Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 19, 13:27)

bet taigi galima antakius pasidazyti su blakstienom, mano mama nuolat pasidazo  biggrin.gif
Tu piestuku mada kazkada buvo, taip juokingai mano viena teta nusipiesdavo antakius auksciau nei tikri  biggrin.gif

Mano mamai 84. As jai pati geros kokybes piestukų, lupdaziu nuperku. Nes jai taip patinka. Kas as tokia, kad aiskinciau suaugusiam zmogui dazytis, nesidazyti, rengtis, nesirengti? Kaip ir man niekas nepasakys ka daryti
man su manimi. Net vyras biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 11 19, 13:29)
Nu jeigu vyras koks nenormalus, nekalbu apie smurta fizini jau ar didelius alkoholio kiekius, bet reikia istverti pastoviai ta zmogysta salia, su jo nesamonem taikytis, valgyti is vieno puodo, skalbinius kartu deti. Jeigu santykiai prasti, tai ir siaip kazin ar labai prisideda finansiskai, kas kad oficialiai kartu. Dar tokie buna ir valgyt reikalauja daryt, ir viska ten, intymaus reikia pastoviai vengti. Ar cia gyvenimas labai jau geresnis? Gi kiek energijos sueda toks zmogus salia n metu. Kartais tikrai geriau atskirai.

Tai jau taip
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 11 19, 12:28)
Ir vel, lankos ir trys pusaites. Na kuo, smurtas susijes su MADA, groziu ir t.t.

Kaip supratau, pokalbis neimanomas. Baigiam.

Itariu, jei as pradesiu pasakoti apie paveikslus, kokie grazus peizazai, kuo skiriasi angliskoji ir prancuziksa mokyklos ir t.t. Man bus pasakyta as negaliu ziureti i peizazus, ne bataliniu temu paveiksluose antrame plane ir gi tapoma gamta ir t.t. ir t.t.

as pasakiau ant kiek man nemalonu buvo ziureti i ta moteri, jus minti sekit, jus sakot, jums paveiksleliai netrukdo, as bandziau paaiskinti, ant kiek man jie trukdo, jei zmogus sitaip atrodo, man ziureti baisu ir skaityti salia teksta irgi ir nematau prasmes tokios moters mintis skaityti.

Kaip kaip siejasi mada su groziu rir smurtu, tai tiesiogiai, mada gali buti grazi , o gali buti smurtas pries save ,pvz botoksas.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2018 11 19, 12:30)
Mano mamai 89 metai, koks dar tusas? Pziurekite i pacios ikelta nuotrauka, i tos moters akis-blakstienas, antakius... Ir i ka ji bus panasi pasidaziusi.

ne apie tusa snekejau , o kai grozio salonuose padazo, kur laiko ten kelis menesius, nezinau kaip vadinasi dabar smile.gif ne taturuotes , bet siek tiek paryskina ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 19 lapkričio 2018 - 12:39
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 19, 13:34)

Kaip kaip siejasi mada su groziu rir smurtu, tai tiesiogiai, mada gali buti grazi , o gali buti smurtas pries svae ,pvz botoksas.

Bet is kitos pusės....truputis....tik truputis saves pakooregavimo niekam dar nepakenke.
Paimkime pavyzdziu mane. As esu pries botoksa, dirbtinius papus ir putes be lūpų biggrin.gif biggrin.gif . Cia jau pereboras biggrin.gif . Bet esu uz akių voku korekcija. Man akys - sielos veidrodis. Uzkrite vokais akys - uzgesus ugnis. Mano akys man - mano logo biggrin.gif . Ateis laikas vokus tvarkyti - tvarkysiu. Bet tai ir viskas ka darysiu.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 19, 13:37)

ne apie tusa snekejau , o kai grozio salonuose padazo, kur laiko ten kelis menesius, nezinau kaip vadinasi dabar  smile.gif ne taturuotes , bet siek tiek paryskina ir tiek.

