Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Sveikos, mielosios! 

Grįžtu į šeimą  :D pailsėjom, KT suvartojau, laukiu mm, pradėjau vėl gerti vitaminus. 

Kažkaip labai į naudą buvo tas atitrūkimas, nuo testukų, BT, toks lafaa. 

Net nežinau, ar pradėsiu vėl matuoti ir sekti  :D

Sveika sugrįžus  :D 

Su tom bt, tai po kelių ciklų ir aš aptingau, šį ciklą tik vieną kartą matavausi  :D​ 

Atsakyti

Sveikos :) na Melisa - ar darei testuku dar?  :4u: 

Atsakyti
Tiek rašiau, tiek rašiau ir viskas dingo bash.gif

Įsivaizduoju, aš irgi labai ilgėčiausi Lietuvos, jeigu išvykčiau smile.gif Kažkaip labai prisirišusi, man čia viskas patinka, ir tai kad turime keturis sezonus, ir tai, kad nedideli miestai lyginant su kitų mąstais, o labaisiai patinka, kad gamtos yra nemažai  smile.gif Aš šį mėnesį 30 OT užsipirkau  biggrin.gif  Bet va, kai ciklas tvarkingas, tai labai aiškiai jaučiau kada artėja O  biggrin.gif  Tik trijų testukų prireikė O pagauti  smile.gif​ 

įsivaizduok, iš pradžių būdavo taip, kad einam su B prie jūros, karšta, palmės, o jis kalba, kaip norėtų dabar prie mūsų Baltijos su dviračiu važinėt. Aš sakydavau gal duuuurnas??? O dabar.. biggrin.gif einu ir kasdien svajoju apie LT gamtą, pušynus, savus namus, savas parduotuves, savo kiemą.. šunį pas mano tėtį palikom-einu iš proto, kaip pasiilgau!!!
O pagal ką tu jauti taip O? Aš prieš kelias savaites pagal išskyras nusprendžiau, kad jau O, nes biškį kb mačiau. Po savaitės kokios kelias dienas pilvo šonus skaudėjo, lyg irgi kaip O.. pasimetus visai..

QUOTE(grange @ 2017 04 14, 20:37)
sveikos ,

melisa, testuke matau seseli, linkiu rysket  4u.gif

bb priminei apie OT, einu uzissakyt, nes jau bagias. reiks pradet dazniau naudot.
pradejau matuot vel bt si men,tai idomu pasekt su testukais.
vakar ir siandien teigiama rodo, tai kazi ar jau per velu siandien ar ne  biggrin.gif  vakar ziauriai ne kaip jauciaus, jokios minties nebuvo dar kazka daryt, cia kaip tycia jau, nors ir sansu mazai natur bet galima pabandyt.
tai gal siadnien neuzmigsiu  kol pargrįš unsure.gif

Ir kaip bkt? Nes jei ot teigiamas, tai lyg ir ne postfactum, nes O gi per parą laiko įvyksta..
Kaip Tavo augmenija? Kaip viskas auga? Kokių naujų receptų išbandei? smile.gif

Miaaaargos, noriu namo! Noriu beibio!! Vakar išėjom pasivaikščiot, 90proc žmonių su vežimėliais! Ėjau, varvinau seilę ir tikrai labai pavydėjau.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aquabona: 15 balandžio 2017 - 11:20

Sveikos:)

Issilaikiau siandien regitroj teorija :yahoo: 

O siaip esu persalus ar kazkas panasaus, o dabar kaip tik vaisingos dienos :oh: 

Melisa, ar ryskeji? :bigsmile: 

Atsakyti

Atsakyti
QUOTE(Mama? @ 2017 04 15, 11:33)
Issilaikiau siandien regitroj teorija yahoo.gif 

sveeeeikinimai!!! Daug praktikos ir teisės greit bus rankose! 4u.gif
Atsakyti

Labas, mergaitės :4u: 

aš gyvenu ne kaip, šešta diena kovoju su galvos skausmu...pirmom dienom dar vaistus gėriau, o nuo vakar - jau numojau ranka ir nieko nebegeriu, nes vistiek nenumuša skausmo...Vakar vakare atsigulus verkiu, nes siaubingai skauda, o negaliu nieko padaryt....atsikeliu-ir vėl skauda...reikia eit namus tvarkyt, tai "pliusas" šiandien toks - kad skausmas toks, kad galiu kentėt... atsistoju, apeinu ratą, ir vėl lovon pagulėt...ech, tikiuosi kad šiandien jau paskutinė diena, nes tikrai nepamenu kad kada taip ilgai skaudėtų tiek dienų iš eilės...

