Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Aš neštukė ligoninėj daug laiko praleisdavau, tai kokių "mamyčių" tik neesu mačiusi  :D blyn, vieną mergaitę 17os metų ligi šiol pamenu, kur duris pilvu atidarinėdavo. Taip, pilvu, nes rankos buvo užimtos telefono laikymu ! pikta būdavo, kad lašalinė laša 4 valandas, o ji negali eit parukyt. Naktį užsirūkė palatoj, o ryte pabėgo iš ligoninės, nes policija atėjo jos ieškoti. Dievuliau, vis pagalvoju apie ją, kaži koks jos likimas dabar... 

Siaubas tikrai  :oh:​ 

Atsakyti

žinok net neklausiau, nes nelabai ką turiu šnekėt su tokio mąstymo žmogum  :unsure: aš vis dedu viltis, kad prabus motiniški jausmai kai paims mažiuką ant rankų.

Smagu kad pagerėjo sveikata.Bet atrodo kaip keista - va sanariai su mityba susiję... :hmm:  :D

Ko gero viskas susiję su mityba. Kai buvau jauna ir graži, galėjau valgyt bele ką bele kada, nebuvo jokių blogų pojūčių. O paskui vis dažniau pilvas parodydavo ragus man, kad žiūrėk, ką dedi į burną. Na ir oda, ir tie sąnariai galiausiai. Tik aš dėmesio nekreipiau, nes nesigilinau.
O šiaip gerai savijautai svarbus maisto ir judėjimo derinys. Ko gero net nebūtina sakyti, nes ant kiekvieno kampo dabar tas kūno kultas ir sveikos gyvensenos propagavimas. Aišku aš tinginė, bet sakiau vyrą pastatysiu kaip žandarą, kad žiūrėtų, ar nesimuliuoju su ta man prirašyta mankšta  :lol: 

Atsakyti

Aš neštukė ligoninėj daug laiko praleisdavau, tai kokių "mamyčių" tik neesu mačiusi  :D blyn, vieną mergaitę 17os metų ligi šiol pamenu, kur duris pilvu atidarinėdavo. Taip, pilvu, nes rankos buvo užimtos telefono laikymu ! pikta būdavo, kad lašalinė laša 4 valandas, o ji negali eit parukyt. Naktį užsirūkė palatoj, o ryte pabėgo iš ligoninės, nes policija atėjo jos ieškoti. Dievuliau, vis pagalvoju apie ją, kaži koks jos likimas dabar... 

Daug tų mamų be socialinių įgūdžių. Mano patirtis buvo su mama, kurios nė metų neturinčią mergytę paguldė į tą pačią palatą su mumis (tada su sūnum gulėjom ligoninėj dėl didelio karščiavimo). Siūlė jai gultis su abiem savo vaikais, nes vyras kalėjime. Ji atsisakė, nes nenorėjo pagaut ligos kitai dukrai. Ir paliko tą metinukę vieną  :oh: O dangau, aš šoke, palatoj su dviem kūdikiais. Ta mažė klykė praktiškai ištisai. Gerai, kad auksinę mamą turiu, atlėkė ji iš kito miesto, liko su manim per naktį ir vis ramino tą mergaitę. O motina sugebėjo sms ryte parašyt ir paklaust, kaip sekėsi. Irgi kartais prisimenu tą atvejį, kažin, kaip dabar jos vaikai gyvena. Tik sunkiai piešiasi nors kiek gražesnis vaizdas.  :(​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanite: 12 birželio 2017 - 15:38

Man šiandien visą dieną skaudena pilvą, kaip prieš pat mm. Ne tai, kad maudžia, bet visai skaudena, suduria vis. Taip nenoriu, kad mm ateitų :(

Man vis vaidenas kad uosle jautresne ir i miega labai traukia, nu jau traukia sysiot ant testo vienu zodziu  :unsure:  MB sake kantrybes, jei iki 07 01 (nezinau kodel jis toki termina nustate  :hmm: ) neprasides mmm, tada ir sysiot ant testo. Kazi ar as istversiu ? Nors labai abejoju kad galiu but  :nestuke , nes vistik po persileidimo, abrazijos, o dar ir persikelem i nauja busta, tai tvarkaus, laipioju, jokio poilsio neber pas mane  :oh: 

o gal nesikankink tiek ilgai ir sysiok ant testo biškį anksčiau? :D

Ko gero viskas susiję su mityba. Kai buvau jauna ir graži, galėjau valgyt bele ką bele kada, nebuvo jokių blogų pojūčių. O paskui vis dažniau pilvas parodydavo ragus man, kad žiūrėk, ką dedi į burną. Na ir oda, ir tie sąnariai galiausiai. Tik aš dėmesio nekreipiau, nes nesigilinau.
O šiaip gerai savijautai svarbus maisto ir judėjimo derinys. Ko gero net nebūtina sakyti, nes ant kiekvieno kampo dabar tas kūno kultas ir sveikos gyvensenos propagavimas. Aišku aš tinginė, bet sakiau vyrą pastatysiu kaip žandarą, kad žiūrėtų, ar nesimuliuoju su ta man prirašyta mankšta  :lol:

