Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

O kaip su UK " pilim", kuria " vyras pastate ir aprase"? biggrin.gifNekazka, ania, telefas koks Nokia, fotkes nekokios, koridorius nekazka...


Man supermamkose patinka psichologiniai aspekrai.
Melagiai iskart issiryskina
Ir bajeriai patinka.

Papildyta:
Dabar as vaziuociau, jei man vyras pasiulytu kazka dar geriau, nei cia.
Kam man ieskot nuotykiu nezinia kur ir del ko?
Va vakar girdejau per tv kazkokia laida apie emigrantus. Kazkokia blondine skiede, kas jie turejo nama Raudondvaryje( bet turbut tvarta), ji su vyro pykilosi, nes anas verslininkas buvo, mazai laiko namie praleido, "verslavo". Tai JIE, SU VYRU IR VAIKAIS, susikrove 4 lekstes, puoda ir skurliu ir isvare i UK pas vaikystes drauge . Ten pora menesiu padejo, paskui pas dvi seimininkes( realiai seimininke jos vaikystes drauge) prasidejo trintis ir vare ta " verslininko zmona" nemokedama anglu k per agentas buto nuomotis ieskit...
Dauguma emigrantu tiesiog Melagiai. Burba nr 1, , Ubuntiene...
Kiti realesni. Pvz Iss Sviesos, Idomucia, emis.

joo raudondvary visi verkslininkai o realiai tik du per visa kaima. 

Atsakyti

Na tu pastoviai moteri pavaizduoji kaip auka o vyra kaip grobuoni. Moteris vyro seselyje reiskia kad ji megaujasi vyro sekme, visaip jam padeda ir nekvarsina sau galvos del ateities, nes ji jau uztikrinta. Ji megaujasi atradus savo asmenybe netrukdoma gyvenimo rupesciu, gali igyvendinti savo siekius ir svajones negalvodama apie seimos islaikyma ir saskaitu apmokejima ar pensijas. Manau to troksta kiekviena moteris. 
 

 

Viskas su tuo buvimu šešėliu būtų gerai, o, bet, tačiau..... Tokiam nestabiliame amžiuje gyvenam, kad vien pasitikėti vyru gali būti sudetingoka. Juolab, kad vyrų amžius trumpesnis.

Kur išreikšti save galima ir nedirbant, sutinku su tuo,  bet va tas neužtikrintumas ir baimė kas bus ateityje nėra moterų draugas. Gerai jeigu vyras yra sąžiningas žmogus, tada taip, bet nevisi tokie.  

O ir arbuzas77, kazkada sake apie smegenų lesimą. Neuzimta moteris gali būti pavojinga, jeigu ji linkusi į ydingą, nesuderinamą su šeimos vertybėmis, elgesį. 

Palaikyti vyrą yra būtina, vienareikšmiškai, bet kokiu atveju, ir atvirkšiai, kitaip ir neįmanoma gyventi kartu. 

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 21 spalio 2018 - 09:16

joo raudondvary visi verkslininkai o realiai tik du per visa kaima. 

Žiūrint,apie kurį Raudondvarį eina kalba.Tokiu pavadinimu bent kelios gyvenvietės yra LT.Man yra tekę būti prie Kauno, tai visai pasirodė nieko toks.O jei žmogus turi bent kiek smegenų, verslu gali užsiimti net gyvendamas miško viduryje,Svarbu,kad internetas būtų.

Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 21, 07:24)
<p>Kiek žmonija gyvuoja tiek kraustymasis vyko. Vieni žmonės sėsliai gyveno, kiti klajokliai buvo. Naturalu, kad ieško kur geriau, bet gal nevisiems pasiseka rasti. Juk ir vertybės ir prioritetai pas žmones skirtingi. Vieniems svarbiausia gerbūvis, kitiems jaustis mylimu ir gerbiamu yra svarbiau. Kiek žmonių tiek variantų. O ir kraują reikia pamaišyti, pvz, kaip Islandijoj, visi jau giminės ten. </p>
<p> </p>
<p>Nuotykius aš mėgstu ir išsidūkti, bet va grįžti namo po nuotykių ir ramu kurį laiką būna. Norisi stabilumo. O jeigu visas gyvenimas nuotykis  hmm.gif sudėtinga atsakyti. Priklauso kokia to nuotykio pabaiga gali būti. </p>
<p> </p>
<p>Tiek Ispanijoj, tiek Portugalioj ir Graikijoje puikus klimatas ir žmonės, kuriuos sutikau  puikūs, ir maistas geras.</p>

