Božolė tai jaunas šių metų vynas.Kartais būna geresnis, sodresnis, kartais toks skystas.Ne, jis nėra saldus.
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 11 16, 21:46)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Lisitėja2" data-cid="72267142" data-time="1542390128"><div><p>Geriau atsinešk vyno. Regis pas mus pardėse božolė pasirodė.</p><p>Nespėju,panos su jumis, kaip zuikiai per puslapius šuoliuojate.</p></div></blockquote><p>bozoles dar lyg neragaves,i kur skonis i salduma ? kur cia spesi paskui jaunuoles ....
</p>

Jaunas vynas visada rugstokas.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 11 16, 22:03)
<p>Božolė tai jaunas šių metų vynas.Kartais būna geresnis, sodresnis, kartais toks skystas.Ne, jis nėra saldus.
</p>
</p>
Siais metais geras

Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 11 16, 21:38)
<p>Silkutė su duona- taip, o šnapsiukas- ne.Nevartoju stiprių gėrimų,nepatinka,kad greitai apsemia
</p><p>.Blyn, nenervuokit su visokiomis lašišomis ir kitokiu maistu.Taip stengiuosi vakare neprisikišti, o jūs erzinate
</p>
</p><p>.Blyn, nenervuokit su visokiomis lašišomis ir kitokiu maistu.Taip stengiuosi vakare neprisikišti, o jūs erzinate

</p>
Bereikalo, butina ka nors uzvalgyti, jei norisi. VAlgyti galima vakare, tik susilaikyti deretu 2 valandas iki miego.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 16, 21:27)
Idomucia, tavo zmona puikiai tavimi pasirupino, bet va ryziuku galetu nebuti, nera jie maistinga, o i ne vakarui.
kokie jūs primityvai...
aš tai žmogui gyvybę išgelbėjau

QUOTE(Monteverte @ 2018 11 16, 21:44)
nu va saunu...

paskaiciau cia zinutes, pagalvojua, moteriskes maziau gertu, geriau smegenys veiktu ir elementares zinutes suprastu ir ka pacios nusneka suprastu

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 11 16, 18:20)
Monologas
tu cia man? ir ka tuom norejai pasakyti? ale nematai, kad atsakiau i kelis klausimus zmonem? ar butina siame forume visom vienu metu rasyti?

Paklausiau vyro apie tas puolancias moteris, tai atsake ta pati, priklauso nuo vyro, ka jis darytu, bet dar sake priklauso nuo vyro, ar jis is vis papultu i tokia istuacija.

O man kilo klausimas, kam tu taip nori ismatuoti zmoniu vidu ?
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 16, 22:54)
nu va saunu... 
paskaiciau cia zinutes, pagalvojua, moteriskes maziau gertu, geriau smegenys veiktu ir elementares zinutes suprastu ir ka pacios nusneka suprastu
o tai gaunasi paskui ilgaplaukes labai patinka vyrams,nes tai simbolizuoja sveikata ir vaisinguma , bet tai kaip jie limpa prie trumpalaukiu , ir as trumpaplauke ir prie manes limpa 

Ir sugebek tai parasyti, neisgerus... Tikrai paciai gerti negalima, net draudziama.
kokie jūs primityvai...
Kaip išgelbėjai?Už kažką nepriplojai?
paskaiciau cia zinutes, pagalvojua, moteriskes maziau gertu, geriau smegenys veiktu ir elementares zinutes suprastu
O man ir gerti nereikia, ir taip esu nelabai protinga.O jei rimtai kalbant, nuo gero konjako stiklo, ar vyno taurės, nei viena dar alkoholike netapo.
Ohh.. labai letas interas indijoj....
Pradejau nuo 950 givwen 444, nu papasta moteriske pradejo bobules 200, baige 150. Cia kieno? Bobule Given 444? Aa.,? Atsakyk , ka re iskiua diastolinis ir sistolinss...spaudimas
---- Alio, nedasutele lutuke/ ubunte , ka as sakiau? Nu menkverte ir tu esat burbos sunes. Augintiniai...Ar dar nesupratai?
Slyksti sena iskrypus neuzauga stora burba... Taip slykslsciai rovesi ant Moontes.... Makaluodama pati ligom... Tfu...iskrypes senas diedas 160cm ugio ir besimastrubuojantis.. sm kaip tas Kaune N T brokeris...
Fui
Stora kiaules zarna...
Monnte - jus saunuole💋. Sveikatos Jums
Pradejau nuo 950 givwen 444, nu papasta moteriske pradejo bobules 200, baige 150. Cia kieno? Bobule Given 444? Aa.,? Atsakyk , ka re iskiua diastolinis ir sistolinss...spaudimas
---- Alio, nedasutele lutuke/ ubunte , ka as sakiau? Nu menkverte ir tu esat burbos sunes. Augintiniai...Ar dar nesupratai?
Slyksti sena iskrypus neuzauga stora burba... Taip slykslsciai rovesi ant Moontes.... Makaluodama pati ligom... Tfu...iskrypes senas diedas 160cm ugio ir besimastrubuojantis.. sm kaip tas Kaune N T brokeris...
Fui
Stora kiaules zarna...
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 11 16, 22:29)
O man ir gerti nereikia, ir taip esu nelabai protinga.
O jei rimtai kalbant, nuo gero konjako stiklo, ar vyno taurės, nei viena dar alkoholike netapo.
cia ne apie jus buvo rasoma

o nuo kelinto tapo?
Cambala matyt jau ta sako kazkelinta lemtinga isgere
Jau ji Indijoje

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 11 16, 21:29)
Neabejoju, mane irgi.

QUOTE(cambala @ 2018 11 17, 00:15)
Ohh.. labai letas interas indijoj....
Fui
Stora kiaules zarna...
Fui
Stora kiaules zarna...

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 16, 21:22)
Mergina buna svetima, MERGINA
Mergina tokia pati moteris, kaip ir MOTERIS. As apibendrinau.
Mes pradzioje visos svetimos.
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 11 16, 21:29)
O mane....O man...