Labas rytas,
Aš visai nebesirodau forume, nes apsikasiau darbais, o nuovargis jau siekia aukščiausią laipsnį

Laukiu savaitgalio kad galėčiau išsimiegoti nors 7 valandas (nes tai man jau daug, dabar tai išvis nebeišsimiegu)
Pirmadienio Respublikos dienraščio priede Sveikata buvo publikuotas profesorės Elenos Mockevičiūtės- Eringienės (regis tokios pavardės) straipsnis apie naują vėžinių ląstelių atsiradimo hipotezę. Jei kas dar galit pasieškokit, gana įdomiai rašo (gaila Respublika neturi internetinio psl nukopinčiau arba įdečiau nuorodą).
Taip pat yra dar straipsnelis apie naujus vaistus/metodą gydant krūties vėžį. Pasiskaitykit, arba aš šeštadienį turėsiu priėjimą prie kompo, tai jei neužmiršiu pacituosiu kokias geresnes mintis.
Laikykitės

pavasaris jau čia, greitai ir vasara išties mums ranką. Žinot, man patinka parašyti Jums palinkėjimus, nes tuo pačiu ir sau palinkiu bei save padrąsinu, nes kartais baisu pasidaro, ale po kelių minučių išsisklaido kaip dūmas...
Beje, dar norėjau pasiklausti- iš kokių miestų dauguma čia būsit? įtariu, kad iš sostinės... :mirksiukas