Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2018 12 15, 17:27)
Bet moteris turi tureti savo nuosavus finansus, o ypac labiausiai pazeidziamos, kurios atsidavusios seimai, nedirba samdomo dabo.

Gal ta reiktu ivardinti SEIMOS FINANSAIS kur turi abu teises, versus VYRO kontroliuojamais finansais ar Zmonos SAVO finansais.
Jei tai vyro finansai - tai aisku nenormalu.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 15, 17:23)

Cia maniskes nera, kodel man reiktu meluoti? Neaplikciau jokiomis aplinkybemis, net jeii zinociau, kad MB manes nemyles ir elgsis blogai o kita suteiks man laime.
Na negaleciau to padaryti.

Jezau, kiek tau metu? Ka nezinai, kad zmones serga, mirsta ir t.t. Is esmes, juk tau pofig, kaipji gyvens, jei tarkim tave istiktu mirtis, tarkim avarija, infarktas, isultas... Svarbu tu brangutis, tavo gerove, tavo norai... Kiek ji laiko nedirbo, jei ji yra isvis?

Gal grazus teiginiai, neva palaikau, islaikau, padedu, myliu veza tokias kaip Liutuke. O man svarbu ka vyras REALIAI DARO, KAIP REALIAI RUPINASI MOERIMI, VAIKAIS.

Po manes nors ir tvanas, man nera rupinimasis brangiu zmogumi.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 15, 17:23)
Neaplikciau jokiomis aplinkybemis, net jeii zinociau, kad MB manes nemyles ir elgsis blogai o kita suteiks man laime.

Net jei su kitu permiegotų?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 15, 17:32)
Gal ta reiktu ivardinti SEIMOS FINANSAIS kur turi abu teises, versus VYRO kontroliuojamais finansais ar Zmonos SAVO finansais.
Jei tai vyro finansai - tai aisku nenormalu.

O moteriai, veltui dirbti seimos labui yra anot taves normalu?
O kiek kainuotu tas pats darbas, jei reiketu samdyti kitus? Ar kada pagalvojai?

Ar apstebejai, tau nepakenciama pati mintis, kad moteris gali tureti savus pinigus ir leisti juos savo nuoziura.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 gruodžio 2018 - 17:36
QUOTE(Moonte @ 2018 12 15, 17:32)
Kiek ji laiko nedirbo, jei ji yra isvis?

Taigi rasiau kad jau dirba keli men pagal specialybe... Alzhaimeris vystosi?

Net jei su kitu permiegotų?

As nuosirdziai ir jai ir jums papasakojau kas nutiko exei. Tai jau su tokiais polinkiais moterys manau neturetu rizikuot su manim prasidet
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2018 12 15, 17:34)
Ar apstebejai, tau nepakenciama pati mintis, kad moteris gali tureti savus pinigus ir leisti juos savo nuoziura.

As to neslepiu - moteris negali tureti SAVO PINIGU kol neissiskyre. Tai yra PAGRINDAS.

Leisti savo nuoziura bendrus - gali.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 15, 17:38)
As nuosirdziai ir jai ir jums papasakojau kas nutiko exei. Tai jau su tokiais polinkiais moterys manau neturetu rizikuot su manim prasidet

Skaičiau. Tiesiog pasitikslinau.

Jūsų teiginys "Neaplikciau jokiomis aplinkybemis" - tuščias. Kaip ir visa kita beletristika apie besąlyginę meilę. Paliktumėt ir dar paspirtumėt išeidamas. Tiek tos ir meilės.

Šiaip Jūs turite labai daug taisyklių, kaip viskas santykiuose turi būti. Be jokios erdvės lankstumui. Mano asmenine nuomone, jei su Jumis esanti moteris pabandytų bent kažkiek tapti ir "aš", o ne vien "mes", Jūsų meilė išgaruotų kaip kamparo spiritas. Gal aš ir neteisi. Tiesiog toks įspūdis susidaro smile.gif

P.S.: gal kas galėtų paaiškinti, kaip atskirti ar pinigai yra "šeimos", ar ne? Pvz. mano uždirbami pinigai yra mano sąskaitoje. Vyras neturi prieigos prie tos sąskaitos, bet PIN kodą žino. Tai čia jau šeimos pinigai, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 15 gruodžio 2018 - 17:47
QUOTE(Hmmm... @ 2018 12 15, 17:43)
Jūsų teiginys "Neaplikciau jokiomis aplinkybemis" - tuščias.

As nepalikau ir exes, jinai paliko. Na zinojo, kad gyvenimas bus baisus...

Jus maisote meiles ir nepalikimus su sugebejimais iskuopti pridirbta mesla
Atsakyti

jum rimtai kazkas negero darosi, ko jus cia taip puolat ta Idomucia, jis jauciu kelis kart geresnis vyras savo zmonai, nei jusiskis biggrin.gif
kokie savi pinigai seimoje? tai turi buti nepasitikejimas kazkoks, jei taip yra, o jei nepasitikima, tai kam i svis kartu gyventi?
nu jei seimoje pradedam skaiciuoti, kas kiek kainuoja, tai kas cia jau gaunasi ?
paskaiciuojam uz seksa, uz viniu kalima, uz isklausyma, nu absurdai rimtai...kokia cia seima... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 15, 17:40)
Taigi rasiau kad jau dirba keli men pagal specialybe... Alzhaimeris vystosi?

O prie ko senatvine dimensija?

Klausimas koks buvo. Kiek ji laiko nedirBO? Galune matai? Lietuviu kalba moki?

Taigi, neputok, apsivalyk putas, chame. As ne tavo kvesa, ziurinti tau i burna. Galimai jai patinka toks bendravimas, man ne.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 15, 17:46)

Detalės. Neturi jokios reikšmės tai.

Oj ne, nieko aš nemaišau. Tiesiog mūsų supratimas apie tai, kas yra meilė, skiriasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 15 gruodžio 2018 - 17:49

Valgyti sugebu pasidaryt be problemu, tikrai nesamdyciau nieko.
Tvarkyciausi kur kas reciau, MB tvarkosi dazniau nes nemegsta gyventi dulkese
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 15, 17:46)

Saunuole, tavoji ex, itariu palikus tave dabar yra laimingiausia is moteru. Zinoma, tu stengeisi, visom isgalem kad jos gyvenimas virstu pragaru, bet tau nepavyko, del sios rpiezasties iki siol esi pagiezingas. Dziaugiuosi ir uz tavo vaikus, isties, jie palaiminti Dievo, kad ju motina tave-reproduktoriu paliko. Nera TEVO, o ir tokio veltui nereikia, kuris vaiku gyvenima bande paversti pargaru, nes motinai norejo atkersyti.
Atsakyti