Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

"Bates motel" tai serialas apie vaikinuką, kuris turi psicholiginių problemų ir per daug jo gyvenimą varžančią ir prižiūrinčią motiną. Tai seriale jie turi viešbučio verslą ir labai gerų aktorių dėka labai gerai parodomi santykiai, emocijos, leidžiama artimai susipažinti su vaikinu, kuris toks "truputį" psichopatas yra  :D  

Nu va, nėra pms, tai gal užkibimo ženklas  :D​ 

tobulas serialas !!!! :wub:  mačiau berods 2 sezonus, bet paskui nebebuvo LT vertimo, mečiau  :D 

Užkibau dabar "Jaunosios melagės" - nu koks fainas ir įdomus serialas, kiekviena serija užkabina, ir net 7 sezonai, įpusėjau jau 6-tą  :rolleyes: 

Linkiu kad taip būtų  :4u: 

Atsakyti

Laba, mano planiukės! 

Meiles vaikai ir Mama?, sveikos pargrizusios! 

As turiu dvi naujienas-viena gera, kita -ne. Geroji-nusprendziau tapti vegetare. Viskas gerai, tai tikrai ne per nakti gimes sprendimas. tiesiog as juo dziaugiuosi. O blogoji-prazioplinau GP vizita....nu ozka, dabar reiks vel belenkiek laukt...

Atsakyti

Ceroc

Sveikinu!  :D Kokios priezastys tokio apsisprendimo? As prijaucianti vegetarams  :D O del GP, nu tai pabarsiu! Bet ka jau cia...

Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2017 03 21, 15:59)
"Bates motel" tai serialas apie vaikinuką, kuris turi psicholiginių problemų ir per daug jo gyvenimą varžančią ir prižiūrinčią motiną. Tai seriale jie turi viešbučio verslą ir labai gerų aktorių dėka labai gerai parodomi santykiai, emocijos, leidžiama artimai susipažinti su vaikinu, kuris toks "truputį" psichopatas yra  biggrin.gif 
Nu va, nėra pms, tai gal užkibimo ženklas  biggrin.gif

Ooo, skamba įdomiai! Einu pasigooglint smile.gif čia kieno "gamybos"? Amerikiečių? Visai smagu pažiūrėt būtų kažką naujo smile.gif
Nemanau.. aišku ir nežinau, ir kiekvienai kitaip, bet kiek skaičiausi, visos sako, kad kaip tik atrodo, kad pms kala, ir skauda viską, ir nuotaikos svyruoja, ir tt ir tt biggrin.gif kiek istorijų skaičiau (o skaičiau dauuug biggrin.gif) nieks nesakė, kad nei ženklo apie pms'ą nėštumo pradžioj biggrin.gif
Beeeet, Kisulita, tebūnie Tavo žodžiai Dievui į ausį smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti

aquabona, labai daznai kaip tik pirmas nestumo zenklas - iprasto pms nebuvimas.

Atsakyti

Labuka :) na ką, ryt ryte keliauju į pirmą pasimatymą su beibiu. Bijau baisiai... Atrodo, ir kad pilvukas didesnis turėtų būti, ir aišku, senos patirtys lenda galvon... 

Ceroc, aš nevalgau mėsos 6 metus. Visiškai :) kraujas pasidarė parodinis, vos tik mečiau. 

nieks nesakė, kad nei ženklo apie pms'ą nėštumo pradžioj biggrin.gif

Aš sakau: nei ženklo apie PMS nei vieno nėštumo pradžioj :D Pirmas ženklas, kad suklusau ir nusipirkau testus. 

Atsakyti
QUOTE(Simona02 @ 2017 03 21, 17:34)
Užkibau dabar "Jaunosios melagės" - nu koks fainas ir įdomus serialas, kiekviena serija užkabina, ir net 7 sezonai, įpusėjau jau 6-tą  rolleyes.gif 

Oooh, PLL wub.gif žiūrėjau visus sezonus ir laukiu sekančio! wub.gif

QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2017 03 21, 20:14)
aquabona, labai daznai kaip tik pirmas nestumo zenklas - iprasto pms nebuvimas.