Mama?- sveikinimai, šaunuolė  :4u: 

Melisa- ar kartojai NT?  :rolleyes: 

Aquabona - ką veikiat Ispanijoj?  ;)  visada taip, ir aš aplinkui pastebiu vien leliukus ie neštukes :wub: 

Dabar man svarbiausias rytdienos tikslas -nepratrūkt eilinį kart...Nes visi kaip tyčia nori gi "patart" kad reikia gi sesytės...mergos, tvardaus kaip galiu, stengiuos nereguot, tai šypsena išspaust, bet per Kalėdas pratrūkau...Buvo mano tėvai, uošviai, ir po eilinio klausimo "  na kada gi turėsit sesytę?  " atsistojau gražiai prie visų ir liepiau savo nuomonę ir patarimus susikišt į  ..... :lol:  išsivaizduojat? dabar taip gėda, bet tuo metu man buvo PMS...ar tiesiai švieniai pasakyt " mylimės beveik kasdien, bet nesigauna jau keli mėnesiai "  :lol: 

Atsakyti

Sveikinimai išlaikius teorija!  :clap_1:  :thumb_yello: 

Atsakyti
QUOTE(Simona02 @ 2017 04 15, 12:14)
aš gyvenu ne kaip, šešta diena kovoju su galvos skausmu...pirmom dienom dar vaistus gėriau, o nuo vakar - jau numojau ranka ir nieko nebegeriu, nes vistiek nenumuša skausmo...Vakar vakare atsigulus verkiu, nes siaubingai skauda, o negaliu nieko padaryt....atsikeliu-ir vėl skauda...reikia eit namus tvarkyt, tai "pliusas" šiandien toks - kad skausmas toks, kad galiu kentėt... atsistoju, apeinu ratą, ir vėl lovon pagulėt...ech, tikiuosi kad šiandien jau paskutinė diena, nes tikrai nepamenu kad kada taip ilgai skaudėtų tiek dienų iš eilės...
Aquabona - ką veikiat Ispanijoj?  ;)  visada taip, ir aš aplinkui pastebiu vien leliukus ie neštukes wub.gif 
Dabar man svarbiausias rytdienos tikslas -nepratrūkt eilinį kart...Nes visi kaip tyčia nori gi "patart" kad reikia gi sesytės...mergos, tvardaus kaip galiu, stengiuos nereguot, tai šypsena išspaust, bet per Kalėdas pratrūkau...Buvo mano tėvai, uošviai, ir po eilinio klausimo "  na kada gi turėsit sesytę?  " atsistojau gražiai prie visų ir liepiau savo nuomonę ir patarimus susikišt į  ..... lotuliukas.gif  išsivaizduojat? dabar taip gėda, bet tuo metu man buvo PMS...ar tiesiai švieniai pasakyt " mylimės beveik kasdien, bet nesigauna jau keli mėnesiai " 

O ko čia taip galvą skauda? Čia dažnai pasitaikantis dalykas, migrena kokia, ar kaip? Savaitę laiko su skausmais-ne juokas verysad.gif
Ispanijoj śiuo metu B dirba. Bet dar biškutis ir vasarai šiaušim namo į Lietuvėlę! Kaaaaip kaposiu šaltibarščius grįžus! bigsmile.gif
Kokia ryt proga? Puikiai suprantu, kad erzina ujuj kaip.. man tėvai vis užmeta, kad jau kaip anūkui metas, ko laukiat, kiek galima, gi kuo vyresnė, tuo sunkiau bus blink.gif ir norisi va grynai taip atsistot ir užrėkt.. laikykis! Manau nereikia ataskaitos priduot giminėms, užteks, kad pasakysi, jog tikitès ir jūs, ar kažką.. gal patys susipras, kad tie komentarai ne vietoj visai unsure.gif
Atsakyti

Rytoj Velykos  :rolleyes: Suvažiuos pas mus visi (tėvai, uošviai, MB broliai ir seserys su šeimom ) tai nuo šito klausimo  nepabėgsiu  :D  na bet aš stipri  :D 

Aga migrena man ...

