Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 17, 00:43)
Ko kisiesi i svetimas diskusijas? Man tavo nuomone neidomi, tu vartaisi kaip pleksne savo rasytu zodziu, diskutuok su savim pacia.

tai susirasykit AZ, cia visas forumas ir viesas diskusija mirksiukas.gif ziuriu tau tiesa labai akis drasko ir sazine matyt biggrin.gif
tu rasai labai alogiskai, todel nesugebi atsakyti i paprastus klausimus, as rasau visada paprastai, atvirai ir tiesiai, be jokiu vartymusi ar gudrybiu, be stengimosi kazkam i kasti ar kazka prigauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 17, 01:43)

Tau dar tokie klausimai kyla?
Kokie vyrai tave supo visa tavo suaugusi gyvenima,   kad tu jais taip nepasitiki?

Brangioji tu vis pamirsti, kad as gyvenu Lt, kur retas vyras visiskai vienas pats gali islaikyti seima su vaikais. Mano mama dirba, ir mociute mano dirbo. Todel taip, man klausimai tokie kyla.
Atrodo kad tu kazkokiam kosmose gyveni, ir be tavrs tavo uzsienyje daugiau nieko nera arba visi vienodi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 17 gruodžio 2018 - 00:48

Tau paciai trisdesimt virsaus. Nesi jauna, kaip skelbeisi. biggrin.gifAs galvojau, kad tau kokie 22 -24, kai cia sakydavai - aš cia jauniausia is jusu. Pasirodo, kad pati senstanti madmuazelka esi biggrin.gif

Nu dar tu itikinesi mane kiek man metu. Kad man 22 tai niekad nesakiau :P

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 12 17, 01:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72298205" data-time="1544999643"><div><p>Mylimuke, as matau tu bijai pasenti. Kitaip nesleptum savo amziaus.

Kodel vyras 'ismeta' is pinigines? As, pvz, imu is saskaitos kiek pati noriu. Limito man nera. Bet ir as pati nevaidinu milionieres, nesisvaistau, kad draugems parodyti kokia as krūta. Tokiu darzelio lygio zaidimu nezaidziu.
Vien žo, kai susirasit tokius vyrus, kurie ne 'ismeta', o savo pinigus laiko seimos pinigais, tada ir pakalbesim. Dabar gi jus rasot apie kazkokios suvalkiecius nysusvietnus.</p></div></blockquote><p>Burbanti, alio, realybe skambina.</p><p> 50% poru LT issiskiria. Jei vyras ir nebuvo suvalkietis, tai po skyrybu jau bendros saskaitos nebera. As jau rasiau n kartu, kad Lt pagal skurdo statistika vienisos mamos vaikus auginancios labiausiai rizikuoja gyventi zemiau skurdo normos. Ir va butent mastymas, kad vyras islaikys, kam man reikia jas ir istumia i tokia situacija.</p>

Prie ko cia 'issiskiria' ir sugebejimas susirasti gera vyrą? Nori pasakyti, kad 50% lietuvaičių yra totalios durnės?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 12 17, 01:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72298214" data-time="1545000187"><div><p>Tau paciai trisdesimt virsaus. Nesi jauna, kaip skelbeisi. vartotojo įkelta nuotraukaAs galvojau, kad tau kokie 22 -24, kai cia sakydavai - aš cia jauniausia is jusu. Pasirodo, kad pati senstanti madmuazelka esi vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Nu dar tu itikinesi mane kiek man metu. Kad man 22 tai niekad nesakiau tongue.gif. </p>

O kiek tau?
Atsakyti

Brangioji tu vis pamirsti, kad as gyvenu Lt, kur retas vyras visiskai vienas pats gali islaikyti seima su vaikais. Mano mama dirba, ir mociute mano dirbo. Todel taip, man klausimai tokie kyla.

butent butent butent. Siaip tie svaigalai apie vyrus, kurir islaiko moterys yra is kazkelinto to amziaus. LT tai yra kliedesys ir svajuko dramblione. Pagal dirbanciu moteru skaiciu

mes lygiuojames i skandinavijos salis. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 12 17, 00:37)
 50% poru LT issiskiria. Jei vyras ir nebuvo suvalkietis, tai po skyrybu jau bendros saskaitos nebera. As jau rasiau n kartu, kad Lt pagal skurdo statistika vienisos mamos vaikus auginancios labiausiai rizikuoja gyventi zemiau skurdo normos. Ir va butent mastymas, kad vyras islaikys, kam man reikia jas ir istumia i tokia situacija.

tai ir reikia kokybiskai save tobulinti ir sugebeti issirinkti tinkama vyra, kad neatsidurti tokioje situacijoje, tu isvirskciai viska supranti.
kvailos moterys rizikuoja gyventi skurde ar prasciau.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 17, 01:49)
Prie ko cia 'issiskiria'  ir sugebejimas susirasti gera vyrą?  Nori pasakyti,  kad 50% lietuvaičių yra totalios durnės?
Papildyta:

O kiek tau?

O tai ne tu kartoji vis, kad reikia sugebeti issirinkti gera vyra? Na tai tos 50 proc nesugebejo. Reiskia durnes. Logika lyg ir paprasta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 17, 01:47)
Atrodo kad tu kazkokiam kosmose gyveni, ir be tavrs tavo uzsienyje daugiau nieko nera arba visi vienodi?

As irgi istekejau Lietuvoje uz lietuvio. Ir mano drauges nesuprato del ko as uz jo teku - jis nei grazuolis buvo, nei bagotas (kaip ir as), bet as rinkausi, ne kaip jos - kad cia ir dabar, ir grazus...ir kad visos pavydetu...as maciau jame potenciala. Dabar visos jos issiskyre, o as vis dar neatdidziaugiu savo vyru.
Atsakyti

Prie ko cia 'issiskiria' ir sugebejimas susirasti gera vyrą? Nori pasakyti, kad 50% lietuvaičių yra totalios durnės?
Papildyta:
O kiek tau?

50% lietuvaiciu yra totalus durniai. Arba ir tie, ir tos.  :D 

Noriu pasakyti, kad reikia stoveti ant nuosavu koju. 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 17, 01:53)
O tai ne tu kartoji vis, kad reikia sugebeti issirinkti gera vyra? Na tai tos 50 proc nesugebejo. Reiskia durnes. Logika lyg ir paprasta? biggrin.gif

Nu tai dabar kelkit rankas kurios issiskyre buvot...durnelės biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Geru visoms neuzteks, vistiek dalis skirsis.  :D 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 12 17, 01:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72298219" data-time="1545000476"><div><p>Brangioji tu vis pamirsti, kad as gyvenu Lt, kur retas vyras visiskai vienas pats gali islaikyti seima su vaikais. Mano mama dirba, ir mociute mano dirbo. Todel taip, man klausimai tokie kyla.</p></div></blockquote><p>butent butent butent. Siaip tie svaigalai apie vyrus, kurir islaiko moterys yra is kazkelinto to amziaus. LT tai yra kliedesys ir svajuko dramblione. Pagal dirbanciu moteru skaiciu</p><p>mes lygiuojames i skandinavijos salis. </p>

Gal ne nuo laiku priklauso. Nuo salies lygio. Tikrai yra kur daug moteru gali nedirbti visai. Yra ir tokiu, kur moteris gink dieve nedirbs, net jeigu vyras aria pamelynaves, nes nu tokios tradicijos.
Atsakyti