Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2018 11 23, 15:18)
Sikart pritariu lutukei del tantros. Iki vakarietisku protu ateina labai primityvus aiskinimai apie joga, tantra ir kitus dvasinius dalykus. Zmogus issirenka is visos visumos tai, kas jam patogiausia ir lengviausia atlikti jo vakarietiskam gyvenime, ir tai daro.
Zinoma, jeigu tai atnesa kazka jam teigiamo, tai kodel ne, geriau bent kazkas negu nieko.
Papildyta:
Idomucia idomiai giliai kapsto, bet man per daug jau penktadienis...

Maciau as tu tantristu budistu/ jogistu kataliku.
Gal nuo ju man tas 'rytietiskas' bullshitas toks juokingas.

Gal Hindu tantristai kazka ir padaro tokio nysusvietno, na sakykime kaip tibeto vienuoliai vandens pavirsiumi vaiksto, bet seip tikrai tose tantrose daug žodinio išraitymo, kaip baznycios rokoko stiliuje. Tik tiek. Is isores baznycia labai grazi, viduje gi maldos tos pacios, kaip ir visur.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 23, 14:45)
Jei mano exe cia butu parasius (tokia kokia buvo seniau), ta pamanytume, kad ji tiesiog is dangaus nuzengus. Taip geri buvo isisavinus dvasines vertybes ir sugebejo jomis puikiai operuoti, atrode, kaip is sirdies einancios.

Man deja, kaip jos programavimo inzinieriui, rupesti kele faktas, kai ji atsikeldavo ryte, tai viskas jos galvoje budavo tuscia ziuredavo i mane, kaip nukritus is menulio. Bet paleisdavau reikalingus dvasingumo servisus ir vel budavo sventoji

nu matai, vadinasi nesuveike tavo teroija, nepriinstaliuosi vertybiu dirbtinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 23, 14:33)
Anstoliai sildyma atjunge?

Kojas susalau basom ant grindu.
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 23, 14:45)
Jei mano exe cia butu parasius (tokia kokia buvo seniau), ta pamanytume, kad ji tiesiog is dangaus nuzengus. Taip geri buvo isisavinus dvasines vertybes ir sugebejo jomis puikiai operuoti, atrode, kaip is sirdies einancios.

Man deja, kaip jos programavimo inzinieriui, rupesti kele faktas, kai ji atsikeldavo ryte, tai viskas jos galvoje budavo tuscia ziuredavo i mane, kaip nukritus is menulio. Bet paleisdavau reikalingus dvasingumo servisus ir vel budavo sventoji

Ji gal peleda buvo, rytais apskritai procesoriai neiskart isijungdavo? biggrin.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 23, 14:52)
Ne... Man nepatinka, kad ji vengia ar neturi atsakymu i tokias problemas. Tai reiskia, kad normalaus bendro gyvenimo neitu sukurti.

Cia viskas teoriskai, mes is skirtingu amziaus grupiu, taigi ne asmeniskumuose problema, o diskutuojam poziurius.

As sakysim turiu poziuri ta tema, ir ji aptariau su MB. Ji patvirtino, kad tai daug ka isprende. Jei apsimesciau tipo nesuprantu kur problema, tai viskas butu sugriuve
Papildyta:
Apie nuosirduma aukstesniuose lygiuose, sakysim dvasiniuose. (Strateginiuose).
Manevrai (nuosirdumas detalese, svelnumas) tera pasirinktas elgesys tikslams siekti o ne zmogaus savybes.

