Man šiandien visą dieną skaudena pilvą, kaip prieš pat mm. Ne tai, kad maudžia, bet visai skaudena, suduria vis. Taip nenoriu, kad mm ateitų 
o gal nesikankink tiek ilgai ir sysiok ant testo biškį anksčiau? 
Ko gero viskas susiję su mityba. Kai buvau jauna ir graži, galėjau valgyt bele ką bele kada, nebuvo jokių blogų pojūčių. O paskui vis dažniau pilvas parodydavo ragus man, kad žiūrėk, ką dedi į burną. Na ir oda, ir tie sąnariai galiausiai. Tik aš dėmesio nekreipiau, nes nesigilinau.
O šiaip gerai savijautai svarbus maisto ir judėjimo derinys. Ko gero net nebūtina sakyti, nes ant kiekvieno kampo dabar tas kūno kultas ir sveikos gyvensenos propagavimas. Aišku aš tinginė, bet sakiau vyrą pastatysiu kaip žandarą, kad žiūrėtų, ar nesimuliuoju su ta man prirašyta mankšta 
Ei nesimuliuok! Jei gerai savijautai tereikia tik geros mitybos ir mankštos, tai pirmyn ir dirbk!
pasimuliuosi, užleisi ir vėl tauškės sanariai Tau 
Daug tų mamų be socialinių įgūdžių. Mano patirtis buvo su mama, kurios nė metų neturinčią mergytę paguldė į tą pačią palatą su mumis (tada su sūnum gulėjom ligoninėj dėl didelio karščiavimo). Siūlė jai gultis su abiem savo vaikais, nes vyras kalėjime. Ji atsisakė, nes nenorėjo pagaut ligos kitai dukrai. Ir paliko tą metinukę vieną
O dangau, aš šoke, palatoj su dviem kūdikiais. Ta mažė klykė praktiškai ištisai. Gerai, kad auksinę mamą turiu, atlėkė ji iš kito miesto, liko su manim per naktį ir vis ramino tą mergaitę. O motina sugebėjo sms ryte parašyt ir paklaust, kaip sekėsi. Irgi kartais prisimenu tą atvejį, kažin, kaip dabar jos vaikai gyvena. Tik sunkiai piešiasi nors kiek gražesnis vaizdas.
siaubas.. nu tikrai