Mano seimoje yra pasitaikes kraujo vezys, storosios zarnos vezys, plauciu vezys gal net dubliavosi ar keturissyk pasikartojo
praejusiais metais mire mano mociute, kuri sirgo storosios zarnos vezys...jai tiesiog prakiuro zarnos ir ismatos verzesi lauk

gal kam nuskambejo negraziai ir neestetiskai, bet tiesiog taip buvo, tekdavo nuolat kambarius tvarkyt, plaut vedint, nes niekaip nebuvo galima sutvarkyt, buvo reikalinga skubi operacija.
Keisciausia, kad mes net nesuzinojom kelintos stadijos vezys ten buvo...paeme tyrimams, tada padare operacija ir mociute mire praejus savaitei po operacijos taip ir nesulaukus tyrimu atsakymu...ji buvo sena, paskutiniu metu net nesiorientavo....
O tetes pusbrolis, toks labai grazus ir gabus- mire kraujo veziu...tada dar buvau vaikas ir nesupratau, kas tai yra...mama paaiskino, kad tada kraujas virstas vandeniu...

Kaimynas mire lupu kampucio veziu, kitas mire kerkles veziu, paskutinemis dienomis nieko negalejo praryti...ligonine jo kaip beviltisko ligonio nebeprieme ir jis mire....badu, nes nieko negalejo valgyt, o zmona net ir nebeismane kaip ji maitint....
KOKIU TIK FORMU NEBUNA TO BAISAUS VEZIO...
Ir pati esu ejusi pas onkologa del apgamu , kuriu turiu itin nemazai...deja net siuntima sunku gauti, sako, kad ligu ieskau, bet juk as noriu tik pasitikrinti....del visa pikto...kas tave apsaugos jei ne tu pats.........