Rimtai?? Aš tikrai tiek skaičiau, tiek skaičiau, kad prasideda bene visoms galingai pms, tik mm neateina..
Ojej, akimirkai ir nudžiugau, kad vilčių yra dar, tada išsigandau, nes visą praėjusią savaitę su B čia vietoj pas ispanus svečiuose buvom, tai vynas liejosi laisvai blink.gif nu ir dabar bijau vėl įsisvaigt.. tai kantriai nelaukiu mm ir tada tikiuosi geriausio! rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Merisier @ 2017 03 21, 20:30)

na ką, ryt ryte keliauju į pirmą pasimatymą su beibiu. Bijau baisiai... Atrodo, ir kad pilvukas didesnis turėtų būti, ir aišku, senos patirtys lenda galvon... 
Aš sakau: nei ženklo apie PMS nei vieno nėštumo pradžioj biggrin.gif Pirmas ženklas, kad suklusau ir nusipirkau testus.

Linkiu paties gražiausio, šauniausio ir maloniausio vizito, kad visa negera patirtis užleistų vietą geroms emocijoms, naujai gerai patirčiai ir nuostabiems momentams! 4u.gif kiek jau savaičių?

Oh.. nu net šypsena iki ausų dabar smile.gif dabar jau labai nekantriai pradėsiu nelaukti mmm rolleyes.gif
Atsakyti
Malvinija, toks fainas vizitas pas ginę, smagu, kad pasigilino kiek labiau į tyrimus, o ne kad ko čia taip anksti leki (visko būna)! Ir tikrai gan pozityviai nuteikia smile.gif

QUOTE(Merisier @ 2017 03 21, 20:30)
<p>Labuka smile.gif na ką, ryt ryte keliauju į pirmą pasimatymą su beibiu.

</p></div></blockquote><p>Aš sakau: nei ženklo apie PMS nei vieno nėštumo pradžioj biggrin.gif Pirmas ženklas, kad suklusau ir nusipirkau testus. </p>

Labai smagu, kad vyras rūpinas. Lauksim vizito rezultatų, tikimės geriausia!

O kaip įdomu dėl PMS nebuvimo, ir Guzikas va matau rašo, kad dažnai taip būna, kad nebūna įprasto PMS.

Man tai ciklo pabaiga niekuo nesiskyrė nuo įprastų, kai pastojau. Ir PMS buvo, ir papilvę maudė taip, kad tikrai atrodė, jog tuoj nelabosios parsivilks. Nebūčiau atskyrus, kad kuo kitaip. Kiek kitaip jaučiau pilvą, kad spaudžia, bet vėliau man ir šiaip tokių nenėštuminių ciklų yra buvę, tai nepriskiriu, kad va būtent kitaip.
Na va norai atsirado nuo pat pirmos implantacijos dienos. TAIP neadekvačiai nenormaliai užsimaniau kolos, kurios negeriu šiaip, kitądien kramtomos, bet dar nesupratau, kad laukiuos, nes testai dar buvo neigiami biggrin.gif Va čia buvo kitaip.

Ceroc, sveikinu dėl sprendimo smile.gif Nėštumo metu būna geležies ir taip trūksta. Bet tikiu, kad būsi įsigilinus ir atsakingai bei subalansuotai maitinsies bei prisižiūrėsi!
Tikiuos, pavyks greitai gauti kitą vizitą pas GP - gi viskas žmogiška, pasitaiko...

Aquabona, lauksim kartu gerų rezultatų.

Dabar kai turim daugiau naujų merginų, gal yra noras ar poreikis atgaivinti Nelaukiančių mm sąrašiuką[I], kad būtų aiškiau, kada kam koks ciklo metas? biggrin.gif
Nors aš tikriaus net nesirašyčiau, kai kiekvienas ciklas man staigmena. Bet kartais patogu būna kitų situacijas matyt smile.gif

Atsakyti

Kai buvau pastojusi sausi, tai man buvo baisus pms'as, kurio siaip jau neturiu. Verkiau ir juokiausi, ne tas zodis  :) Apsibliovus buvau, kai MB paklause kas vakarienei, o as nieko nepagaminau  :D 

Atsakyti
QUOTE(Extra_Dee @ 2017 03 21, 21:12)
Kai buvau pastojusi sausi, tai man buvo baisus pms'as, kurio siaip jau neturiu. Verkiau ir juokiausi, ne tas zodis  smile.gif Apsibliovus buvau, kai MB paklause kas vakarienei, o as nieko nepagaminau  biggrin.gif

QUOTE(Ten @ 2017 03 21, 21:06)
O kaip įdomu dėl PMS nebuvimo, ir Guzikas va matau rašo, kad dažnai taip būna, kad nebūna įprasto PMS.

