Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

kiek senučių jau baigia gyvenimą nugyvent ir neskiepytos. Ir ką?
O tu įsivaizduoji kaip vetai grasinasi dėl neskiepytų šunų ar kačių, kad kaip ten mirs bausiausiai, šeimininkus užkrės, bet kiek tokių gyvena ir nieko biggrin.gif

Mano laikais tokių skiepų nebuvo.Tai jau ir nugyvensiu be šio skiepo.O šiaip esu už skiepus visomis keturiomis.Jau dabar padaugėjo susirgimų tymais atvejų.Dar tik betrūktų,kad kokie raupai išlįstų.

žinau kaip atrodo šuniškas enteritas,žinau kiek gydymas kainuoja, daugiau nebenoriu to patirti.LT pasiutligės atvejų neberegistuojama kokiu 4-5 metai.Ir tai yra todėl,kad didžioji dauguma skiepija savo gyvūniukus.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 12 10, 23:13)
Nuo durnumo skiepu nera. O gaila...Nes tave su ubuntella  priverstnai reiktu skiepyt. Taip kaip sovietijoj priverstinai visus skiepyjo.

ne nu, tai tu skiekypis, skiepykis, gal jau kokia ir protui vakcina išrasta, prašau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 12 11, 06:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72292319" data-time="1544474622"><div><p>kiek senučių jau baigia gyvenimą nugyvent ir neskiepytos. Ir ką?
O tu įsivaizduoji kaip vetai grasinasi dėl neskiepytų šunų ar kačių, kad kaip ten mirs bausiausiai, šeimininkus užkrės, bet kiek tokių gyvena ir nieko vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Mano laikais tokių skiepų nebuvo.Tai jau ir nugyvensiu be šio skiepo.O šiaip esu už skiepus visomis keturiomis.Jau dabar padaugėjo susirgimų tymais atvejų.Dar tik betrūktų,kad kokie raupai išlįstų.
</p><p>žinau kaip atrodo šuniškas enteritas,žinau kiek gydymas kainuoja, daugiau nebenoriu to patirti.LT pasiutligės atvejų neberegistuojama kokiu 4-5 metai.Ir tai yra todėl,kad didžioji dauguma skiepija savo gyvūniukus.
</p>

šiaip tai kaip ir viskas šiame gyvenime - viskas priklauso nuo sudedamųjų dlaių. Gerai, kad tai būtų tik skiepas, be papildomų visokių organizmus kemšančių šiukšlių, tai niekas ir nesipriešintų
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 11, 09:29)
ne nu, tai tu skiekypis, skiepykis, gal jau kokia ir protui vakcina išrasta, prašau 4u.gif
Papildyta:

šiaip tai kaip ir viskas šiame gyvenime - viskas priklauso nuo sudedamųjų dlaių. Gerai, kad tai būtų tik skiepas, be papildomų visokių organizmus kemšančių šiukšlių, tai niekas ir nesipriešintų

O kodel negamina skiepu be tu siuksliu? Gal vis tik jos kazkuo pasitarnauja, nebutinai tiesiogiai?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 12 11, 07:57)
žinau kaip atrodo šuniškas enteritas,žinau kiek gydymas kainuoja, daugiau nebenoriu to patirti.LT pasiutligės atvejų neberegistuojama kokiu 4-5 metai.Ir tai yra todėl,kad didžioji dauguma skiepija savo gyvūniukus.

Žinau kaip atrodo rinotracheitas. Turint omeny, kad namie 3 katės, 1 degu ir 1 papūga... Užteko sūnui kačiuką parnešti namo. Tokio ūmaus viruso ir tokio žaibiško veikimo dar nesu mačiusi. Kaip aš tada džiaugiausi, kad visi katinai vakcinuoti.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 11, 08:33)
O kodel negamina skiepu be tu siuksliu? Gal vis tik jos kazkuo pasitarnauja, nebutinai tiesiogiai?

o kodėl negamina maisto be šiukšlių? kad ilgiau išsilaikytų, negestų po 2-4 metus, teisingai?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 11, 09:34)
o kodėl negamina maisto be šiukšlių? kad ilgiau išsilaikytų, negestų po 2-4 metus, teisingai?

Nebūtinai.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 11, 09:35)
Nebūtinai.

nu tai negi daabr minėsius visus punktus, pvz., kad skonį iškraipytų ir sustiprintų ir kad kaip narkotiko vis norėtum?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 11, 09:38)
nu tai negi daabr minėsius visus punktus, pvz., kad skonį iškraipytų ir sustiprintų ir kad kaip narkotiko vis norėtum?

Visko neišvengsi.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 11, 09:44)
Visko neišvengsi.

be abejo, bet tai sutiksi turbūt, kad reikia vengti kiek įmanoma daugiau, tiesa, jei norisi gyventi, o ne sirgti?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 11, 10:24)
be abejo, bet tai sutiksi turbūt, kad reikia vengti kiek įmanoma daugiau, tiesa, jei norisi gyventi, o ne sirgti?

Ko galime to vengiame. Tragedijos nedarau.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 11, 10:27)
Ko galime to vengiame. Tragedijos nedarau.

tai ir aš apie tai, kad primakaluotų nesąmoningai skiepų "kokteilių" geriiausia yra vengti smile.gif
Atsakyti
Esu irgi uz skiepus. JIe ne karta isgelbejo mano gyvybe. Kad ir dabar, tymai butu man mirtina liga, gerai, kad mama pasirupino skiepais vaikysteje. O tie kurie nenori skiepytys patys ir savu vaiku, susirgus, uz gydyma, lai moka is savo kisenes.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 11, 10:43)
tai ir aš apie tai, kad primakaluotų nesąmoningai skiepų "kokteilių" geriiausia yra vengti smile.gif

Aciu dievui kiekvienas turime pasirinkima. Bet kaip rasiau, butu idealu, kad uz savo pasirinkima ir susimoketume, kai ateis laikas. O jei pasirinkimas tai itakos, tarkim, vaiko mirti, tai ir baudziama atsakomybe. Tai taikau visom pusem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 11 gruodžio 2018 - 10:49