Ko vengiu ar neturiu atsakymu? Paklauskit, kai busiu miegojusi daugiau nei 8 val per dvi paras... dabar "strigineju"
Atsakyti
pliac kaip jūs neįdomiai su ta Tantra, priziemliajties, gi penktadienis biggrin.gif

aš va cambalū mūsų radau jos parvykimo proga biggrin.gif

žiekit, tas pats mažiausias ir kur visai ne į temą, atsiliekantis https://www.youtube....h?v=YK2qdR5HFVc

"tik kalu kalu per dieną, tik čierkelę, tik tą vieną" alc.gif pleasantry.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 11 23, 14:56)
Ko vengiu ar neturiu atsakymu? Paklauskit, kai busiu miegojusi daugiau nei 8 val per dvi paras... dabar "strigineju"

vaikas neramus?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 11 23, 15:42)
Is Maskvos. Laukiam skrydzio namo. O ka?
Sakei su manim nekalbesi, apsimelavus parse tu biggrin.gif . Eik geriau tuos savo nuplysusius topetus koridoriuky savo Rūmuose susiklijuok. Ar nepasieki? Kopeciu reik? Ar tas vyyyyras toks krutas neuzdirba remontui?
A? mirksiukas.gif Jei mane vis snekini( nors n kartu dievagojais, kad nesnekesi), tai atsakyk kas cia su tavim darosi🐷😘

Penktadienis...neilgai buvo išbūta blaivia. Kokia proga šiandien geri? Ar be progos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 23, 15:52)
Ne... Man nepatinka, kad ji vengia ar neturi atsakymu i tokias problemas. Tai reiskia, kad normalaus bendro gyvenimo neitu sukurti.

Cia viskas teoriskai, mes is skirtingu amziaus grupiu, taigi ne asmeniskumuose problema, o diskutuojam poziurius.

Tai aisku teoriskai. Nes nei tu ieskai cia kazko, nei kokia kin yra tuom, kuom dedasi. Tiesiog diskutuojam poziurius.
Tau kiek metu? 50 - 60? Tada visi zenyjosi beveik nekalti arba visai nekalti( ypac merginos). Ir ka? Nu traukdavo gi kazkur kitur pabandyt( kas tavo exei ir nutiko). Kas dabar gerai - susieina jaunimas, pagyvena kartu, pabando. Pamato vienas kita, perpranta, tinka - zenyjasi, ne, neisipareigoja ir bereikalingo galvos skausmo ( skirybu) neturi. Viskas labai paprasta ir aisku.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 11 23, 15:02)

ziauru
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 11 23, 14:56)
Kojas susalau basom ant grindu.

Iseitis:

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 11 23, 15:02)
Pamato vienas kita, perpranta, tinka - zenyjasi, ne, neisipareigoja ir bereikalingo galvos skausmo ( skirybu) neturi. Viskas labai paprasta ir aisku.

Kaip sake JAUNOS KARTOS ATSTOVAS, kad po tu bandymu, jau nera ko ir bandyti, nes visos, kaip tos prekes ekspozicijose, nubandytos ir nuciupinetos, nebent su 50 proc nuolaida galima imti
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 11 23, 15:56)
Kojas susalau basom ant grindu

biggrin.gif juokas paėmė. biggrin.gif
Ką cia tos kojos, svarbu vištos nesušalai biggrin.gif
Pšieprašam uz tokius zodzius, bet man taip susisviete is karto, tavo nuogas kojas isivaizdavus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 11 23, 16:01)
Penktadienis...neilgai buvo išbūta blaivia.  Kokia proga šiandien geri? Ar be progos?    biggrin.gif

Nebemalk šudo, apsimelavus parse😂.
"Feni" nori? Nors negautum bet kokiu atveju tongue.gif . Esi blogas parsas, fui, kaip atsimenu kad kai tau " zašlo", kaip is uzdaru temu pradejai poslus niekingus bandymus ant savo anu laiku draugiu senbuviu pilt, tai br...
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 23, 16:04)

Kas? Niri pasakyt tavo vaikai cielkom apsizenys?😂😂
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 23, 15:59)
pliac kaip jūs neįdomiai su ta Tantra, priziemliajties, gi penktadienis biggrin.gif

aš va cambalū mūsų radau jos parvykimo proga biggrin.gif

Tik nesakyk, kad tu niekad kartais nepasedi ramiai nuoga pries vyrą, rankas uzdejusi ant jo grožybių? biggrin.gif
Atsakyti