Aš normaliai ačiū. Dabar esu ir darbo ir buto paieskose. Taip pat laukiu skano kita treciadieni. Dar vis pykina, kenciu, ziuresim gal greit jau pasitrauks tas pykinimas
O tau ovia nepasiūlė taisyt? Nes man praeitą ciklą iš požymių turėjo būt anksčiau, paklausė, ar noriu taisyt fertility window pagal požymius, paspaudžiau yes, ir sureagavo. Man tai jis labai viską tiksliai rodo, tikslesnio appso nesu radus.
Ne, nesiūlė Pasiūlydavo, kai taisymai buvo tokie, kad reikėdavo keliom dienom paslinkti mano langą, o dabar kai visą savaitę, tai nereaguoja, matyt pagal apskaičiavimus iš senųjų ciklų Ovia apskaičiavusi, kad vėliau mano O būna
Laaaaabas
Dukra pražuvelė grįžo
Kaip visad, bandžiau viską sąžiningai perskaityti, bet nedaug atminty liko - senatvė daro savo
Mačiau daug naujų vardų, tai labas visoms, smagu, kad gretos pasipildė ir linkiu, kad ši temutė būtų trumpa tarpinė stotelė
Gyvenu neblogai, dienų bėgančių skaičiuot nebespėju, jau antras ciklas, kai niekaip neprisimenu, kada mm turi ateit pasitikėjau savo atmintim ir nesižymėjau, tai supratau, kad čia buvo didelė klaida ir daugiau taip nebedarysiu
Į darbą jau "įsivažiavau", prie miesto irgi pripratau, tik dabar esam naujo gyvenamo ploto paieškose. Aišku, problemų atsiranda ir čia, pabėgt nuo jų nepavyko, bet po truputį kažkaip kapstomės. Sprendimu išvažiuot čia kol kas džiaugiuosi, žiūrėsim kaip bus toliau
Visų labai labai pasiilgau!!!
Laba vakara
Trauk ji devynios - parasiau savo vietinei gov.uk liaudziai del savanoriavimo bibliotekose. Per 10 darbo dienu turetu ka nors parasyt. Nuo to, kol radau forma reikejo geru 2h kad isidrasint ir parasyt Nu as visada kazkokia soc fobija turejau, man praktiskai neimanoma budavo nueit ko nors paklaust kokioj registraturoj, ar valstybinej istaigoj. Bet buvo praeje. O dabar, ziuriu, vel yra. Nu lyg man galva kas nukastu vien uz tai, kad ateinu ir pasisveikinu
Paciai ir juokinga, ir graudu. Nu bet gerai. Vien tas isidrasinimas ir parasymas - jau man nesveikai didelis zingsnis, siandien savim didziuojuos
Guzikai Yej, jau pradžia yra, gal žiūrėk, ims ir ką nors pasiūlys
Sveika sugrįžusi, EniR
O mano krūtinė ir toliau didėja, o jau kokia skausminga, naktį pabudinėju, jei kažkaip ne taip atsigulu Dabar jau suprantu kaip Guzikas jautėsi, kai ankščiau kalbėjo apie šia problemą
Gal kokį ledukų maišiuką užsidėti, arba gal kokį kompresiuką
Kisulita
Geras zenklas, jei neiprastai skaudi. Man niekad papyciu neskaudedavo, o pastojus tai buvo antras pozymis
Manai? Net jeigu dar nedaug laiko po O?
Nu va, kaip ir Guzikui, taip ir man šiandien parėjo neigiamas atsakymas iš įmonės, kurioje buvau dėl darbo pokalbio Ech, jau galvojau, gal pavyks kur kitur įlįsti prieš motinystės atostogas
O mano krūtinė ir toliau didėja, o jau kokia skausminga, naktį pabudinėju, jei kažkaip ne taip atsigulu
Dabar jau suprantu kaip Guzikas jautėsi, kai ankščiau kalbėjo apie šia problemą
Gal kokį ledukų maišiuką užsidėti, arba gal kokį kompresiuką
Aš pamenu kai su sūnum pastojau - net NT nereikėjo darytis - pasijaučiau kaip kokia Pamela Anderson NT neštumą aišku patvirtino, bet pirmiausia patvirtino krūtinė
o neštumo metu ji vis didėjo (mano maža krūtinė ), tai naktim vaitojau ne nuo didelio pilvo, o nuo didelių papulių, kurie net trukdydavo apsiverst
kaip aš užjaučiu visas su dideliais privalumais....
aš šiandien buvau pas šeimos gydytoją, pasiskundžiau kad lb kamuoja migrena, davė siuntimą pas neurologą...Pasakiau kad planuojam leliuką, sakau kas man reiks daryt kai pastosiu, jokių vaistų, nieko...Gavau atsakymą "Reiks kentėti " ot kaip paguodė žiūrėsim kaip paguos 23 d neorologė. bet aš nusiteikus kad ji man stebuklingai dings
Aš pamenu kai su sūnum pastojau - net NT nereikėjo darytis - pasijaučiau kaip kokia Pamela AndersonNT neštumą aišku patvirtino, bet pirmiausia patvirtino krūtinė
o neštumo metu ji vis didėjo (mano maža krūtinė ), tai naktim vaitojau ne nuo didelio pilvo, o nuo didelių papulių, kurie net trukdydavo apsiverst
kaip aš užjaučiu visas su dideliais privalumais.... Gavau atsakymą "Reiks kentėti " ot kaip paguodė
žiūrėsim kaip paguos 23 d neorologė. bet aš nusiteikus kad ji man stebuklingai dings
Na tai tikiuosi, kad į gerą skausminga krūtinė
Kai dėjausi breketus, gydytoja sakė, jei labai skaudės, išgerti ibumetino, klausiu, o jeigu lauksiuos, tai sako - tada nieko