Įkraunama...
Įkraunama...

Ketogenine dieta

aš niekada neskaičiavau nei gramų, nei kalorijų. Iš akies. 6 mėn.- ir minus 20 kg. assa.gif
Atsakyti

wow! :super:

..aš irgi pradėjau iš akies maždaug, bet vienur skaitau, kad negalima pamažinti baltymų, kitur kad negalima padauginti angliavandenių, tai kažkaip galvoju, gal ką neteisingai darau? :mastau:

ar šioje temoje dalinotės savo apytiksliu meniu? ar savijauta buvo tik gera?, ar pradžioj kažkiek ir buvo kokių nors nesklandumų? man atrodo, kad šiandien visai neturiu energijos.. o prieš tai pora dienų viskas normaliai buvo.

aš neturiu didelio viršsvorio, sveriu 64, noriu 60 :) bet pradėjus šią dietą jau apie 1 kg pamečiau per kelias dienas - tai čia vanduo kaip suprantu .. o kada kažin prasidės ketozė? į ką atkreipti dėmesį, kad nepražioplinčiau kokios nors bėdos :mastau:

Atsakyti

ai, beje, kas skaičiuoja, atsakys, jeigu man rekomenduojamas suvartoti kalorijų skaičius 1333 cal, kitaip - 83 g baltymų, 30 g angliavandenių, 114 g riebalų - tai kada čia reikia versti į gramus? ar čia vieną porciją turi sudaryt 83 g B, 30 g A ir 114 R ? ar čia per visą dieną? čia turbūt ne pačio maisto svoris, o būtent tų medžiagų?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 17 birželio 2019 - 14:44
QUOTE(Lindra @ 2019 06 17, 15:07)
<p>wow! thumbup.gif
</p><p></p><p>..aš irgi pradėjau iš akies maždaug, bet vienur skaitau, kad negalima pamažinti baltymų, kitur kad negalima padauginti angliavandenių, tai kažkaip galvoju, gal ką neteisingai darau? mastau.gif
</p><p></p><p>ar šioje temoje dalinotės savo apytiksliu meniu? ar savijauta buvo tik gera?, ar pradžioj kažkiek ir buvo kokių nors nesklandumų? man atrodo, kad šiandien visai neturiu energijos.. o prieš tai pora dienų viskas normaliai buvo.
</p><p></p><p>aš neturiu didelio viršsvorio, sveriu 64, noriu 60 smile.gif bet pradėjus šią dietą jau apie 1 kg pamečiau per kelias dienas - tai čia vanduo kaip suprantu .. o kada kažin prasidės ketozė? į ką atkreipti dėmesį, kad nepražioplinčiau kokios nors bėdos mastau.gif
</p>


aš šios dietos laikiausi neilgai. Ji man netiko. Buvo ir silpna iš pradžių, o blogiausia, kad nustojau vaikščioti į tualetą. Bet aš šiai dietai dėkinga, ji buvo gera pradžia, kėlė ūpą tas svorio kritimas, atpratau nuo bulkų/duonų/makaronų, pamilau salotas. Paskui tiesiog ribojau riebų maistą, mažinau porcijas ir kalorijas, ir kasdien svėriausi, stebėjau, kokie kiekiai ir kokie produktai mane tukina, o kokie lieknina.
Atsakyti
Sveikos, tos kurios ilgai draugaujate su keto, gal pasidalintut kokie pokyčiai jūsų gyvenime įvyko dėl dietos 4u.gif
Atsakyti

As irgi nieko neskaiciuoju. Keto yra gyvensena, ne dieta. Nereik nieko skaiciuot  :angel_not:

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo greta3h: 18 spalio 2020 - 22:36

Daug daugiau energijos, visada puikiai jauciousi, grazi jauna oda, plokscias pilvas, geresne atmintis  :)​  

Atsakyti