tikrai taip, toks pasaulis, gerai palamai, kad kol kas pas mus taika, nesiaucia kosk badas, maras, turim visi kur gyventi, ka pavalgyti ir gerai smile.gif
visi mes skirtingi siek tiek, ir skirtingu dalyku reikia, mano vyrai pvz tai nepernesa dideliu karsciu, as nemegstu dideliu salciu, tai Airija mums visiem pats tas, nors man si vasara irgi jau per karsta buvo, nezinau ar cia tas karstis kitoks siemet toks tropinis buvo, ar i senatve jau taip smile.gif o kiti kaifuoja nuo karsciu smile.gif tai ir pasirenkam ,kam kur geriau. Man vien del vaisiu butu smagu kur siltesniam klimate pagyventi, bet atsibostu jau tas karstis si vasara jau man prailgo . Nors su tuo globaliniu atsilimu neaisku kaip cia bus su tuo klimatu...dar dabar gana silta, vaar buvo 18 .
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 10 21, 09:26)
joo raudondvary visi verkslininkai o realiai tik du per visa kaima. </p>

normali jauna mergina, as irgi ta laida maciau, matosi daug vargomaciusi, sunkiai susikure ka turi, linksma pozityvi , augina 2 vaikiukus, nezinau, ko tai cambalai uzkliuvo.
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 21, 07:24)
Tiek Ispanijoj, tiek Portugalioj ir Graikijoje puikus klimatas ir žmonės, kuriuos sutikau  puikūs, ir maistas geras.


Nei vienoj tu saliu jus negyvenot. O turizmas skiriasi nuo emigracijos.

****

"Поехал как-то мужик один на экскурсию в рай.
Гуляет, смотрит. Все такие чистенькие, хорошенькие, богу молятся,
псалмы поют. Всe: чинно, правильно. Но СКУКА неимоверная.
Потом взял он экскурсию в ад.
Глядит и глазам своим не верит. Кругом музыка гремит, пиво рекой,
веселье, девочки…
Подивился мужик, мол, даа, и после жизни Живут же люди !

Вот настал и его смертный час.Встречает его господь и говорит.
Ты мужик хоть и грешил, но и дела хорошие ты тоже делал. Так что
сам выбирай, куда ты хочешь, в ад или в рай? .
Подумал мужик, подумал и
Эх была, не была, в рай, конечно, звучит заманчиво,
но в аду было веселее как-то. Пойду-ка я в ад

Не успел он зайти в ворота ада, как на него накинулись черти,
схватили его вилами, забросили его на сковородку, и давай его жарить
на медленном огне!!! Мужик как закричит, -
Стойте, стойте! Здесь что-то не в порядке, тут ошибка какая-то!
Я же СОВСЕМ ДРУГОЕ здесь видел, когда на экскурсию приезжал !!!
На что хитрый чe:рт ему и говорит, -

ЭЭЭ БРАТ, НЕ НАДО ПУТАТЬ ТУРИЗМ С ЭМИГРАЦИЕЙ !!!
"

Atsakyti

Nei vienoj tu saliu jus negyvenot. O turizmas skiriasi nuo emigracijos.
  Taip.  Bet klimatas, apie kurį kalbejo,  kas mėgsta karštį, tai puikus. 

 

Ačiū, kad pasistengėte su komentaru, bet tikrai nebūtina   :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 21 spalio 2018 - 12:57

Kam man ieskot nuotykiu nezinia kur ir del ko?

Dauguma emigrantu tiesiog Melagiai. Burba nr 1, , Ubuntiene...
Kiti realesni. Pvz Iss Sviesos, Idomucia, emis.

Nereikia ju ieskoti, jei gerai gyveni. 

Kai dirbi prastai apmokama darba LT, tai isvaziavus i turtingesnes salis lengvai pasikeli gyvenimo kokybe. Dar jei tau darbas dzin, bile kazka dirbt, kad daug nepersistengti ir moketu patenkinamai, tai uzsienyje viskas yra gana lengva.

Beeet, jei nori dirbti labai gerai apmokama darba, studijuoji rimtus mokslus, nori padaryt karjera, dirbti vienoje geriausiu pasaulio imoniu savo srityje, tada yra sunku ir visa tai tau daug kainuoja. Tokiu atveju tu konkuruoji su  stipriai issilavinusiais vietiniais, baigusiais salyje visiems puikiai zinomus universitetus nuo bakalauro iki PhD,  turinciais pazistamu srityje dar nuo uniko laiku, tobulai kalbanciais kalba...Turi buti visa galva aukstesnis uz ta ir taip talentinga vietini. Dar negana to, jei dirbi dideleje imoneje, i tavo vieta nori ne tik vietiniai, bet ir europieciai is kitu saliu. 

Atsakyti

Mes turbut nesikraustysim visam laikui, nei i jokia sali. Cia Mano vaikai, anukai. Ziemas praleisti norime ten. Gyventi viesbuciuos kur yra virtuve. Ar apartamentuose. Daug norvegu gyvena Tailande. Keli pazistami. Bendraujame FB grupeje. Viskas ten gerai. Daug domiuosi. Ieskau geriausio varianto. Paliginimui: NO 1 mango 3 eurai. Tailande 10 centu kg. Siandiena uzbegsu nusipirkti colos i parduotuve. O obuoliai norvegisku 3,5 euro uz kila. Ir kaip nesikeikti? 