Man tai ciklo pabaiga niekuo nesiskyrė nuo įprastų, kai pastojau. Ir PMS buvo, ir papilvę maudė taip, kad tikrai atrodė, jog tuoj nelabosios parsivilks. Nebūčiau atskyrus, kad kuo kitaip.

vat ir aš būtent tokių istorijų prisiskaičius ir iš draugių prisiklausius, kad nėštumo pradžia grynai kaip pms, gal net stipriau smile.gif bet smagu išgirsti, kad ne visada taip smile.gif
Labai tikiuosi, kad galėsiu kažkada greitu metu kažką gražaus ir džiugaus pranešti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ceroc @ 2017 03 21, 15:38)
<p>Laba, mano planiukės! </p><p>Meiles vaikai ir Mama?, sveikos pargrizusios! </p><p></p><p>As turiu dvi naujienas-viena gera, kita -ne. Geroji-nusprendziau tapti vegetare. Viskas gerai, tai tikrai ne per nakti gimes sprendimas. tiesiog as juo dziaugiuosi. O blogoji-prazioplinau GP vizita....nu ozka, dabar reiks vel belenkiek laukt...</p>

O sveikinu, aš ir jau vegetarė su stažu, panašiai kaip Merisier smile.gif irgi kraujo tyrimai superiniai smile.gif

Na ir mano vizitas geras, pratekamumas puikus. Ilgai dabar laukt kito vizito dėl visų rezultatų aptarimo, bet ryt planas išsiųsti siuntimą dėl valstybinio IVF, gal sulauksiu veiksmo šiemet blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ten @ 2017 03 21, 19:06)
Malvinija, toks fainas vizitas pas ginę, smagu, kad pasigilino kiek labiau į tyrimus, o ne kad ko čia taip anksti leki (visko būna)! Ir tikrai gan pozityviai nuteikia smile.gif
Labai smagu, kad vyras rūpinas. Lauksim vizito rezultatų, tikimės geriausia!

Man tai ciklo pabaiga niekuo nesiskyrė nuo įprastų, kai pastojau. Ir PMS buvo, ir papilvę maudė taip, kad tikrai atrodė, jog tuoj nelabosios parsivilks. Nebūčiau atskyrus, kad kuo kitaip. Kiek kitaip jaučiau pilvą, kad spaudžia, bet vėliau man ir šiaip tokių nenėštuminių ciklų yra buvę, tai nepriskiriu, kad va būtent kitaip.
Na va norai atsirado nuo pat pirmos implantacijos dienos. TAIP neadekvačiai nenormaliai užsimaniau kolos, kurios negeriu šiaip, kitądien kramtomos, bet dar nesupratau, kad laukiuos, nes testai dar buvo neigiami biggrin.gif Va čia buvo kitaip.
Ceroc, sveikinu dėl sprendimo smile.gif Nėštumo metu būna geležies ir taip trūksta. Bet tikiu, kad būsi įsigilinus ir atsakingai bei subalansuotai maitinsies bei prisižiūrėsi!
Tikiuos, pavyks greitai gauti kitą vizitą pas GP - gi viskas žmogiška, pasitaiko...
Dabar kai turim daugiau naujų merginų, gal yra noras ar poreikis atgaivinti Nelaukiančių mm sąrašiuką[I], kad būtų aiškiau, kada kam koks ciklo metas? biggrin.gif
Nors aš tikriaus net nesirašyčiau, kai kiekvienas ciklas man staigmena. Bet kartais patogu būna kitų situacijas matyt smile.gif

Man irgi niekuo neįprastas ciklas kai pastojau, tik spenelių neatleido į galą, kas visuomet būdavo.
Mano ciklai po persileidimo nors dar tik keli, bet fiziškai lengvesni, tiek krūtinės, tiek mm skausmų prasme, apsivalė matyt organizmas..

Aš visai prisijungčiau į sąrašiuką, nes dabar seku O, kadangi su SB matysimės savaitgaliais ar rečiau kurį laiką, tad nori nenori bus galvojimas.. Tiesa, buvau jau atpratus reaguoti į atėjusias mm, bet dabar daug vilčių labai kaskart, tai žiūrėsim ar ilgai išbūsiu sąrašiuke nenusidepresavus biggrin.gif

MeilesVaikai mm nelaukia 04.08 (ar koks ten buvo formatas)
Atsakyti