Ispanija - mmm kaip faina, svajonių šalis  :) 

Atsakyti

MeilesVaikai, pas dvi tas poliklinikas waiting list, uztai. Bet skaitinejuos atsiliepimus, renkuos, tuo tarpu pasidarys mb tyrima, man irgi bus monitoriaus nuskenavimas, tai grubiai po kokio menesio eisim rasytis.

Mama?, sveikinu :) su praktika bus geryn ir geryn.

Galva jei tiek skauda, tai gali ir migrena but, vienas is bruozu, kad skauda po n laiko. Man va savaiets pradzioj 4 gal dienas skaudejo, ir gerk ka nori, tik spjovus i draudimus Sumatriptano jau isgeriau, nes kiek galima kodeina lakt - tada jau po truputi atleido, stebuklas kad isvis suveike, nes ne pacioj pradzioj geriau. Tik po to "dilgino" smegenis gera para. Gal issitirt reiktu? Nors jei vienkartinis, tai stresas, nuovargis gali but.

Isvaziavo siandien drauge. Vakar kepem sasla (jooo, didysis penktadienis :D ) dar vienas draugas buvo, buvo ir alko, nieko as ten saviskiui nesakiau, galvojau ai - atsijunk tu pagaliau nuo darbo, planavimo ir kito briedo. Tai gavo sian staigmena - pagirias - gal antra karta gyvenime :D Taip gaila vargso, visas toks "sounds hurt my eyes, colours are too loud" :D Vakar toks smagus buvo, o sian bijo pajudet. Bet ka as jam pagelbesiu po fakto. Geria karsta vandeni, kai jau gyvas bus grusiu i karsta dusa ir eisiu jam sultinio isvirt. Vargsas :D Bet matosi, kad moraliskai atsigaves - pagaliau - nes jau buvo persitempes, pastoviai nervingas ir tt. O as su drauge visa nakti prasedejom ir prasnekejom arbata kaldamos. Apie viska taip, prisiminimai is mokyklos laiku, apie mano pirmaji - daug kas taaaaip paaiskejo, bet cia kita tema. Apie pazistamus, kaip kam sekasi, ar ebndraujam ir tt ir pns, nu taip nuosirdziai, nieko neslepiant nei apie save, apkalbejom, del ko buvom susipyke, kad ilgai labai nebendravom ir kaip tai buvo idiotiska, ir kaip pasirodo abi ilgejomes viena kitos, bet bijojom susisiekt :D Realiai mb mane ikalbejo tada parasyt pirmai, nes as jam pasakojau, ir amte, kad ilgiuos. Dabar irgi draugai labai geri, maniskis vis "kada atvaziuos <vardas>, jinai super" nu faina taip. Ech. Kazkiek ir as atsigavau, tikiuos nepraeis greit :)

Vis dar O nera, bet kalendoriai sako, kad vaisingos dienos. Bet tai suzinosiu kazkada, temperaturos dar nesoktelejo stipriai, bet jau pora dienu jauciu hormonus gerai - nuotaikos durnos, jegu nera, maudzia kiausadezes ir ant rozhos Himalajai kalasi :D

Atsakyti

Galva jei tiek skauda, tai gali ir migrena but, vienas is bruozu, kad skauda po n laiko. Man va savaiets pradzioj 4 gal dienas skaudejo, ir gerk ka nori, tik spjovus i draudimus Sumatriptano jau isgeriau, nes kiek galima kodeina lakt - tada jau po truputi atleido, stebuklas kad isvis suveike, nes ne pacioj pradzioj geriau. Tik po to "dilgino" smegenis gera para. Gal issitirt reiktu? Nors jei vienkartinis, tai stresas, nuovargis gali but.

Buvo man lb sunki savaitė-streso, įtampos kiekvieną dieną darbe, plius kolegą pavadavau, no žodžiu tas pliuso irgi nedavė. Aš su viltim apsilankiau pas neurologę, tikėjaus kuri mane labai supras, nes pati serga migrena - nuėjau, guli pas ją keli pokeliai triptanų, sako kaip galvą skauda....Iš jos išraiškos mačiau kad jai negera ir norėjo "prastumt" mane greičiau....nieko nepaguodė, sako kadangi planuoji-jokių vaistų negaliu skirt, apart homeopatinių  Spigelon...Tirt jau nebežinau ką reiktų, nes viskas ištirta....Prieš pora metų buvau perdozavus triptanų-atsidūriau parai ligoninėj...

Atsakyti