Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Dazniausiai zmoniu rekacija sukelia ne isizeidimas, o MELAS. Tai nieko bendro neturi su isizeidimu. O zmogu meluojanti, persukanti mintis, intencijas ir t.t. dazniausiai zmones smerkia, bjaurisi, ar galima isizeisti ant tokiu zmoniu? Ne, ju poelgiu piktinamasi.

O Listeja 2 teisi, kazkas neturi asmeninio gyvenimo net savaitgali, kelia alasa.
Sakoma menas sutaurina zmogaus siela, bet kur tau, net rusiskas baletas bejegis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 17 lapkričio 2018 - 16:12
QUOTE(Moonte @ 2018 11 17, 17:08)
Dazniausiai zmoniu rekacija sukelia ne isizeidimas, o MELAS. Tai nieko bendro neturi su isizeidimu. O zmogu meluojanti, persukanti mintis, intencijas ir t.t. dazniausiai zmones smerkia, bjaurisi, ar galima isizeisti ant tokiu zmoniu? Ne, ju poelgiu piktinamasi.

O Listeja 2 teisi, kazkas neturi asmeninio gyvenimo net savaitgali, kelia alasa.
Sakoma menas sutaurina zmogaus siela, bet kur tau, net rusiskas baletas bejegis.

As tai darbe laika leidziu. Man galima. biggrin.gif
O vat tavo savaitgaliai nuobodus, matau, kad ateiti cia rašinėti. Nereikia tavo vyrui savaitgaliu leisti su tavimi. Nenori jis.

Matau niekada neatleisi man, kad susprogdinau tavo tobulo gyvenimo burbula mamkose.

Ką gi. Pakeisti nieko negaliu
Tik vienas priminimas tau:

vartotojo įkelta nuotrauka

Temą apie moteru tipus noriu isvystyti su 'open minded' zmonemis. Greitai uzpykstantiems nera cia ko veikti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 lapkričio 2018 - 16:23
QUOTE(-burbanti- @ 2018 11 17, 17:16)
As tai darbe laika leidziu. Man galima.  biggrin.gif
O vat tavo savaitgaliai nuobodus,  matau,  kad ateiti cia rašinėti. Nereikia tavo vyrui savaitgaliu leisti su tavimi. Nenori .

Puiki iliustracija. Paaiskinanti, is kur pas kaikuriuos padidejes pagiezingumas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 11 17, 17:19)

Moonte, tavo charizma isgaravo senai kartu su atsiskleidusiu melu.
Netikiu daugiau ne vienu tavo zodziu.Tai reiskia, kad ka beparasytum - pro nano akis praplauks tai, kaip bevertes raides

Viskas. Daugiau tau neturiu ka pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 11 17, 17:27)
Moonte,  tavo charizma isgaravo senai kartu su atsiskleidusiu melu.
Netikiu daugiau ne vienu tavo zodziu.Tai reiskia,  kad ka beparasytum -  pro nano akis praplauks tai,  kaip bevertes raides

Viskas. Daugiau tau neturiu ka pasakyti.

Tu neisizeidinek, moterie. Nereikia, pasinaudo pacios savo izvalgom. O tai viena teigia, kita daro, itariu trecia galvoja. Kur tame testinumas, savo reakcija tik paneigi savo izvalga.
Amen, tikiuosi kad ilgam.
Atsakyti
Nesupranta jin zmoniu kalbos, kaip matau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 11 17, 17:38)
Nesupranta jin zmoniu kalbos,  kaip matau  biggrin.gif

Na nesinervyk tu taip, juk NET rusiskam balete buvai. Dabar atsipalaiduok ir gaudik nirvana.
Atsakyti
Antra cambala, tik tiek, kad ne alkoholike biggrin.gif

Atsakyti
Ka daro su zmogumi izeista puikybe. Ir negli sustoti reiksti savo isizeidima...

As tai puikiai ismokau pamoka, taigi tu mane nei zodziu, nei paveiksleliu, nei savo nuomone apie mane brangute negali izeisti. Bandyk dar karta.

O siaip, idomu stebeti tavo desperatiska ardymasi, aciu tau, uz pamoka. Zinosiu kaip su tavimi elgtis.
Atsakyti
Atsakyti
victory.gif

Dziaugiuosi uz tave, pakasyciau uz ausytes, bet antsnukio ner, tad susilaikysiu.
Atsakyti
Atsakyti