Įkraunama...
Įkraunama...

Sumisus

QUOTE(arbuzas77 @ 2017 03 31, 19:00)
uz3,14 ...t su savo REKLAMA

Adblock'as išsprendžia šią problemą greitai ir visai neskausmingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jonukas30 @ 2017 04 01, 12:51)
Ne visos tokios krutos ;)
tiaip, ir ne visos vienos gali gyventi..
..............................................................................................................................
Aciu ,Hmmm... laabai padejo.
aislindo tokia reklama kad net numest neiseina ,tai sumazeja tai padideja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 01 balandžio 2017 - 14:47
QUOTE(jonukas30 @ 2017 04 01, 13:51)

Krūtos ar ne krūtos, bet ne visos nori būt skuduro vietoj ;) biggrin.gif Gerai, kad moteris praregi, lieja palinkėt tik sėkmės ir svarbiausia netylėt, nesitaikstyt.
Atsakyti

Ne visai teisingai paraset. Ne visos turi zeme saviverte. 

Del zemos savivertes pats asmuo kaip ir nekaltas. Cia labai ilga ir plati tema, bet saviverte susiformuoja vaikysteje.  Ir tiesiog vienu zmoniu ji ausktesne, kitu zemesne.

Tos krutos moterys, paprasciausiai turi ausktesne saviverte ir nesitaikstytu su tokiu elgesiu, kotrole jau po 5 min. Kitos tempia ilgiau, priklausomai nuo tos savivertes. 

Kai kurioms moterims nuo vaikystes ikalta, kad moteris ne vyro - neverta pagarbos. Tokios moterys savo vete suvokia tik per buvima su vyru, buvoma kazkieno zmona ir leidziasi zeminamos, kontroliuojamos, nes vyro netekimas joms tolygus savo pacios vertes netekimui.

Zodziu, puiku kad autore atsipeikejo, bet su tuo toliau reiketu dirbti...

Atsakyti
Kai kurioms moterims nuo vaikystes ikalta, kad moteris ne vyro -----------
------- tevai ,aplinka= kaip auklejo taip ir gyvena .......esme issiskyrus ne taip lengva rasti normalia antra puse, dauguma buna seimuose ir nelaksto.o klajunai visada pasirodo.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 03 31, 22:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lauriukele" data-cid="71542872" data-time="1490957885"><div><p>Aciu labai uz visus atsakymus. Zinau kad nepasitikiu savim nors esu labai simpatiska ir grazia figura turiu nes sportuoju 5 dienas per savaite tik kai 10 metu ant taves varo kazkaip dingsta viskas. Dirbu su savim pastaruoju metu ir atsikertu jam. Tas jam labai nepatinka. Sake sustra pasidariau. Atvaziavau 18 neturejau cia nei seimos nei draugu beto naivi buvau ir pripratau prie to elgiasio tik dabar kai 28 metai tai suprantu kad gyvent taip negaliu. Tik pradejau dvejot savim nes kai artimas zmogus pasako kad tau su galva negerai ir tu sikna galvoji ir kad cia normalu tokius notariskus dokumentus pasirasyt kazkaip pasimeciau. Bet matau kad kad cia jam su smegenelem negerai:)</p></div></blockquote><p>Reikia ne atsikirsti jam, o ji palikti. Tai cia pirma. O antra, tai butinai pas psichologa. Pas jus labai zema saviverte, jei iki siol leidote taip su savimi elgtis. Jus nesuvokiate kaip baisiai is sono skamba jusu pasakojimas apie seimynini gyvenima. Kaip baisiausias kosmaras. Jei nedirbsite su savimi, rasite sekanti tokia pati. Beje, as netikiu, kad jusu atveju padetu vien tik pacios pastangos. As manau jums reikia ilgos paichoterapijos. </p>

Pas jus, ne? Neverbuojate dar per asmenines žinutes forumiečių su tais savo psichologais ant kiekvieno kampo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriukele @ 2017 03 31, 13:58)
Aciu labai uz visus atsakymus. Zinau kad nepasitikiu savim nors esu labai simpatiska ir grazia figura turiu nes sportuoju 5 dienas per savaite tik kai 10 metu ant taves varo kazkaip dingsta viskas. Dirbu su savim pastaruoju metu ir atsikertu jam. Tas jam labai nepatinka. Sake sustra pasidariau. Atvaziavau 18 neturejau cia nei seimos nei draugu beto naivi buvau ir pripratau prie to elgiasio tik dabar kai 28 metai tai suprantu kad gyvent taip negaliu. Tik pradejau dvejot savim nes kai artimas zmogus pasako kad tau su galva negerai ir tu sikna galvoji ir kad cia normalu tokius notariskus dokumentus pasirasyt kazkaip pasimeciau. Bet matau kad kad cia jam su smegenelem negerai:)

Moterys,o ir vyrai dave jums jau nemazai patarimu.
Siulau paskaityti knyga Moterys kurios myli per stipriai.
Is to ka apie save pasakojate,panasau,kad estae viena tu,per dau mylinciu ir isikibusiu vyra.Knygoje,beje labai daug naudingu patarimu,nuo ko pradet ir kaip reanimuot savo saviverte ir kaip gyvenima susityguoti.
Linkiu jum sekmes!

