Tiesiog ryju antra silva rerum dali
kokia gera knyga
Labai patiko ir man Silva rerum dvi pirmosios dalys Reikės gal kada įsigyti trečią dalį, kai perskaitysiu ką dabar turiu
Laba diena, pas mane vakar su trenksmu atbildejo mmm, su asaru upeliais ir jausmu, kad viskas neispasakytai erzina. O as galvojau kas cia per pavasarine depresija, tai viskas aisku
bet tai OT teigiamas buvo 15cd, mmm parejo 25cd, kai dar nelaukiau ir nesitikejau...
Gaila dėl mmm
Sunku, kai ateina tos nelauktosios...
Iš tiesų gan anksti pasirodė mm, jei prieš dešint dienų buvo teigiamas OT
Priminkit, čia pirmas ciklas, kai su OT gaudot O?
As sian miegapele. Ir eisiu vel miegot jauciu. Nzn. Toks nesveikas nuovargis, pabudau - troskina nesveikai ir taip ziauriai noriu karstu sumustiniu su salami ir pomidorais ir marinuotais agurkuciais ir viskuo niam niam niam. Ir meeeeeh. Viska skauda. IR raumenis, ir kaulus, ,ir sanarius. Slaunyse jausmas kaip po geros nakties ant virsaus, bet kad nakties jokios nebuvo. Einu sumustiniu darytis.
E_D,
skaičiau apie tavo planus pastot šį ciklą - palaikau
O man buvo šiaip intensyvus metas, o dabar dar kolegės serga, tai varau už 3 Tai vėl dingstu
Planavimo srity nieko nauja - utrogestan neblogai migdo (man tai didžiulis privalumas, pailsėjus pasaulis daug šviesesnis), krūtinė mano natūraliam cikle padidėja vienu dydžiu, tai su juo išaugo pusantro dydžio Vaikštau sau visa tokia papinga
Na tai ją skauda, bet kaip visad, gyvent galima, migrena pakankina, bet šiaip nieko ypatinga nejaučiu, tai va tiesiog gyvenu ir tiek
Savaitgalį buvau pažiūrėt lietuviško filmo „Emilija iš Laisvės alėjos“, žliumbėm nuo pirmų akimirkų.
Tik darsyk prisimeni, kaip gerai mes gyvenam, kiek visko turim... Parduotuvės prekių pilnos, maisto užtenka, turim namus, nebijom sakyt, ką galvojam, galim kalbėti, ką norim, nieks už tai nesumuš ir kalėjiman neuždarys/nenužudys...
Laisvė yra labai daug.
Galimybė keliauti, rinktis, kaip nori gyventi, ką nori dirbti...
Aš šiandien vos gyva... Iki vėlyvos nakties su vyru žiūrėjom "Bates motel" serialą, žinojau, kad reikia eiti gultis ankščiau, bet kad taip įtraukė
O po savaitgalio baisiai ant savęs pykstu... Šitiek prisiėdžiau. Draugės gimtadienis buvo, o ji tokius skanius tortus gamina, tai savo didžiausią gabalą suėdžiau ir po to iš vyro lėkštės kapojau, b vargšas vos paragauti spėjo O dar maisto kiek buvo, apsivalgiau baisiai
Dar įsinešimui davė, tai ėdimai ir namie tęsėsi
Jau džiaugiausi nukritusiais keliais kg., tai tuoj pareis pavasarį viskas, kas nukrito ir dar su kaupu
Malvinija, tai gal raumenų užaugo? ))
Aš nežinau, visai negalvojau apie testavimąsi... Jei nereiktų spręst, kada nutraukt ar nenutraukt utrogestaną, tai tikriaus visai nesitestuočiau. Nėr poreikio. Anksčiau ar vėliau paaiškės, o dabar ir taip yra ką veikt. Bet tikriaus reiks gal ketvirtadienį, nežinau, vakare pažiūrėsiu, kiek aš ten jau jo susidėjau.
Kisulita, šventės ir yra šventės, o maistas - kad juo mėgautumeisi Pasimėgavai ir smagu, o dabar toliau sveikai gyvensi kasdienybėj - tai svarbiausia
E_D būsimo darbo užkariavimo planai ir mane prajuokino
Guzikai, įdomu, kaip su tom bibliotekom, gal jau yra atsakymas?