Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2018 11 23, 14:31)
but gerai, jei butu karsta  ax.gif

Anstoliai sildyma atjunge?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 11 23, 14:22)
gal atsiliepia bemiege naktis, bet vel nesupratau, kas cia ka smerkia?

Smerkia ejima i kaire santykiuose.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 23, 14:33)
"piktybinio nedavimo pozicija" - cia grynai jusu fantazija, ne mano yvenimo realybe  mirksiukas.gif

Mes jau tiek ta tema cia pridiskutavom, kad neliko erdves ne tik fantazijoms bet ir interpretacijoms. Jus tiesiog uzsispyrusiai laikots savo dogmos apie "moters kuna".

Tai iseina, kad jus ir kitus gerus dalykus destot ne del dvasiniu veertybiu, bet del dogmatisko poziurio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 23 lapkričio 2018 - 14:38
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 23, 14:36)
Mes jau tiek ta tema cia pridiskutavom, kad neliko erdves ne tik fantazijoms bet ir interpretacijoms. Jus tiesiog uzsispyrusiai laikots savo dogmos apie "moters kuna".

butent,kad tiek prifantazavot ir tiek pridiskutavot is tu fantaziju,kad neliko veitos, nei isikalusyti, i ka sakau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 23, 14:36)
Tai iseina, kad jus ir kitus gerus dalykus destot ne del dvasiniu veertybiu, bet del dogmatisko poziurio

biggrin.gif o ka cia turetu reiksti, cia ne is fantaziju tos isvados?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 23 lapkričio 2018 - 14:42
QUOTE(-burbanti- @ 2018 11 23, 14:45)
Jau is Dubajaus rasai ar vis dar is Indijos?  biggrin.gif

Is Maskvos. Laukiam skrydzio namo. O ka?
Sakei su manim nekalbesi, apsimelavus parse tu biggrin.gif . Eik geriau tuos savo nuplysusius topetus koridoriuky savo Rūmuose susiklijuok. Ar nepasieki? Kopeciu reik? Ar tas vyyyyras toks krutas neuzdirba remontui?
A? mirksiukas.gif Jei mane vis snekini( nors n kartu dievagojais, kad nesnekesi), tai atsakyk kas cia su tavim darosi🐷😘
Atsakyti
Jei mano exe cia butu parasius (tokia kokia buvo seniau), ta pamanytume, kad ji tiesiog is dangaus nuzengus. Taip geri buvo isisavinus dvasines vertybes ir sugebejo jomis puikiai operuoti, atrode, kaip is sirdies einancios.

Man deja, kaip jos programavimo inzinieriui, rupesti kele faktas, kai ji atsikeldavo ryte, tai viskas jos galvoje budavo tuscia ziuredavo i mane, kaip nukritus is menulio. Bet paleisdavau reikalingus dvasingumo servisus ir vel budavo sventoji
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 23, 15:31)
Taip. Paemiau is po motinos sijono tai ir buvo nekalta.
Suprantu kur suki.... Atsakysiu...

Ji buvo nesedejus kalejime irgi, bet gal nereikia isvadu, kad jei imciau sedejusia, tai nebut isdavus. Nekaltybe tai tik vienas faktorius o ne visu dalyku garantija.

O jei kalta, tai bent turi zinot, kaip tokia problema spresti. Dauguma deja nemato problemos ir tai yra ju saves ivertinimas.
Papildyta:
Kazkada sakiau, kad jus puikiai mastot, tik va koja kisa ta "piktybinio nedavimo pozicija".

Nesupratai kur suku. Norejau pasitikslint, ar visada taip mastei kaip dabar, ar tik po exes isdaigu.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 23, 15:19)
Papildau...

Isdavyste...

Na jei zmogus davesi su kazkuo anksciau tai jis isdave savo ateiti.

Toliau.... cia Ubuntiene pliekiat uz gyvenamojo busto nuoma. Na taip - nuoma turi savo problemu.. laikinumas akis bado, nors faktiskai zmones nuomojasi desimtmecius, o kiti sava busta irenge parduoda.