P.s. Zinau lietuviu seima, kurie gyvena Tailande su vaikais. Jie ten ir savo versla ikure. I Lietuva negrisiu. AS net pilietybes neturiu. 😏

Man labai patinka tavo planas. Tikiuosi igyvendinsi ir dziaugsiesi silta jura, saule ir maistu. As tai zinau ir lietuviu kurie i pensija iseje gyvena uzsienyje nuo rudens iki vasaros pradzios. Nesitasko pinigais, bet isgyvena, dar savo buta nuomoja LT. Atsisziaugti negali. :) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 21, 14:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72238424" data-time="1540064434"><div><p>Kam man ieskot nuotykiu nezinia kur ir del ko?

Dauguma emigrantu tiesiog Melagiai. Burba nr 1, , Ubuntiene...
Kiti realesni. Pvz Iss Sviesos, Idomucia, emis.</p></div></blockquote><p>Nereikia ju ieskoti, jei gerai gyveni. </p><p></p><p>Kai dirbi prastai apmokama darba LT, tai isvaziavus i turtingesnes salis lengvai pasikeli gyvenimo kokybe. Dar jei tau darbas dzin, bile kazka dirbt, kad daug nepersistengti ir moketu patenkinamai, tai uzsienyje viskas yra gana lengva.</p><p>Beeet, jei nori dirbti labai gerai apmokama darba, studijuoji rimtus mokslus, nori padaryt karjera, dirbti vienoje geriausiu pasaulio imoniu savo srityje, tada yra sunku ir visa tai tau daug kainuoja. Tokiu atveju tu konkuruoji su  stipriai issilavinusiais vietiniais, baigusiais salyje visiems puikiai zinomus universitetus nuo bakalauro iki PhD,  turinciais pazistamu srityje dar nuo uniko laiku, tobulai kalbanciais kalba...Turi buti visa galva aukstesnis uz ta ir taip talentinga vietini. Dar negana to, jei dirbi dideleje imoneje, i tavo vieta nori ne tik vietiniai, bet ir europieciai is kitu saliu. </p>

Man irgi, kaip ir jums, uzsienis atrode, kaip visiskai kitas pasaulis, kol neapsigyvenau jame. O skirtumas tik vienas - kalba kita ir tiek.
Nori buti karjeristė - prašom, visos salygos yra. Nori buti moteris - irgi galimybio milionai ja buti

Važiuojam valgyti austrių (komentaras skirtas pavydzioms sieloms biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 spalio 2018 - 13:24
Man labai karstos salys nepatinka. Todel pensijoje Ispanijoje tikrai nenoreciau gyventi.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 10 21, 14:27)
Man labai karstos salys nepatinka. Todel pensijoje Ispanijoje tikrai nenoreciau gyventi.

O man patinka, todėl as joje viena diena vistiek gyvensiu.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 21, 14:00)
Kai dirbi prastai apmokama darba LT, tai isvaziavus i turtingesnes salis lengvai pasikeli gyvenimo kokybe. Dar jei tau darbas dzin, bile kazka dirbt, kad daug nepersistengti ir moketu patenkinamai, tai uzsienyje viskas yra gana lengva.

Beeet, jei nori dirbti labai gerai apmokama darba, studijuoji rimtus mokslus, nori padaryt karjera, dirbti vienoje geriausiu pasaulio imoniu savo srityje, tada yra sunku ir visa tai tau daug kainuoja. Tokiu atveju tu konkuruoji su  stipriai issilavinusiais vietiniais, baigusiais salyje visiems puikiai zinomus universitetus nuo bakalauro iki PhD,  turinciais pazistamu srityje dar nuo uniko laiku, tobulai kalbanciais kalba...Turi buti visa galva aukstesnis uz ta ir taip talentinga vietini. Dar negana to, jei dirbi dideleje imoneje, i tavo vieta nori ne tik vietiniai, bet ir europieciai is kitu saliu. 


Jei nori gero darbo, tai turi sugebeti ji dirbti. Konkurencija cia nei prie ko, nes norinciu dirbti visur daug - sugebanciu dirbti sunku rasti.

O buti geresniam uz kitus reikejo ir SSSR ir vakaruose, jei nenori sunkiai arti. Blogiausia tiems imigrantams kuriu kvalifikacija sugebejimas su zmonemis bendrauti. Nes vakaruose ir aplamai kieekvienoje salyje ta verslo bendravimo kultura yra kita. Kitokios nerasytos taisykles sudaryti kontrakta, jausti apmokejima

Jus pastebekit patys... Sakysim jums Lietuvoje nori kazka parduot rumunas ar arabas. Jus jauciate, kad kazkas nepriimtina, kad jus tu zzmoniu nesuprantat jie itartini ir mandagiai stengsites ju atsikratyti.

Tas pats ir vakaruose... reikia zinot savo trukumus ir privalumus. Kuo daugiau supranti, tuo maziau norisi i ta JU PASAULI isiveelti...
Geriausia - techninis pasaulis kur vertinama gerai ivardijami ssugebejimai. Ten rytu europieciai pranasesni, nes nebijo tiesiogines bendravimo kalbos
Atsakyti