Su Velykom, mergaites!
Mergaitės su šv. Vėlykom! Linkiu kad kitais metais jas švęstumėte jei ne su mažais leliukais tai bent jau su pilvukais!
Su Šv. Velykomis, planiukės!

Ir vaisingų kiaušiniukų!

Man tai užtenka ir neilgam išvažiuoti, jau ilgiuosi Lietuvos
Draugė gyvena Anglijoje, didelis miestas, aplink vien namai, miškų arti nėra, gamtos mažai, neįsivaizduoju, kaip taip išgyvventi įmanoma
![]()
😁😁as tai tiesa pasakius nepasiilgstu labai, na tevu tik.jei ne jie, tai kazi kada grysciau..kazkaip jau man namai cia patapo.
Labas vakaras
tik dabar prisedau, baigem margint kiausinius. Testukas ryskeja
dabar labai tikiuosi, kad viskas bus gerai. Su praeitais sekmingais nestumais vartojau progesterona (buvo itariama, kad gal yra geltonkunio nepakankamumas, nes pries tai turejau kelis nesivystancius is eiles). Dabar nezinau ka cia daryt, turiu apie 10 tableciu, nezinau gert negert...
Na pasitark su gyd taip gert jei nera reikalo ir ar reikia.
Su Velykom jus visas !

Haha nesijaudink, viskas ok. Dabar kadangi situacija nenormali su dviem versijom, tai kitaip sąrašiukus tvarkom. Tiesiog paprastai nukopijuok tekstą dar prieš cituojant ir tiek. Jokių spalvų ar kitų stilistinių priemonių nenaudojam

04.12 - melisa mato II
04.14 - Malvinija nelaukia mmm
04.21 - Kisulita nelaukia mmm
04.25 - Simona02 nelaukia mmm
04.22 - aquabona nelaukia mmm
??.?? - Guzikas nelaukia mmm
04.30 - Mama? nelaukia mmm
05.02 - MeilesVaikai nelaukia mmm
05.05 - *Maja* nelaukia mmm
05.06 - Extra_Dee nelaukia mmm
05.07 - Janima nelaukia mmm
05.08 - Ceroc nelaukia mmm
Su šventėm visas!
P.s. Melisa, tylūs sveikinimai

Su sv. Velykom merginos!!!! As irgi palinkesiu, kad kitos velykos jau butu su pilvukais arba su leliukais ant ranku
Melisa, tylūs sveikinimai
Įsirašau ir aš į nelaukančių sąrašiuką.
04.12 - melisa mato II
04.14 - Malvinija nelaukia mmm
04.21 - Kisulita nelaukia mmm
04.25 - Simona02 nelaukia mmm
04.22 - aquabona nelaukia mmm
??.?? - Guzikas nelaukia mmm
04.30 - Mama? nelaukia mmm
05.02 - MeilesVaikai nelaukia mmm
05.05 - *Maja* nelaukia mmm
05.06 - Extra_Dee nelaukia mmm
05.07 - Janima nelaukia mmm
05.08 - Ceroc nelaukia mmm
05.11 - Jefimija nelaukia mmm
Su svente visas Pukuotu, vaisingu kiskiuku visoms
Jefimija, labai labai faina tave vel cia matyt
Mano O kazkur begioja Bet gaudom gaudom, organizuojam egg hunt
Bet kaip man patinka fonas forumo. Anas fainas toks buvo, sitas isvis. Jeigu pastoviai pagal metu laika/sventes keisis, tai man nauja versija labai labai patinka
Ačiū mergaitės už palaikymą, jau nuo vakar galvos nebeskauda
Su gražia pavasario švente Liniu kad visoms šie metai būtų derlingi
Mergos, pas mane antra diena gandras nesitraukia nuo namų vaikšto aplinkui, žiūrinėja, jei nuskrenda-greit atskrenda ir tupi kieme ...šiandien atsikėlus žiūriu tūpi susigūžęs ir laukia kažko...Aš suprantu kad mums čia labai geras ženklas
, bet... ar man čia skambint kažkam, kad jį paglobotų, nesuprantu
melisa-sveikinimai, aukit
Labas rytas.
Cia toms, kas UK. Naujas atradimas. Aisku, noretusi, kad visos kuo greiciau mmm nebesulauktume, bet...
www.pinkparcel.co.uk
Drauge uzsisakineja. Sake apsimoka labai, ypac jeigu daugiau kraujuoji ir iseina daugiau priemoniu, sake lieka ir kitam menesiui. Kaip jai iseina apie 8 svarus ant priemoniu - o cia dar visko skanaus ir grazaus ideta. Siaip ziurejaus kas si menesi, tai bent perpus tikrai pigiau, nei perkant. Mastau uzsisakinet ir tada kelias dezutes paskaiciuot, uz kiek ten tiksliai gaunas. Gal dar ka sudomins, arba jeigu bus idomu kazkada veliau - brukstelkit pm, gal busiu jau paskaiciavus, kiek ten visko is tikro.
Guzikėli, ačiū
O tu nenori pažiūrėti daugkartinių priemonių? Aš investavau prieš pusantrų metų, ir paskaičiavau, kad dabar kraujuoju nemokamai
Kelionėms tiktai planuoju pirkti visiškai biodegradable, nes paprastos priemonės gi gryna plastmasė, laaabai ilgai yra. Bet biodegradable brangoka kas mėnesį naudoti.