QUOTE(lauriukele @ 2017 04 01, 11:22)
psichologinis smurtas yra daug sunkiau. Tiesioh suzlugdo auka ir pati pradedi savim abejot ir galvoji kad tikrai su tavim kazkas negerai. Pradedi galvot kad del visko esi tu kalta ir bandai pasikeisti vis kas nesupykdytum smirtautojo. Tiesiog kiekvienas zinksnis kiekvienas pasakytas zodis turi but apgalvotas. Smurtautojas yra labai protingas nes jis sumenkina auka ant tiek kad ji jauciasi delto kalta ir privercia tiket kad be jo pradingtu. As nesnekedavau apie mano su vyru santykius su niekuo. Bet kai pradejau sneket su viena kliente (jinai buvo irgi auka) akys atsivere ir pradejau dometis apie psichologini smurta. Ir viskas ka skaitau pritampa man. Zinau kad esu daug stipresne uz ji ir delto sikart nesitaikysiu o skyrsiuosi. Plius jusu visu komentarai dar labiau atvere akisnkad tikrai nebevertinu ir nebegerbiu saves ir jei taip toliau tai isvis isprotesiu. Aciu jums

dar pasikaitykite apie misoginistus.
Yra viena labai gera knyga pavadinimu Vyari,kurie nekencia moteru ir moterys,kurios tuos vyrus myli.

Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2017 04 01, 16:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="jonukas30" data-cid="71544579" data-time="1491043865"><div><p>Ne visos tokios krutos ;)</p></div></blockquote><p></p><p>Ne visai teisingai paraset. Ne visos turi zeme saviverte. </p><p></p><p>Del zemos savivertes pats asmuo kaip ir nekaltas. Cia labai ilga ir plati tema, bet saviverte susiformuoja vaikysteje.  Ir tiesiog vienu zmoniu ji ausktesne, kitu zemesne.</p><p></p><p>Tos krutos moterys, paprasciausiai turi ausktesne saviverte ir nesitaikstytu su tokiu elgesiu, kotrole jau po 5 min. Kitos tempia ilgiau, priklausomai nuo tos savivertes. </p><p></p><p>Kai kurioms moterims nuo vaikystes ikalta, kad moteris ne vyro - neverta pagarbos. Tokios moterys savo vete suvokia tik per buvima su vyru, buvoma kazkieno zmona ir leidziasi zeminamos, kontroliuojamos, nes vyro netekimas joms tolygus savo pacios vertes netekimui.</p><p></p><p>Zodziu, puiku kad autore atsipeikejo, bet su tuo toliau reiketu dirbti...</p>

Na dar neaisku kokia individuali zmogaus padetis, gal nebuvo kur eit, be darbo, tik vakai, tai sunku gal kazka pakeist zmogui buvo, bet privede galutinai matyt
Atsakyti
Jaip visi zinot jis mane paliko ir sake nori skyrybu. Sake nebeasam kartu ir tt. Pradejau ieskots nauju namu nes zinojau kad uzplauks jam ir ismes mane. Sestadieni su drauge buvau klube (pirma karta per kokius 8 metus) ir jis suzinojo nes draugai mate. Gryzau namo tai stumde nuo laiptu. Visur melynes dar pirsta kazkur prasipjoviau. Ir isvijo is namu. Nespejau nei daigtu visu pasiimti. Neisejau i darba nes aprangos neturejau. Tai siandien nakvojau pas drauge ir susiradau kur persikraustyt. Dar isvadino visaip ir sake kol gyveni po mano stogu tol turi klausyt manes. Galvojau kad trenks sikart tikrai. Siandien vaziuosiu daigtu pasiimti. Biski baisu bet gal nieko nedarys. Jis tikriausiai tikejosi kad as parsliausiu pas ji
Atsakyti
QUOTE(lauriukele @ 2017 04 03, 09:58)
Gryzau namo tai stumde nuo laiptu. Visur melynes dar pirsta kazkur prasipjoviau. Ir isvijo is namu. Nespejau nei daigtu visu pasiimti. Neisejau i darba nes aprangos neturejau. Tai siandien nakvojau pas drauge ir susiradau kur persikraustyt. Dar isvadino visaip ir sake kol gyveni po mano stogu tol turi klausyt manes. Galvojau kad trenks sikart tikrai. Siandien vaziuosiu daigtu pasiimti. Biski baisu bet gal nieko nedarys. Jis tikriausiai tikejosi kad as parsliausiu pas ji

Tokiems ereliams policija sparnus aplaužo.
Atsakyti
Įsiklausykit į patarimus, samdkitės advokatą ir tvarkykitės tik savo gyvenimą. Kitu atveju arba būsit skuduru po jo kojom. Pamilkit save.
Atsakyti
QUOTE(lauriukele @ 2017 04 03, 08:58)
Jaip visi zinot jis mane paliko ir sake nori skyrybu.  Sake nebeasam kartu ir tt. Pradejau ieskots nauju namu nes zinojau kad uzplauks jam ir ismes mane. Sestadieni su drauge buvau klube (pirma karta per kokius 8 metus) ir jis suzinojo nes draugai mate. Gryzau namo tai stumde nuo laiptu. Visur melynes dar pirsta kazkur prasipjoviau. Ir isvijo is namu. Nespejau nei daigtu visu pasiimti. Neisejau i darba nes aprangos neturejau. Tai siandien nakvojau pas drauge ir susiradau kur persikraustyt. Dar isvadino visaip ir sake kol gyveni po mano stogu tol turi klausyt manes. Galvojau kad trenks sikart tikrai. Siandien vaziuosiu daigtu pasiimti. Biski baisu bet gal nieko nedarys. Jis tikriausiai tikejosi kad as parsliausiu pas ji

uzuojauta. kol kartu nereikejo to daryt,geriau butumet isejus taikiai atskirai pagyvent...... kaip sako ;laikas uzgydo,arba pats butu atejes arba kitas but pasibeldes smile.gif
Atsakyti