Ei nesimuliuok! Jei gerai savijautai tereikia tik geros mitybos ir mankštos, tai pirmyn ir dirbk! :D pasimuliuosi, užleisi ir vėl tauškės sanariai Tau :D

Daug tų mamų be socialinių įgūdžių. Mano patirtis buvo su mama, kurios nė metų neturinčią mergytę paguldė į tą pačią palatą su mumis (tada su sūnum gulėjom ligoninėj dėl didelio karščiavimo). Siūlė jai gultis su abiem savo vaikais, nes vyras kalėjime. Ji atsisakė, nes nenorėjo pagaut ligos kitai dukrai. Ir paliko tą metinukę vieną  :oh: O dangau, aš šoke, palatoj su dviem kūdikiais. Ta mažė klykė praktiškai ištisai. Gerai, kad auksinę mamą turiu, atlėkė ji iš kito miesto, liko su manim per naktį ir vis ramino tą mergaitę. O motina sugebėjo sms ryte parašyt ir paklaust, kaip sekėsi. Irgi kartais prisimenu tą atvejį, kažin, kaip dabar jos vaikai gyvena. Tik sunkiai piešiasi nors kiek gražesnis vaizdas.  :( 

siaubas.. nu tikrai :(

Atsakyti

Man šiandien visą dieną skaudena pilvą, kaip prieš pat mm. Ne tai, kad maudžia, bet visai skaudena, suduria vis. Taip nenoriu, kad mm ateitų :(

o gal nesikankink tiek ilgai ir sysiok ant testo biškį anksčiau? :D

Ei nesimuliuok! Jei gerai savijautai tereikia tik geros mitybos ir mankštos, tai pirmyn ir dirbk! :D pasimuliuosi, užleisi ir vėl tauškės sanariai Tau :D

siaubas.. nu tikrai :(

Man irgi maudena papilvę. Bet dar apie nieką negalvoju. Žodžius nelaukiam čia mes nė viena.

O dėl tų mankštų, tai va ir kalbinsiu vyrą, kad mane prižiūrėtų, nes aš sporto klausimu bevalė visiška.  :blush-anim-cl: 

Atsakyti

Man ir pilvą maudžia nuo kokios 2-3 dpo, iš pradžių buvo, kad ir skaudėjo vieną šoną,gal dėl pienligės, o dabar teliko tik maudimas  :)  Kažkaip jau nieko nebesitikiu iš šio ciklo, panašu, kad nieko gero nebus  :)​ 

Atsakyti

Į temą apie "metų motinas", tai kai dirbau antrame savo darbe, tai turėjau kolegę, kuri turi mergytę :) Tai ji labai linksmu tonu pasakojo, kad nerūkė tik vieną dieną - kai gimdė  :blink: Užkietėjusi rūkalė  :unsure:​ 

Atsakyti

Krč, nieks ten pas mane neryškėja, visi testai baltutėliai, tik dBest išdžiūvęs vaiduoklį meta. Arba ten išdžiūvimo linija. Nors pačiam pirmam jos nebuvo :( 

Nu žodžiu aš jau nukabinau nosį :(

Labas rytas, beje :4u:

Atsakyti

Kartojau.. tas pats dBest meta tokį patį vos įžiūrimą vaiduoklį. Arba ten išdžiūvimo linija  :hmm:  pigiukai one step ir nusipirkau easy test-baltutėliai. Reikia matyt apsišarvuot kantrybe ir laukt..

dBest yra baisiai nepatikimi :4u: Aišku, nenoriu žlugdyti vilčių, tikrai labai tikiuosi, kad laukiesi, bet su dBest neprasidėčiau, jie tik daugiau sumaišties įneša nei aiškumo :)

Ten :friends:  :4u: 

lucci, Mama?, kaip jūs?

Atsakyti

Laba ryta  :) 

Kas naujo vaiduokliukų medžioklės fronte?  :D 

Man šiandien vėl pilvo apačią maudžia, negi nuo šiol taip bus kiekvieną ciklą, kad maus nuo O iki mm  :oh:​ 

Atsakyti

mergaitės, kokį tyrimą reikia priduoti - prolaktiną? kad būtų aišku dėl neštumo?

Atsakyti

Sveikos. o kokie testai a la patikimi? Kai laukiausi pirmo, tai man bele kokie vaistinėj pirkti parodė. Visi daryti teigiami buvo. 

Atsakyti