Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Kad visur patirties praso. Ale bibliotekoj tai mano svajoniu darbas butu :D Cia rimtai. Kai teko del sveikatos ir nepakankamu fiziniu duomenu atsisakyt planu orlaiviu pilotavimui, policijai arba paramedikam, tai bibliotekininkes darbas - tobulybe. Dievinu bibliotekas :D Rojus zemeje.

Atsakyti

Turi laisvo laiko - pasavanoriauk  :) Paskui mielai tau duos reference. Tu tik bandyk! 

Atsakyti

Jetau kokia aš šį ciklą atsipalaidavusi, net per daug truputį  :) Tingiu rytais matuotis bt, vis galvoju, kad kitą rytą, duomenis į ovia suvedu kai prisimenu, o blogiausia, kad ir nd neprisiruošiau, nes po darbo pavargus, namie kalnas darbų  :) 

Manau, kad O vyko pirmadienį/antradienį, geriausias laikas matyt buvo pirmadienį, bet patingėjau užsimti nd, o vakar vakare jau galėjo būti ir per vėlu  :( Tai va, toks gali būti pražiopsotas ciklas, bet už tat bus trumpas  :sokiai: 

Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2017 03 15, 11:22)
Manau, kad O vyko pirmadienį/antradienį, geriausias laikas matyt buvo pirmadienį, bet patingėjau užsimti nd, o vakar vakare jau galėjo būti ir per vėlu  verysad.gif Tai va, toks gali būti pražiopsotas ciklas, bet už tat bus trumpas  sokiai.gif </p>

man dar nebuvo , ryt arba poryt nusimato ax.gif
Atsakyti

man dar nebuvo , ryt arba poryt nusimato ax.gif

Tai kaip tik ciklo vidury, kaip pagal vadovėlį  :D  Pasisekė, dar spėsit pagauti  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Kad visur patirties praso. Ale bibliotekoj tai mano svajoniu darbas butu :D Cia rimtai. Kai teko del sveikatos ir nepakankamu fiziniu duomenu atsisakyt planu orlaiviu pilotavimui, policijai arba paramedikam, tai bibliotekininkes darbas - tobulybe. Dievinu bibliotekas :D Rojus zemeje.

Turi laisvo laiko - pasavanoriauk  :) Paskui mielai tau duos reference. Tu tik bandyk! 

Guzike, matai, mes čia jau tau visą veiksmų planą tuoj suorganizuosim, ir referensus duosim :P 

Žinok, kai tik čia (į temutę) atėjau, savanoriavau bibliotekoje kaip tik. Mano darbas buvo prižiūrėti jau nuosius skaitytojus, kitus (paauglius) savanorius, dėlioti knygas į lentynas. oh, yah :angel2: . 

o pas jus nėra, pvz, Waterstones? arba Rymons? Gali pabandyti nunešti CV, jie tau duos tokią specialią formą užpildyti, ir gal pasiseks? juk Waterstones beveik kaip biblioteka :wub: 

Atsakyti

Va va Ceroc, as vakar kaip tik Waterstones puslapy bandziau info ziuret, raso, kad vietoj klaust reikia. Tai reik CV susideliot (per kraustymusis ir kompu taisymus dingo be zinios, tekst is naujo rasyt) ir uznest kada. Butu smagu, musiskiam ant tiek faina atmosfera ir isvis rojus, kad... neinam ten jau kelis metus. Nes jei uzeinam - bent 80 svaru dingsta ir iseinam su maisais knygu issisiepe. Nevalge savaite, bet apsiskaite! :B

Pakalbejom su mb del viso sito vakar, nusprendem, kad nera ko nervintis (lengva pasakyt). Nes bus dar matyt, kaip ten liaudis dirbs - gal skambins ir prasys ateit. O tuo tarpu ziuretis knygynus ir bibliotekas. Ir darytis tyrimus. Is vienos puses gal ir gerai, kad nepaeme, nes jei reiks kazka rimciau pas mane kapstytis - butu teke atostogas imt, dabar laisvas paukstis :D

As tai savo O nebesugaudau. Pagal maudima kiausadeziu, kakleli ir isskyras - jau buvo. Bet temperatura nepakyla. Bet jau pabundu skaudancia gerkle ir pilna gerkle gleiviu. Cia nauajs bajeris mano - pora menesiu jau po O taip. Sakau - gal nebekyla, nes AD is sistemos iseina?.. Nes iki ju tai man nebudavo taip, kad pakiltu vakarais temperatura po O.

Atsakyti

Waterstones (ne anglistems - knygynas), tai ir man beda  :D Buvo zmogus, iejo ir neber zmogaus. Pas mus jis triju ar keturiu aukstu, tai naaaa...as vengiu ten eiti. Einu i salia esancius mazus mazus knygynelius, kur knygos (naujos!) po pora svaru. Nu ka einu...nepamenu, kada jau buvau paskutini karta  :unsure: Po paskutinio apsilankymo Ana Karenina dar laukia, tai kol neperskaitysiu, tai tikrai knygu nepirksiu.

Atsakyti

O geras! 3 ar 4 aukstu! Noreciau pamatyt :blink:  Man atrodo ten mane ir rastu is laimes pagaisusia seiliu baloj :D

Atsakyti

Sveikos, trumpam prisiduodu, kad niekur nedingau. Pas mus ligonine biski buvo, pradzioj vyras, tada vyresnele susirgo su 39.5 ir vemimais... man irgi negera kelias dienas buvo, lyg pykino ir toks silpnumas neispasakytas. Maziuke tik atsilaike, tai tikiuosi jau ir nebesusirgs. Laukiam pavasario ir ligu pabaigos... 

Na ir ka, laukiu mmm po savaites, si cikla net ND per vaisingas dienas nebuvo, tai kibsim i darbus kita menesi :B 

Atsakyti

Gerai, kad to waterstones nėr lietuvėlėj, o tai būtų amen man  :D nu prie mano namų yra Knygų ministerija, kažkas panašaus turbūt, knygynas per du aukštus ir kavinukė, su daug skanios kavos, ir laaaabai skaniai atrodančiais pyragais, ir dar palyginus geros sudėties ir noriu aš ten labai  :D 

Vienąkart su drauge turėjom ten nueit, bet nuėjom į tokį koncertą, su kita drauge ten turėjom eit, bet atsidūrėm parodoj  :D žodžiu, einu-nenueinu, o viena neinu, laikausi nuo pagundos toliau, nes su draugėm tai kavos ir tų dieviškų pyragų eitume, ne knygų (tipo, jau ir dabar žinau kuo baigtųsi).

Turiu dar vienuolika romanų, ir tris kitas knygas, jaučiuos apsirūpinus, ir kol kas sakiau skaitysiu, ką turiu  :) biškį sugriešyjus buvau prieš knygų mugę, neatsilaikiau porai knygų.

Ana Karenina patiko  :) aš dabar Silva rerum antrą knygą skaitau, einu va kaip tik paskaitysiu prieš miegą su arbata  :wub: 

melisa,  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2017 03 15, 23:03)
aš dabar Silva rerum antrą knygą skaitau, einu va kaip tik paskaitysiu prieš miegą su arbata  wub.gif 

Oh, man Silva Rerum dvi pirmos dalys suėjo kaip medum pateptos-negalėjau atsitraukti! biggrin.gif o va dabar su savim užsienin atsivežiau 3čią ir 4tą dalis.. ir taip strigau.. nu atsiverčiu, įveikiu puslapį ir viskas verysad.gif
Atsakyti