QUOTE(Moonte @ 2018 12 11, 11:09)
Mes cinainos tikrai nieko nesuvokiam, bo tik tamsta VIENITELE su universitetiniu issilavinimu. O kitos net pradines nebaigusios, kur jau mums lyginis su tamstos PASALPINEMIS aukstumomis.
sakot pvz Sokratas buvo baiges aukstaja?
Ko jus taip ant aukstojo mokslo uzsiciklinusi? tokiu buku buna su tais aukstaisiais, kad baisu
o jus, deja, nei diskutuoti, nei filosofuoti nesugebat, tik dergtis, saipytis , matomai cia jusu to univeritetinio issilavinimo pasekme
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2018 12 11, 11:06)
Kam anukai, jis ir pats igalus uz save sumoketi, jei ka, kokios problemos.
Cia madam esat, kaip jus ten sakete, bla bla bla bla.
cia pvz kaip jus amzinai nesuprantat teksto
anuka ru zodis, rase Monteverte, ne anukai
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2018 12 11, 10:46)
Esu irgi uz skiepus. JIe ne karta isgelbejo mano gyvybe. Kad ir dabar, tymai butu man mirtina liga, gerai, kad mama pasirupino skiepais vaikysteje. O tie kurie nenori skiepytys patys ir savu vaiku, susirgus, uz gydyma, lai moka is savo kisenes.
Papildyta:
Aciu dievui kiekvienas turime pasirinkima. Bet kaip rasiau, butu idealu, kad uz savo pasirinkima ir susimoketume, kai ateis laikas. O jei pasirinkimas tai itakos, tarkim, vaiko mirti, tai ir baudziama atsakomybe. Tai taikau visom pusem.
as ir uz tai, kad visa medicina visiem butu mokama ir skiepai tame tarpe, gal zmoens bent pasisakitytu iformacini lapeli
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 12 11, 10:50)
Ne kiekvienas turime pasirinkima. Tam tikromis ligomis sergantys skiepytis isvis negali, todel tie, kurie nesiskiepija, nes smegenys skystos ir tiki visomis samokslo teorijomis yra labai pavojingi negalintiems pasiskiepyti.
Tai skiepysiesi HPV? juk taip esi uz skiepus?niekaip nesuprantu otkia skiepu aktyviste, o pati nesiskiepyji, matai per mazai naudos, per brangu jau, nors labai rekomenduoja medikai, jau suskystejo smegenys?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 11, 11:11)
Mano savivokos lygis negali prilygti jūsiškiam.
tai matau
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 11, 11:11)
tai kada skiepyjotes paskutini karta?
tai kaip su ta HPV vacina, jau pasiskiepyot ar uzsiraset bent?