Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Aš normaliai ačiū. Dabar esu ir darbo ir buto paieskose. Taip pat laukiu skano kita treciadieni. Dar vis pykina, kenciu, ziuresim gal greit jau pasitrauks tas pykinimas :) 

Atsakyti

O tau ovia nepasiūlė taisyt? Nes man praeitą ciklą iš požymių turėjo būt anksčiau, paklausė, ar noriu taisyt fertility window pagal požymius, paspaudžiau yes, ir sureagavo. Man tai jis labai viską tiksliai rodo, tikslesnio appso nesu radus.

Ne, nesiūlė  :unsure: Pasiūlydavo, kai taisymai buvo tokie, kad reikėdavo keliom dienom paslinkti mano langą, o dabar kai visą savaitę, tai nereaguoja, matyt pagal apskaičiavimus iš senųjų ciklų Ovia apskaičiavusi, kad vėliau mano O būna  :hmm:​ 

Atsakyti

Laaaaabas  :wub: 

Dukra pražuvelė grįžo  :D 

Kaip visad, bandžiau viską sąžiningai perskaityti, bet nedaug atminty liko -  senatvė daro savo  :D  :rolleyes: 

Mačiau daug naujų vardų, tai labas visoms, smagu, kad gretos pasipildė ir linkiu, kad ši temutė būtų trumpa tarpinė stotelė  :4u: 

Gyvenu neblogai, dienų bėgančių skaičiuot nebespėju, jau antras ciklas, kai niekaip neprisimenu, kada mm turi ateit  :oh: pasitikėjau savo atmintim ir nesižymėjau, tai supratau, kad čia buvo didelė klaida ir daugiau taip nebedarysiu  :D 

Į darbą jau "įsivažiavau", prie miesto irgi pripratau, tik dabar esam naujo gyvenamo ploto paieškose. Aišku, problemų atsiranda ir čia, pabėgt nuo jų nepavyko, bet po truputį kažkaip kapstomės. Sprendimu išvažiuot čia kol kas džiaugiuosi, žiūrėsim kaip bus toliau :) 

Visų labai labai pasiilgau!!!  :oro_buckis: 

Atsakyti

Laba vakara :)

Trauk ji devynios - parasiau savo vietinei gov.uk liaudziai del savanoriavimo bibliotekose. Per 10 darbo dienu turetu ka nors parasyt. Nuo to, kol radau forma reikejo geru 2h kad isidrasint ir parasyt :blink:  Nu as visada kazkokia soc fobija turejau, man praktiskai neimanoma budavo nueit ko nors paklaust kokioj registraturoj, ar valstybinej istaigoj. Bet buvo praeje. O dabar, ziuriu, vel yra. Nu lyg man galva kas nukastu vien uz tai, kad ateinu ir pasisveikinu :D Paciai ir juokinga, ir graudu. Nu bet gerai. Vien tas isidrasinimas ir parasymas - jau man nesveikai didelis zingsnis, siandien savim didziuojuos :D

Atsakyti

Guzikai  :clap: Yej, jau pradžia yra, gal žiūrėk, ims ir ką nors pasiūlys  :D​ 

Atsakyti

Sveika sugrįžusi, EniR  :D​ 

Atsakyti

O mano krūtinė ir toliau didėja, o jau kokia skausminga, naktį pabudinėju, jei kažkaip ne taip atsigulu  :unsure:  Dabar jau suprantu kaip Guzikas jautėsi, kai ankščiau kalbėjo apie šia problemą  :unsure: 

Gal kokį ledukų maišiuką užsidėti, arba gal kokį kompresiuką  :hmm:​  :D 

Atsakyti

Kisulita

Geras zenklas, jei neiprastai skaudi. Man niekad papyciu neskaudedavo, o pastojus tai buvo antras pozymis  :) 

Atsakyti

Kisulita

Geras zenklas, jei neiprastai skaudi. Man niekad papyciu neskaudedavo, o pastojus tai buvo antras pozymis  :)

Manai?  :bigsmile:  Net jeigu dar nedaug laiko po O?  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Nu va, kaip ir Guzikui, taip ir man šiandien parėjo neigiamas atsakymas iš įmonės, kurioje buvau dėl darbo pokalbio  :)  Ech, jau galvojau, gal pavyks kur kitur įlįsti prieš motinystės atostogas  :D​ 

Atsakyti

O mano krūtinė ir toliau didėja, o jau kokia skausminga, naktį pabudinėju, jei kažkaip ne taip atsigulu  :unsure:  Dabar jau suprantu kaip Guzikas jautėsi, kai ankščiau kalbėjo apie šia problemą  :unsure:

Gal kokį ledukų maišiuką užsidėti, arba gal kokį kompresiuką  :hmm:​  :D

Aš pamenu kai su sūnum pastojau - net NT nereikėjo darytis - pasijaučiau kaip kokia Pamela Anderson  :lol: NT neštumą aišku patvirtino, bet pirmiausia patvirtino krūtinė  :lol:  o neštumo metu ji vis didėjo (mano maža krūtinė ), tai naktim vaitojau ne nuo didelio pilvo, o nuo didelių papulių, kurie net trukdydavo apsiverst  :oh: kaip aš užjaučiu visas su dideliais privalumais....

aš šiandien buvau pas šeimos gydytoją, pasiskundžiau kad lb kamuoja migrena, davė siuntimą pas neurologą...Pasakiau kad planuojam leliuką, sakau kas man reiks daryt kai pastosiu, jokių vaistų, nieko...Gavau atsakymą  "Reiks kentėti "  ot kaip paguodė  :lol:  žiūrėsim kaip paguos 23 d neorologė. bet aš nusiteikus kad ji man stebuklingai dings  :ax: 

Atsakyti

Aš pamenu kai su sūnum pastojau - net NT nereikėjo darytis - pasijaučiau kaip kokia Pamela Anderson  :lol: NT neštumą aišku patvirtino, bet pirmiausia patvirtino krūtinė  :lol:  o neštumo metu ji vis didėjo (mano maža krūtinė ), tai naktim vaitojau ne nuo didelio pilvo, o nuo didelių papulių, kurie net trukdydavo apsiverst  :oh: kaip aš užjaučiu visas su dideliais privalumais.... Gavau atsakymą  "Reiks kentėti "  ot kaip paguodė  :lol:  žiūrėsim kaip paguos 23 d neorologė. bet aš nusiteikus kad ji man stebuklingai dings  :ax:

Na tai tikiuosi, kad į gerą skausminga krūtinė  :D  

Kai dėjausi breketus, gydytoja sakė, jei labai skaudės, išgerti ibumetino, klausiu, o jeigu lauksiuos, tai sako - tada nieko  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 17 kovo 2017 - 15:34