Bet sutuoktinis/partneris tai ne bustas.
Man nepriimtina zmona nuomos statuse, ji ten buvo kazko kito, tai reiskia, ji pereinama gairele. Atitinkamai su tokia ir gyvenimas organizuojamas kaip nuomojamam buste... laikinaii ko isigysiu SAVO... arba aplamai man tas bustas poxum, issimiegu ir kazkur einu su reikalais

Tai jau kin nepatinka, kad mylejosi su kazkuom? Jau jin kitam vyrui ( su tavo logika) prasta butu?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 11 23, 14:45)
Nesupratai kur suku. Norejau pasitikslint, ar visada taip mastei kaip dabar, ar tik po exes isdaigu.

Visada. Tik anksciau gal poziuris buvo primityvesnis, sakysim ir exe sake kad issiskyre ar nueje i kaire zmones yra antrarusiai.
Po issiskyrimo ziuriu - akurat taip ir is tikruju yra. Todel jos ir nekenciu uz ta, kad mane padare antros rusies
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 23, 15:45)
Jei mano exe cia butu parasius (tokia kokia buvo seniau), ta pamanytume, kad ji tiesiog is dangaus nuzengus. Taip geri buvo isisavinus dvasines vertybes ir sugebejo jomis puikiai operuoti, atrode, kaip is sirdies einancios.

Man deja, kaip jos programavimo inzinieriui, rupesti kele faktas, kai ji atsikeldavo ryte, tai viskas jos galvoje budavo tuscia ziuredavo i mane, kaip nukritus is menulio. Bet paleisdavau reikalingus dvasingumo servisus ir vel budavo sventoji

Tai tau ir nereikia is sirdies einanciu gi. Pats sakei, kad moters nuolankumas yra tik taktinis manevras santykiuose su vyrais, tai apie koki nuosorduma cia gali eit kalba....
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 23, 14:49)
Nelabai tinka sioje plotmeje issirieksimas unikalu, noras tobuleti nera unikalus, keliai skiriasi, kazkas uzsiima joga, kazkas tantra, kazkas i misias vaiksto, kazkas medituoja. Gali daryti kas aprasoma kamasutroje, bet neuzismineti tatra, gali ir pojucius panasius tureti, bet tai jei nepraktikuoji visos pilnumai tos praktikos , o tantra ziuri kaip i krutesniu orgazmu gaudymo iranki, tai ne tantra.
pvz  uziimti joga tai apima , mitybos buda, kvepavima, pasnikus, vandens gerimo ritmus ir t.t.
tantra irgi. iki vakaru ateina pigios vos ne pronografines scenos. Jei trumpai tai visas gyvenimo budas, ne tik technika lovoje.

Zodziu pilstymas is tuscio i kiaurą
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 11 23, 14:46)
Tai jau kin nepatinka, kad mylejosi su kazkuom? Jau jin kitam vyrui ( su tavo logika) prasta butu?

Ne... Man nepatinka, kad ji vengia ar neturi atsakymu i tokias problemas. Tai reiskia, kad normalaus bendro gyvenimo neitu sukurti.

Cia viskas teoriskai, mes is skirtingu amziaus grupiu, taigi ne asmeniskumuose problema, o diskutuojam poziurius.

As sakysim turiu poziuri ta tema, ir ji aptariau su MB. Ji patvirtino, kad tai daug ka isprende. Jei apsimesciau tipo nesuprantu kur problema, tai viskas butu sugriuve
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 11 23, 14:47)
Tai tau ir nereikia is sirdies einanciu gi. Pats sakei, kad moters nuolankumas yra tik taktinis manevras santykiuose su vyrais, tai apie koki nuosorduma cia gali eit kalba....

Apie nuosirduma aukstesniuose lygiuose, sakysim dvasiniuose. (Strateginiuose).
Manevrai (nuosirdumas detalese, svelnumas) tera pasirinktas elgesys tikslams siekti o ne zmogaus savybes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 23 lapkričio 2018 - 14:53