Įkraunama...
Įkraunama...

Rūkymas

QUOTE(Romy @ 2007 08 31, 09:56)
As pasiryzau po atostogu mesti rukyma...  ax.gif Nesu didele rukale, per diena 2-3 cigaretes, savaitgali pakelis. Bet MB neruko, tai kazko ir man ne ''fasonas'' pasidare rukyt  tongue.gif Tikiuosi pavyks  thumbup.gif

Na 2-3 cigaretes tai labiau panasu i zaidima, manau tikrai gali be to apsieiti. Sekmes smile.gif
Atsakyti
Alenno Karro "Lengvas būdas mesti rūkyti"

Išverčiau šią puikią knygą ir norėčiau ja pasidalyti su visais norinčiais mesti rūkyti.
knyga tikrai veiksminga, vien jau ką reiškia tūkstančiai dėkingų žmonių komentarų internete.
kartų įdėjau knygos originalą ir rusų vertimą.
Platinkite ją, siūlykite savo draugams, artimiesiems ir visiems kitiems kas ruko.
Šią knyga taipogi verta perskaityti ir tiems, kas visai nerūko.
Stai nuoroda:
http://rapidshare.co...leng._budas.rar
Nuėjus i šį puslapį, apačioje reikia paspausti FREE, po to pasirikti bet kurį serverį ir į langelį įvesti paveikslėlyje parodytas raides ir skaičius.

Sekmės visiems!!!
Atsakyti
QUOTE(Wildogre @ 2007 09 09, 22:40)

Išverčiau šią puikią knygą ir norėčiau ja pasidalyti su visais norinčiais mesti rūkyti.
knyga tikrai veiksminga, vien jau ką reiškia tūkstančiai dėkingų žmonių komentarų internete.
Platinkite ją, siūlykite savo draugams, artimiesiems ir visiems kitiems kas ruko.
Stai nuoroda:
Nuėjus i šį puslapį, apačioje reikia paspausti FREE, po to pasirikti bet kurį serverį ir į langelį įvesti paveikslėlyje parodytas raides ir skaičius.
Sekmės visiems!!!

Dekui dekui paskaitysim, ivertinsim ir mesim arba knyga arba rukyma lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wildogre @ 2007 09 09, 20:40)

Stai nuoroda:
Sekmės visiems!!!

Hm, man kazkaip neiseina rasti ta isversta knyga ir atsisiusti. Gal galite dar karta pasakyti kaip ten ta vertima rasti, nes rusu kalba visai nemoku skaityti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2007 09 20, 21:55)
Hm, man kazkaip neiseina rasti ta isversta knyga ir atsisiusti. Gal galite dar karta pasakyti kaip ten ta vertima rasti, nes rusu kalba visai nemoku skaityti... 4u.gif

Jei norite gauti trojos arklį į savo kompiuterį - ir toliau bandykit ieškot tos knygiukštės.
Atsakyti
mano vyras niekada neruke ir neruko ,labai dziaugiuosi, kad vaikai gali sveikai gyventi ir matyti pavyzdi.
Atsakyti
Maniskis ruko ir jau seniai verysad.gif Bet po truputi bando mest tuos pleistrus klijuojasi.Ziuresim kas bus
Atsakyti
Mano vyras irgi neruko, as pati anksviau rukiau, bet jau keli metai su vyro pagalba kaip metusi thumbup.gif
Atsakyti
maniškis vėl rūko ir kartais aš gatava jį pasmaugt už tai bash.gif greičiau jau pabrangintų tas cigaretes daugiau nei įmanoma, kad niekas aplink nedvoktų... umn.gif gun_smilie.gif
Atsakyti
ES su rūkymu kovoja išradinga reklama
Atsakyti
kaip gerai kad MB neruko, turbut buckio niekad negautu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 10 27, 12:26)

Visai įdomiai, daug ironijos - man patinka thumbup.gif
Atsakyti