MeilesVaikai, pas dvi tas poliklinikas waiting list, uztai. Bet skaitinejuos atsiliepimus, renkuos, tuo tarpu pasidarys mb tyrima, man irgi bus monitoriaus nuskenavimas, tai grubiai po kokio menesio eisim rasytis.
Mama?, sveikinu
su praktika bus geryn ir geryn.
Galva jei tiek skauda, tai gali ir migrena but, vienas is bruozu, kad skauda po n laiko. Man va savaiets pradzioj 4 gal dienas skaudejo, ir gerk ka nori, tik spjovus i draudimus Sumatriptano jau isgeriau, nes kiek galima kodeina lakt - tada jau po truputi atleido, stebuklas kad isvis suveike, nes ne pacioj pradzioj geriau. Tik po to "dilgino" smegenis gera para. Gal issitirt reiktu? Nors jei vienkartinis, tai stresas, nuovargis gali but.
Isvaziavo siandien drauge. Vakar kepem sasla (jooo, didysis penktadienis
) dar vienas draugas buvo, buvo ir alko, nieko as ten saviskiui nesakiau, galvojau ai - atsijunk tu pagaliau nuo darbo, planavimo ir kito briedo. Tai gavo sian staigmena - pagirias - gal antra karta gyvenime
Taip gaila vargso, visas toks "sounds hurt my eyes, colours are too loud"
Vakar toks smagus buvo, o sian bijo pajudet. Bet ka as jam pagelbesiu po fakto. Geria karsta vandeni, kai jau gyvas bus grusiu i karsta dusa ir eisiu jam sultinio isvirt. Vargsas
Bet matosi, kad moraliskai atsigaves - pagaliau - nes jau buvo persitempes, pastoviai nervingas ir tt. O as su drauge visa nakti prasedejom ir prasnekejom arbata kaldamos. Apie viska taip, prisiminimai is mokyklos laiku, apie mano pirmaji - daug kas taaaaip paaiskejo, bet cia kita tema. Apie pazistamus, kaip kam sekasi, ar ebndraujam ir tt ir pns, nu taip nuosirdziai, nieko neslepiant nei apie save, apkalbejom, del ko buvom susipyke, kad ilgai labai nebendravom ir kaip tai buvo idiotiska, ir kaip pasirodo abi ilgejomes viena kitos, bet bijojom susisiekt
Realiai mb mane ikalbejo tada parasyt pirmai, nes as jam pasakojau, ir amte, kad ilgiuos. Dabar irgi draugai labai geri, maniskis vis "kada atvaziuos <vardas>, jinai super" nu faina taip. Ech. Kazkiek ir as atsigavau, tikiuos nepraeis greit 
Vis dar O nera, bet kalendoriai sako, kad vaisingos dienos. Bet tai suzinosiu kazkada, temperaturos dar nesoktelejo stipriai, bet jau pora dienu jauciu hormonus gerai - nuotaikos durnos, jegu nera, maudzia kiausadezes ir ant rozhos Himalajai kalasi