Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2018 12 15, 16:03)
Jei saziningai, as iki siol abejoju, kad tu turi ta neva lobi. Panasiau, kad esi vienas kaip pirstas.

Mane tokia isvada stebina. Esi juk tikrai ne piemene ir turetum turet gyvenimiskos patirties ir nuojautos. Manau pazisti nemazai moteru ir ne is pavirsutiniskos puses. Zinai ko joms reikia.

Tai turetum suprasti, kad tokie kaip as vieni labai neilgai buna.

Mano tam tikras agresyvumas ir nedraugiskumas susijes su tuo, kad man reikejo pastoviai nubaidyti daugybe visai netinkamu (abipusiai) pretendenciu. Kai kurios net padekodavo, kad mano grubumas padejo joms isvengti isimylejimo...

Nelaikau to dideliu pliusu, cia kaip buti grazia mergina - paklausa didziule, bet tinkamu zmoniu gali ir nebuti, ir tai net gali trukdyti susirastii sau tikrai tinkama...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 15, 16:10)
Mane tokia isvada stebina. Esi juk tikrai ne piemene ir turetum turet gyvenimiskos patirties ir nuojautos. Manau pazisti nemazai moteru ir ne is pavirsutiniskos puses. Zinai ko joms reikia.

Tai turetum suprasti, kad tokie kaip as vieni labai neilgai buna.

Mano tam tikras agresyvumas ir nedraugiskumas susijes su tuo, kad man reikejo pastoviai nubaidyti daugybe visai netinkamu (abipusiai) pretendenciu. Kai kurios net padekodavo, kad mano grubumas padejo joms isvengti isimylejimo...

Nelaikau to dideliu pliusu, cia kaip buti grazia mergina - paklausa didziule, bet tinkamu zmoniu gali ir nebuti, ir tai net gali trukdyti susirastii sau tikrai tinkama...

Nesupratau prie ko cia jaunikle ir t.t.
Leisk nusijuokti. Rimtai. Pupose tave radusi, is gailescio, nevaryciau.

Pinigu neturi. Jei turi blusinejiesi centuose, trupini juos neva salimais taves esanciai moteriai. Reikalavimai sau nuliniai, bet moteriai jezuitiski. Pastoviai mirksti SM, tai irgi rodiklis, kad nesi svajoniu jaunikis. Na ir lovoje, esi visiskas nulis. Ne viena mylimuke pamena tavo postus. Todel jai pritariu, is ten ir mano isvados apie tavo galimybes lovoje.

Tau irgi pasakysiu, nors ir metuose, dabar ir numukusiais plaukais, bet vis tiek sulaukiu vyru demesi, juokingai graudu ania. Bet, niekada man neteko chamiskai-grubiai elgtis su priesingos lyties atstovais, tam kad juos atstumciau. Dar daugiau pasakysiu, pabreztas mandagumas, ipareigoja zmogu su tavimi elgtis taip pat. Todel tie tavo pasiteisinimai, kazkokie... Is kitos puses, gal musu bendravimo ratas skiraisi. Tad ir gyvenimiska patirtis tai pat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 gruodžio 2018 - 16:26

Kad tavimi zavetusi, turi buti bent kiek vertas to zavesio. Jeigu dairaisi tik i trumpus sijonus, vakarais plempi vyneli be saiko, tai ir zavesis tavimi tik ku.rvytes Papildyta: Tebunie as ku.rva,bet kad tau iki tokios ****** kaip iki menulio mirksiukas.gif

Ramiai, mylimuke. :4u:  Nekreipk dėmesio į SM vyrų komentarus.  Gal arbūzas susirado kokià šventą moteriškę? 

Nematau aš čia k.rvų. Tiesiog čia moterys atviros kalbėti apie tokius dalykus, apie kuriuos nekalbėsi niekur viešai. Būti seksualia  dėl savo asmeninio vyro- nepaleistuvyste. Atvirkščiai- geriausi klijai tvirtiems santykiams išlaikyti. Joks vyras nepaleis tokios moters iš akiračio ir nesivaikys svetimų sijonų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 15 gruodžio 2018 - 16:29
QUOTE(Moonte @ 2018 12 15, 16:24)
Pinigu neturi. Jei turi blusinejiesi centuose, trupini juos neva salimais taves esanciai moteriai.

Prasom paaiskinki kokias sumas tamsta laikot "pinigais" o ka "centais".

Nes yra zmoniu, kurie varto milijardus, kiti milijonus, is kitos puses yra tokiu kur tikrai paraidziui centus skaiciuoja ar uzdirba kelis simtus euru.
Atsakyti

Bet jei tas dalykas buna toks nuvalkiotas, kaip dzinsai nutrinti praplyse ,ir dar prie svetimu zmoniu apie tai kalbama ,tai tik pas k.rvas taip buna .. 

visi daro bet daro miegamajam, nesirodo.  nu bet taip ir yra jei zmogus nesigedija kitu jis palaidu normu ,gali ne tik su tavim bet ir su kitu..

O jeigu vyrai sutinka tokias, kurios nesibodi viešai apie lovą kalbėti, tai jie patys tokių moterų teverti. Matyt ne ten ieškot,  kad tik tokias randat, arba nežinote ko norite. 

Paskaičius vyrų pasisakymu čia, rodos, kad visos moterys nieko vertos, bet gal reikėtų į veidrodį žvilgtelt.  :4u: Gal jūs, vyrai, neturite ką pasiūlyti rimtoms moterims, kad tik nerimtas sutinkate ir matote. 

