Įkraunama...
Įkraunama...

Izraelis-Jordanija 2017

QUOTE(rasa32 @ 2017 05 03, 17:57)
Ir aš taip kartais pagalvoju, bet paskui pasidaro gaila laiko ir pinigų, o svarbiausia ''nėr ką planuoti"  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Per kus užsisakėt džipų turą?Gal kokią nuorodą įmeskit 4u.gif

Superšauni kelionė! kaip visada:))))

Klausimas ne man, bet labai rekomenduoju šią kompaniją http://www.bedouinexpedition.com/
Mes pas juos nakvojome, taip pat ėmėme turą kupriais ir džipais. Yra kažkur čia ir mano kelionės aprašymas.

Dėl AI, tai ir man gaila atostogas aukoti biggrin.gif O kai vaikai kartu jau neatostogauja, tai visiška laisvė
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2017 05 03, 18:57)
Ir aš taip kartais pagalvoju, bet paskui pasidaro gaila laiko ir pinigų, o svarbiausia ''nėr ką planuoti"  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Per kus užsisakėt džipų turą?Gal kokią nuorodą įmeskit 4u.gif

Superšauni kelionė! kaip visada:))))

Tai vat pinigu su 3 vaikais tikrai gaila..., todel ieskosiu variantu is Lenkijos ar Vokietijos.., kai paskutini karta vaziavau (kaip minejau pries kokius 5 m.) tai tikrai zenkliai pigiau buvo..

wildwadirum.com Bet nepatingek pasistudijuot programas, gali pasiulyti savo varianta, pasiderek del kainos. Neuzmirsk, kad Jordanijoje absoliuciai visi stengiasi is turisto pasiimti kuo daugiau kuo mazesnemis sanaudomis ;)
Atsakyti
Superinė kelionė ir aprašymai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2017 07 06, 15:24)
Superinė kelionė ir aprašymai. thumbup.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stopkaime @ 2017 07 07, 14:25)
4u.gif

Ir kaip profesionaliai suplanuota bigsmile.gif. Norėtusi taip išmokti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2017 07 08, 15:46)
Ir kaip profesionaliai suplanuota  bigsmile.gif. Norėtusi taip išmokti. rolleyes.gif

Galiu pravest kursus, 1000 euru biggrin.gif
Jei rimtai tai, to neimanoma ismokt.., turi gyvent tuo.., jei isivaizdavimas kaip viskas bus teiks malonuma, tai viskas susidelios savaime ;)
Bet zinoma, aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stopkaime: 18 liepos 2017 - 19:56

Gal kas naudojotes Flo shuttle paslauga? Kaip dažnai ji važiuoja? Kiek laiko reikia atskridus Ovdoje pasilikti patikrai?

Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2017 05 02, 21:10)
Super. Aš taip pat planuojuosi, tik ne taip kruopščiai smile.gif

Planuoti kelione ir svajoti irgi yra didelis malonumas.
Atsakyti

Cia apie transfera? Ovdoje visi autobusai ir "shuttlai" priderinti prie skrydziu.., jei nera skrydziu-niekas nevaziuos.., o jei yra skrydis, tai rinktis bus is ko.. Tai nera reguliarus marsrutai todel negalima atsakyti ir i klausima "kaip daznai"..

Patikrai atskridus daug laiko neprireiks.., kazkodel isskrendant patikra gerokai stipresne.. ;)

Atsakyti

Visiskai sutinku, rarity, planavimas dalis keliones malonumo :4u:

Atsakyti

O, aš irgi Yotvata kibuce viešėjau :) Įdomi sistema. Viešnagę aprašiau čia https://daivosklajon...neje-utopijoje/

Atsakyti