Įkraunama...
Įkraunama...

Rūkymas

Maniskis taip pat ruko,bet stengiasi po truputi mesti.Man nepatinka,kad rukalius yra,nes pati nerukau,todel kiek paterorizuoju ji jei paruke jokio buckio negauna:D ir siaip vis papriekaistauju jam del to,bet suprantu,kad negaliu perlenkti lazdos ir jis pats turi tai iveikti svarbu,kad noras tam yra g.gif
Atsakyti
O pas mus atvirkstine situacija as rukau o vyras pries beveik 3 metus mete thumbup.gif dziaugiosi uz ji bet jis pradejo daugiau gerti sunkaiu kaip sakau apsinesa del tuo noreciau kad jis vel rukytu:smile.gif))))man patikdavo jo kviepalu kvapas su nikotinu sumaisytas. As rukau pakankamai daug ir mesti nesiruosiu ypatngai kai turiu problemu su tuo paciu vyru. Mano mazoji kai uzmiega tai as b utinai surukau cigarete. Bet kiekvienam savo vienems rukyti tai siaubinga nuodeme o as visada sakau rukyta mesa ilgiau genda biggrin.gif
Atsakyti
aš va jau 4ta savaitė kaip nerūkau lotuliukas.gif
kartais pagalvoju, kad bais jau norėčiau, bet stabdau save, kad "va, tiek laiko nerūkau, negi vėl pradėsiu" biggrin.gif
kartais norėčiau būt viena iš tų kurie rūko tik per baliukus kokius bigsmile.gif
Atsakyti
Kai susipazinau su MB jis ruke, ir daug. Is pradziu kazkaip nekreipiau demesio, bet kai apsigyvenom kartu, tai mane pradejo erzinti. Zyziau, prasiau, kad mestu, bet tas spaudimas nepadejo. Jis bande, bet viskas pasibaigdavo po keliu dienu.

Visai netiketai, kai jau vos ne buvau praradus vilti, jis pradejo rukyti vos 3-4 cigaretes per diena ir tik darbe. As tik stebejau ir nieko nesakiau (viduj dziaugiausi clap.gif ). Karts nuo karto paerzindavau - jei tik tiek rukai, tai jau tikrai gali ir visai mesti. Po keliu savaiciu jis staiga mete rukyt visiskai. As negalejau patiket, galvojau, gal vis kur patyliukais ruko, bet ne. Viskas labai staiga ir jokiu pasekmiu - nei nervu, nei nuotaiku kaitos - visiskai nieko! Niekas nepasikeite, tik dabar jis taip skaniai kvepia! biggrin.gif

Negaliu tuo atsidziaugti ir labai juo didziuojuosi wub.gif
Atsakyti
O maniskis ruke iki mums susipazinus, dar kai pacioj pradzioj draugavom irgi pakankamai daug ruke smoke.gif (nors as visada buvau PRIES protest.gif), veliau susitarem, kad bandys mesti, beje, labai lengvai mete, nors pries tai ruke daugiau nei 10 metu g.gif , ir nuo to laiko ruko tik tada, kai labai susipykstam doh.gif (ir tai, manau, kad tik mane paerzintu, nes pats sako, kad nelabai ir norisi, ir cigaretes nepadeda nei apsiraminti, nei problemos isspresti schmoll.gif )

P.S. tarp kitko labai didziavausi, kai mete rukyt, nes budavo, kad ir per puse metu nesurukydavo nei vienos cigaretes. ax.gif
Atsakyti
Nekenciu rukanciu!!!! Mano vyras ruko ir niekaip nemeta, bet kaip jo nekest, kai myli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zanet @ 2004 08 27, 08:23)
Varykit tik tuos rukalius laukan rukyti, i balkona ar dar kur. Tada nereiks nuodytis - nuodysis jis vienas. Man nesuprantami tokie dalykai, kai rukalius vercia jo smardalus uostyti seimos narius. Mano tevas, buves ex ruke kaip garveziai, bet niekada namie.
O mesti niekas nepades, kaip jau minejo, jei pats zmogus nenores.

Va,cia labai pritariu. Mano vyras irgi buvo, galima sakyt, itikintas, kad namie rukyt visiskai normalu. Mano uosvis visa gyvenima namie ruke ir teberuko. Net kai mano vyras ir jo sesuo ka tik gime buvo.
Bet kai as saviskiui, dar kai tik kartu apsigyvene buvom, pareiskiau, kad jeigu ir toliau sekmingai tes rukyma namie, tai vaiku mes neturesim, nes nuodyti ju nuo kudikystes tikrai nesiruosiu, tai is karto pakeite nuomone, ta pacia diena pradejo iseidineti i lauka bigsmile.gif
O labiausiai tai mane nustebino viena diena grizes namo is savo tevu. Sako: kaip gera grizt i neprirukytus namus. As priejus dar idemiai i ji pasiziurejau, sakau, gal cia ne mano vyras, o koks tai jo klonas, kad jau sitaip pradejo kalbet ... biggrin.gif
Mano senelis praruke visa savo gyvenima (pries savaite mete bigsmile.gif ), bet nera nei vienos cigaretes namie surukes.
Atsakyti
As nesuprantu zmoniu, kurie namie gali rukyti g.gif . Mano tevas labai jau seniai ruku (vis neiseina jo itikinti mesti doh.gif ), bet niekad namie neruke, net masinoj niekad neruko, visada arba prie ilipdamas, arba islipdamas paruko, bet viduj schmoll.gif
Bet kaip galima sedet kambary arba, dar geriau, gulet lovoj ir rukyt? doh.gif Siaubas kazkoks.
Atsakyti
o mes abu rukom.Ir as ir MB blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(XXXXXX @ 2007 11 18, 15:14)
o mes abu rukom.Ir as ir MB blush2.gif

Kai abu ruko, gal tada ne tokia ir baisi problema (tik sveikatos atzvilgiu verysad.gif ), nes vienas kita geriau supranta, nepriekaistauja vienas kitam, kad ir vel rukei ir smirdi, o dar lendi ir bucki nori doh.gif Abu supranta, kad sunku mesti, ne taip kaip kitiem nerukantiem atrodo, niu, kas cia tokio, paemi ir neberukai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2007 11 18, 16:09)
Kai abu ruko, gal tada ne tokia ir baisi problema (tik sveikatos atzvilgiu  verysad.gif ), nes vienas kita geriau supranta, nepriekaistauja vienas kitam, kad ir vel rukei ir smirdi, o dar lendi ir bucki nori doh.gif  Abu supranta, kad sunku mesti, ne taip kaip kitiem nerukantiem atrodo, niu, kas cia tokio, paemi ir neberukai  rolleyes.gif

tai jau tikrai taip,kai abu ruko tai kas kita,nekyla jokiu barniu..maniskis man visada sako "kada tu mesi rukyt" ir panasiai..bet ner taip lengva kaip jam atrodo.. doh.gif ir pastoviai bumba,kad as per daug rukau...bet taip nera manau,na nebent kai kokiam klube bunam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2007 11 19, 17:47)
tai jau tikrai taip,kai abu ruko tai kas kita,nekyla jokiu barniu..maniskis man visada sako "kada tu mesi rukyt" ir panasiai..bet ner taip lengva kaip jam atrodo.. doh.gif ir pastoviai bumba,kad as per daug rukau...bet taip nera manau,na nebent kai kokiam klube bunam mirksiukas.gif

O is tikruju taip sunku mesti? Matyt, nesu priklausomas zmogus ir to nelabai suprantu g.gif schmoll.gif
Atsakyti