Tai cia tos semipermanent? Kaip man baisiai pasirode viena pana, apsitatuiravus lūpas, kaip su pieštuku. Gal prastas meistras dare.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 lapkričio 2018 - 12:40
QUOTE(-burbanti- @ 2018 11 19, 12:38)
Bet is kitos pusės....truputis....tik truputis saves pakooregavimo niekam dar nepakenke.
Paimkime pavyzdziu mane. As esu pries botoksa,  dirbtinius papus ir puses be lūpų  biggrin.gif  biggrin.gif . Cia jau pereboras  biggrin.gif . Bet esu uz akių voku korekcija. Man akys -  sielos veidrodis. Uzkrite vokais akys  -  uzgesus ugnis.

as uz koregavima, bet be operaciju, nu jei ten jau trukdo atsimerkti tai taip, o kitu atveju, ne. Pasidazysti, pasipudruoti, pasipuosti, issipesioti antakius, sportuoti, taip, o viskas kas susija su chirurgija, adatom, man ne .... isdarko veida, kazka pakoreguoja is kart dingsta visa harmonija, tada vel kazka reikia koreguoti ir taip be galo ir virsta tais tokiais baisiais dirbtinais veidais... brr
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 19, 13:29)
o kas cia bloga, zmogus komplimenta pasake  biggrin.gif

bet siaip taip, keist akai kuriu moteru rekacija, pamenu, mama kai issiskyre, tai kai kurios drauges nustojo bendrauti, ale nuvilios vyrus doh.gif o mamai maziausiai kiti vyrai rupejo, taip ir nesusirado jokio ,viena suagyvena ir patenkinta  biggrin.gif

Tai nera komplimentas. ATsiminiau cia vykysia Is Svieos uzvesta tema.

Taip, po skyrybu zmoniu gyvenimas keiciasi, keiciasi draugu ratas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 11 19, 12:42)
Tai cia tos semipermanent?  Kaip man baisiai pasirode viena pana, apsitatuiravus lūpas,  kaip su pieštuku. Gal prastas meistras dare.

nezinau kaip vadinasi, bet kai dazo antakius tik su dazais plaukelius ir blakstienas, ir tie dazai laikosi kazkiek kelis menesius, oda nelieciama, beveik visuose kirpyklose taip dazo LT smile.gif

o taturuotes man negrazu, visos tokios vienodos pasidaro...
Atsakyti
Moterys, tai moterys, Bet atejo vyru mada....normaliu vyru - mylinčių moteris biggrin.gif ...dėtis krutines implantus. Tipo gerai pasikačialinę. Eina jie peklan biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 lapkričio 2018 - 12:48
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 19, 13:37)
as pasakiau ant kiek man nemalonu buvo ziureti i ta moteri, jus minti sekit, jus sakot, jums paveiksleliai netrukdo, as bandziau paaiskinti, ant kiek man jie trukdo, jei zmogus sitaip atrodo, man ziureti baisu ir skaityti salia teksta irgi ir nematau prasmes tokios moters mintis skaityti.

Kaip kaip siejasi mada su groziu rir smurtu, tai tiesiogiai, mada gali buti grazi , o gali buti smurtas pries save ,pvz botoksas.
Papildyta:

ne apie tusa snekejau , o kai grozio salonuose padazo, kur laiko ten kelis menesius, nezinau kaip vadinasi dabar  smile.gif ne taturuotes , bet siek tiek paryskina ir tiek.

As nenoriu tamstos minciu sekti, kaip ir kazka ten aiskinti, nes lyginami nesulyginami dalykai ir viskas. 80 metu moteris, jos isvaizda, lyginama su smurtu ir t.t. Isties...

Manau, niekam kad jus neskaitete is esmes neidomu. Neskaitet ir neskaitet.