Nieko asmeniško neturiu. Tiesiog “neskanu” skaityti, kai į vienus vartus mušama. 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 15, 16:34)
Prasom paaiskinki kokias sumas tamsta laikot "pinigais" o ka "centais".

Nes yra zmoniu, kurie varto milijardus, kiti milijonus, is kitos puses yra tokiu kur tikrai paraidziui centus skaiciuoja ar uzdirba kelis simtus euru.

Ka as laikau, nerodiklis. Bet ka tu DUODI moteriai, tos jos ataskaitos kur pinigai isleisti... O ir tavo pageidavimai jai - nedirbti, bent jau mano vertinimu nera norma. Taip tu sieki ja kontroliuoti.

Antra, pastoviai, kai kalbama apie kokios nors salies gerbuvi, lygini prekybcentriu kainas.

Nesakau, kad yra blogai zinoti, kur kokios kainos, zinau, kad ir mano vyras puikiai atsimena kainas, tiesiog jo taip smegenys dirba. Bet jam niekada salies geroves rodiklis nera kokios vyraujancios PC kainos, ar kiek kainuoja kava degalineje.

Ir siaip, vaikai tranai melzia, moterys ir t.t. ir t.t.
Atsakyti

Tai arbuzelio paklauskit kur jo lobiai

O ar jis pats gali buti lobis moteriai? 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 15, 16:47)
moteriai, tos jos ataskaitos kur pinigai isleisti...

Kokios ataskaitos?
Tai jau greiciau mane eda uz ne ten isleistus pinigus.

Papildyta:
QUOTE(Nuolat @ 2018 12 15, 16:57)
O ar jis pats gali buti lobis moteriai?

Jis vyras. As vyru aplamai nesuprantu ir jais nepasitikiu.
Sakysim jis karta parase apie moteri, kuri jam sake, kad skauda skiriantis. Bet matyt jam moters skausmas svetimas.
As negaleciau tokios palikti, tiesiog negalciau fiziskai.
Mane paliko visos supykusios, o as ju prasiau neskubet.

Esu kitoks zmogus. Sakysim negaleciau paprasto zmogaus imti ir ismesti per langa. O jei dar prasytu nemesti tai jau visai...

Bet jei supykus soktu, tai gal ir nelaikyciau, jei manyciau, kad pati kalta.
O vyrai yra ziaurus ir egoistai. Moterys irgi, bet ju emocijos bent suvokiamos
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 15, 16:58)
Kokios ataskaitos?
Tai jau greiciau mane eda uz ne ten isleistus pinigus.

Kur iseido pinigus.

Visiskai nevertini moters darbo. Suprask, lai atidirba uz MANO pinigus. O ka tu jai duodi? Juk ji viska isleidzia judvieju seimai.

Jei tave domina, kiek as manau, kad vyras, turi moketi savo moteriai pinigu... Tarkim minimaliai nuo 300 iki 1000 euru, jos asmeninems islaidoms, o jau cia rinkis dienai, savaitei, menesiui. O kur ji tuos pinigus des, O cia jau jos asmeninis reikalas. Gali lavintis, prikti drabuzius, lankytis teatruose, kosmetikos salonuose ir t.t. P gali ir taupyti ateiciai

O tai dabar, tavo moteris jei ji yra, visiskai numelzta, jokiu santaupu. Jokiu garantiju, O svarbiausia, jokios TAVO PAGARBOS. Ar tai galima laikayti pagarba - LAI ATIDIRIBA DUODAMUS PINIGUS...
Atsakyti
Moonte, kaip tu viska sugebi taip iskreiptai suprasti. Visiskai skirtingai viska suprantu is to, ka cia raso Idomucia, ju su zmona pinigai bendri, jokiu ataskaitu jis is jos nepraso, ir ji pilnai aprupinta, nes ju turtai bendri, jis jos niekada nepaliks, nebent ji pati sugalvotu ji palikti, kaip pirma zmona. Ir jis gerbia tiek ja, tiek , ka ji daro.
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 12 15, 16:37)
Paskaičius vyrų pasisakymu čia, rodos, kad visos moterys nieko vertos, bet gal reikėtų į veidrodį žvilgtelt.  4u.gif Gal jūs, vyrai, neturite ką pasiūlyti rimtoms moterims, kad tik nerimtas sutinkate ir matote. </p><p>Nieko asmeniško neturiu. Tiesiog “neskanu” skaityti, kai į vienus vartus mušama. </p><p></p>

Mano galva, viesai galima kalbeti apie viska, net apie seksa, ir tai visai nera doroves buvimo/nebuvimo rodiklis. Esme yra tame, kaip kalbama, va cia ir pasirodo kultura visame grazume. Ne ka maziau, svarbu kaip pokalbis "priimamas". Nepaslaptis, kad diduma teksto mes interpretuojame. O kas atsakingas uz interpretacijas kurias daro klausytojas-skaitovas?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 15, 17:11)
Moonte, kaip tu viska sugebi taip iskreiptai suprasti.

Tfu...
Pasirode, kad si posta parase Kin. Tad atsakiau.
Jezau, apsaugom mane viespatie nuo to gerio, veltis i beprasmybes, dar su kuo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 gruodžio 2018 - 17:17
QUOTE(Moonte @ 2018 12 15, 17:06)
Suprask, lai atidirba uz MANO pinigus.

As neturiu jokiu savo pinigu. Jokiu.
Pagrindine saskaita bendra ir korteles turime abu. Bet kokios uzuominos i savo atskira turta butu netoleruojamos.

Rasaii visiskas nesamones.
Atsakyti