Malvinija, toks fainas vizitas pas ginę, smagu, kad pasigilino kiek labiau į tyrimus, o ne kad ko čia taip anksti leki (visko būna)! Ir tikrai gan pozityviai nuteikia
QUOTE(Merisier @ 2017 03 21, 20:30)
<p>Labuka

na ką, ryt ryte keliauju į pirmą pasimatymą su beibiu.
</p></div></blockquote><p>Aš sakau: nei ženklo apie PMS nei vieno nėštumo pradžioj

Pirmas ženklas, kad suklusau ir nusipirkau testus. </p>
Labai smagu, kad vyras rūpinas. Lauksim vizito rezultatų, tikimės geriausia!
O kaip įdomu dėl PMS nebuvimo, ir Guzikas va matau rašo, kad dažnai taip būna, kad nebūna įprasto PMS.
Man tai ciklo pabaiga niekuo nesiskyrė nuo įprastų, kai pastojau. Ir PMS buvo, ir papilvę maudė taip, kad tikrai atrodė, jog tuoj nelabosios parsivilks. Nebūčiau atskyrus, kad kuo kitaip. Kiek kitaip jaučiau pilvą, kad spaudžia, bet vėliau man ir šiaip tokių nenėštuminių ciklų yra buvę, tai nepriskiriu, kad va būtent kitaip.
Na va norai atsirado nuo pat pirmos implantacijos dienos. TAIP neadekvačiai nenormaliai užsimaniau kolos, kurios negeriu šiaip, kitądien kramtomos, bet dar nesupratau, kad laukiuos, nes testai dar buvo neigiami

Va čia buvo kitaip.
Ceroc, sveikinu dėl sprendimo

Nėštumo metu būna geležies ir taip trūksta. Bet tikiu, kad būsi įsigilinus ir atsakingai bei subalansuotai maitinsies bei prisižiūrėsi!
Tikiuos, pavyks greitai gauti kitą vizitą pas GP - gi viskas žmogiška, pasitaiko...
Aquabona, lauksim kartu gerų rezultatų.
Dabar kai turim daugiau naujų merginų, gal yra noras ar poreikis atgaivinti
Nelaukiančių mm sąrašiuką[I], kad būtų aiškiau, kada kam koks ciklo metas?

Nors aš tikriaus net nesirašyčiau, kai kiekvienas ciklas man staigmena. Bet kartais patogu būna kitų situacijas matyt