Dar geriau. Tai sakot botoksas darko veida, o va tokie antakiai labai harmoningai ziurisi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 19 lapkričio 2018 - 13:17
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 19, 13:45)
nezinau kaip vadinasi, bet kai dazo antakius tik su dazais plaukelius ir blakstienas, ir tie dazai laikosi kazkiek kelis menesius, oda nelieciama, beveik visuose kirpyklose taip dazo LT smile.gif

o taturuotes man negrazu, visos tokios vienodos pasidaro...

Jei oda nelieciama, tai ilgalaikiai dazai, kurie laikosi gal pora savaiciu. O dar yra permanentinis makiazas, anas ten ilgai laiko, nes istatuiruoja oda. Bet ne visam gyvrnimui nes blunka.
Kazkada norejau daryt, nes mano sviesus antakiai, bet kai paskaiciau ir prisiziurejau vien SM kokiu pridaro, tai atsoko noras - kaip buna baisiai padaro ir paskui nezinia, kada isbluks blink.gif
Atsakyti
biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Oi oi...pirmoji per kūda. Nuotraukos gerai atrodo, nes tinkamu rakursu pastatyta. Bet kiek as sanatorijose prisiziurejau tokiu senstancius ir kudu...tai atmušė visą nora buti liesai. Brrr...net dabar akyse stovi jos visos lipancios i purvo vonias ir visokias kitas proceduras
Trecia nuotrauka pamacius vos neapsiverkiau biggrin.gif
Jus net neisivaizduojat kaip jos baisiai atrodo nuogos.

kudos del sveikatos o ne del mados ,beje vieni kaulai arba raumenys kietoki 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 11 19, 12:47)
Moterys,   tai moterys,   Bet atejo vyru mada....normaliu vyru -   mylinčių moteris   biggrin.gif ...dėtis  krutines implantus. Tipo gerai pasikačialinę. Eina jie peklan  biggrin.gif

o dieve doh.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2018 11 19, 12:49)
As nenoriu tamstos minciu sekti, kaip ir kazka ten aiskinti, nes lyginami nesulyginami dalykai ir viskas. 80 metu moteris, jos isvaizda, lyginama su smurtu ir t.t. Isties...
Manau, niekam kad jus neskaitete is esmes neidomu. Neskaitet ir neskaitet.

jei zmogus sau leidziasi botoksa, kas yra nuodas, paralizuojantis raumenis, darosi sau nereikalingas operacijas -tai yra smurtas pries save, kas cia sudetingo suprasti? bet jei sudetinga, tai is vis tada nesigilinkit, jei nesuprantat, kam kankinates ir rasinejat nesmaones apie mane?
praleiskit mano postus, gal jum bus naujiena, bet nera jokios prievoles ju skaityti biggrin.gif

o kaipj ums nudazytti siek tiek tamsiau antakiai iskraipo veida panasiai i botoksa tai sunku man suprasti...
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 11 19, 13:31)
Jei oda nelieciama, tai ilgalaikiai dazai, kurie laikosi gal pora savaiciu. O dar yra permanentinis makiazas, anas ten ilgai laiko, nes istatuiruoja oda. Bet ne visam gyvrnimui nes blunka.
Kazkada norejau daryt, nes mano sviesus antakiai, bet kai paskaiciau ir prisiziurejau vien SM kokiu pridaro, tai atsoko noras - kaip buna baisiai padaro ir paskui nezinia, kada isbluks   blink.gif

nu tikrai ne pora, pora menesiu minimum, daznai ir ilgiau, jie po truputi isblunka.

tai ir sakau man taturuotes tos - tai baisiai atrodo ,kaip ir priaugintos blakstienos, nu kalikaturas zmones su savim pasidaro...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 11 19, 13:48)

nu cia aisku atoro juokingai, bet manau ji to ir sieke issiskirti, bet kai darosi ir isivaizduoja, kad grazu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 19 lapkričio 2018 - 14:40