QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 12 17, 01:37)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72298205" data-time="1544999643"><div><p>Mylimuke, as matau tu bijai pasenti. Kitaip nesleptum savo amziaus.
Kodel vyras 'ismeta' is pinigines? As, pvz, imu is saskaitos kiek pati noriu. Limito man nera. Bet ir as pati nevaidinu milionieres, nesisvaistau, kad draugems parodyti kokia as krūta. Tokiu darzelio lygio zaidimu nezaidziu.
Vien žo, kai susirasit tokius vyrus, kurie ne 'ismeta', o savo pinigus laiko seimos pinigais, tada ir pakalbesim. Dabar gi jus rasot apie kazkokios suvalkiecius nysusvietnus.</p></div></blockquote><p>Burbanti, alio, realybe skambina.</p><p> 50% poru LT issiskiria. Jei vyras ir nebuvo suvalkietis, tai po skyrybu jau bendros saskaitos nebera. As jau rasiau n kartu, kad Lt pagal skurdo statistika vienisos mamos vaikus auginancios labiausiai rizikuoja gyventi zemiau skurdo normos. Ir va butent mastymas, kad vyras islaikys, kam man reikia jas ir istumia i tokia situacija.</p>
Prie ko cia 'issiskiria' ir sugebejimas susirasti gera vyrą? Nori pasakyti, kad 50% lietuvaičių yra totalios durnės?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 12 17, 01:48)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72298214" data-time="1545000187"><div><p>Tau paciai trisdesimt virsaus. Nesi jauna, kaip skelbeisi.

As galvojau, kad tau kokie 22 -24, kai cia sakydavai - aš cia jauniausia is jusu. Pasirodo, kad pati senstanti madmuazelka esi

</p></div></blockquote><p>Nu dar tu itikinesi mane kiek man metu. Kad man 22 tai niekad nesakiau

. </p>
O kiek tau?