikos nėra ir nebus nuolatinė būsena, žinai, kad tai praeis, tereikia laiko, kantrybės ir kuo daugiau teigiamo nusiteikimo  :)  Kad tik greičiau tas kvietimas ateitų, pagaliau galėtum pradėti veikti ir ieškoti priežasties.

Parodysi eskizą?  :)​ 

Atsakyti

Oj ne, tikrai ne  :D Tai bus mazyte tatuiruote, ne didesne nei pusantros degtuku dezutes visiskai aplinkiniams nematomoj vietoj, nebet buciau pusnuoge. 

Atsakyti

Krč, nieks ten pas mane neryškėja, 

ėėėj, nenukabink dar nosies, mmm dar neatkeliavo  :4u: 

Sveikos. o kokie testai a la patikimi? Kai laukiausi pirmo, tai man bele kokie vaistinėj pirkti parodė. Visi daryti teigiami buvo. 

aš visada  perku iš Bitutės serijos, man jie patikimi :) Sūnaus įklijuotas įknygelę  teigiamas testas jau 8 metai rodo dvi juostelės  :D 

Rytoj turėtų būti 13 dpo, tai jau ok daryt testus. Sekmadienį darytas baltutėlis, tai daug nesitikiu kažkaip. Nu bet pagadint testą vistiek nagai niežti.

laukiam, aš sakiau darysiu kasdien :D 

pridaviau tyrimą, palikau 14 eur  :oh:  :oh:  :oh: kadangi tyrimai ne iš ryto, tai atsakymas ketvirtadieny ryte, na tai kaip išlaukt, a??? :lol:  MB bando išlikt ramus ir nieko nekomentuoja :lol: sako aš palauksiu atsakymų :lol:​ 

Atsakyti

Simona, čia mes su tavim kartu pražilsim, kol atsakymo sulauksim  :D Bet tai kaip ilgai daro...

Atsakyti

Oj ne, tikrai ne  :D Tai bus mazyte tatuiruote, ne didesne nei pusantros degtuku dezutes visiskai aplinkiniams nematomoj vietoj, nebet buciau pusnuoge. 

Aa, tai tik vyro akims?  :D  O taip galima, kad pati eskizą nusipieši ir pagal jį tau meistras ištatuiruoja?  :)  Visada galvojau, kad rekia tatuiruotę išsirinkti iš jų albumų  :D​ 

Atsakyti

laukiam, aš sakiau darysiu kasdien :D

pridaviau tyrimą, palikau 14 eur  :oh:  :oh:  :oh: kadangi tyrimai ne iš ryto, tai atsakymas ketvirtadieny ryte, na tai kaip išlaukt, a??? :lol:  MB bando išlikt ramus ir nieko nekomentuoja :lol: sako aš palauksiu atsakymų :lol:​ 

Tik ketvirtadienį?  :blink:  Nu rupūžės lėti, kaip čia dabar išlaukti  :hmm: 

Bet jeigu kasdien testuosis, tai jau ryt įkelk nuotrauką, kad būtų ir mums ką veikti  :D​ 

Atsakyti

Merginos, 24cd (mano skaičiavimais, 9dpo) darytas PRG 21,10 nmol. Čia šūdas, ane? Reik prašyt ginės papildomo prg? Man tuo pačiu ir antrą fazę pailgintų, nes ji trumpa gan pas mane.. nėr 14dienų niekad..

Jautresnis testukas jau turėtų rodyti  :)  Kiek daug testukų nusimato, kad tik kuo daugiau būtų II  :D

Jeigu neturi pigiukų, tai laikykis, nemyščiok, ketvirtadienį jau tikrai turės testukai parodyti, jeigu kažkas yra  :D

Beje, nusileidai kraujo prg tyrimui? Planavai, jeigu nieko nemaišau  :D 

aha, parašiau viršuj.. arba jau labai pavėlavau ir nukritęs, arba tikrai trūksta..

Gerai Kisulita rašo-laikina būsena. Bet gal reiktų pasiduoti tai emocijai? Lėkti, bėgti? Bėgiot pradėt? 

Aa, tai tik vyro akims?  :D  O taip galima, kad pati eskizą nusipieši ir pagal jį tau meistras ištatuiruoja?  :)  Visada galvojau, kad rekia tatuiruotę išsirinkti iš jų albumų  :D 

Oi ne, gali pats atsinešt norimą eskizą, gali paprašyt, kad asmeniškai tau nupieštų :D

Atsakyti

Tik ketvirtadienį?  :blink:  Nu rupūžės lėti, kaip čia dabar išlaukti  :hmm:

Bet jeigu kasdien testuosis, tai jau ryt įkelk nuotrauką, kad būtų ir mums ką veikti  :D​ 

aha, jei ryte būčiau pridavusi - tai būtų jau rytoj atsakymas, na keistai ten kažkaip, nes veža į Vilnių tyrimus...

kaip nors ... 

bandysiu rytoj su vaizdine priemone prisiduot  :D 

Merginos, 24cd (mano skaičiavimais, 9dpo) darytas PRG 21,10 nmol. Čia šūdas, ane? 

blem, aš tai nieko nesuprantu tuose tyrimuose, gal merginos pakomentuos kas supranta... :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(aquabona @ 2017 06 13, 15:09)
<p>Merginos, 24cd (mano skaičiavimais, 9dpo) darytas PRG 21,10 nmol. Čia šūdas, ane?

Neveltui yra nustatyta PRG tirtis 7dpo ir skaičiuoti tiksliai O dieną, nes tada nebelieka vietos interpretacijai. Šiaip skaičius mažokas, bet dabar žinok, ar 7 dpo jis buvo geras ar irgi mažas. Už prg gamybą atsakingas po O susiformavęs geltonkūnis. Kartais II fazės ilgis būna nesusijęs su prg kiekiu. Šiaip tavo vietoj pakartočiau tyrimą kitą ciklą.
Atsakyti

Merginos, 24cd (mano skaičiavimais, 9dpo) darytas PRG 21,10 nmol. Čia šūdas, ane? Reik prašyt ginės papildomo prg? Man tuo pačiu ir antrą fazę pailgintų, nes ji trumpa gan pas mane.. nėr 14dienų niekad.. aha, parašiau viršuj.. arba jau labai pavėlavau ir nukritęs, arba tikrai trūksta..
O kokios normos nurodytos tyrimo atsakyme? Man atrodo, kad normos nuo 25 - 32 nmol/L 7 dpo, tai truputį žemas. Iš kur žinai, kad L fazė trumpa, juk tik dabar pradėjai OT darytis, ankščiau nežinojai kada O įvyksta  :)​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 13 birželio 2017 - 15:23

aha, jei ryte būčiau pridavusi - tai būtų jau rytoj atsakymas, na keistai ten kažkaip, nes veža į Vilnių tyrimus...

kaip nors ... 

bandysiu rytoj su vaizdine priemone prisiduot  :D

Na lauksim vaizdinės medžiagos  :D  Ryt gal jau ryškesnis bus  :D​ 

Atsakyti