Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Man tai butu slykstu kazkur skristi, laukti tuose slyksciuose oro uostose. tai darbas...

Jokiu sveciu nelaukiam, nei per Kucias, nei per Kaledas nei per Naujus. Dviese mums gera.
O del bardako... tai mane MB lygina su buvusiu... ji pries mane laike suniuka... sako, kad kur kas maziau pritersdavo ir tekdavo paskui lakstyti nei su manimi.
Buvusius prisimena tik is geros puses. Obidno

Paėmei kalta??? Vyrų nuvaryta????? 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 16, 23:36)
Mano masina registruota mano vardu, logiska. Bet siuo metu karts nuokarto vazinejasi sunus, nes stoveti masinai "nesveika", senka akumuliatorius ir kitos bedos.

Automobilius valdyti galima be igaliojimo, bet kazkada buvo negalima - reikejo igaliojimo.
Naudotis svetimomis benko kortelemis negalima del banko atsakomybes uz pinigus.
Na aisku -daznai niekas neatkreipia demesio, bet jei atkreips tai
gali atimti kortele ir nusiusti bankui
gali aplamai uzdaryti saskaita banke uz tycini sutarties salygu pazeidima
jus gali sulaikyti, uzdarytti i arestine kol issiaiskins.
tam tikrais atvejais galima pakliuti ir i teismo sale.(Kortele prriklauso bankui ir jis dave leidima tik vienam asmeniui)

Gerai kol gerai, bet zmonems atsitinka problemu su bankais ir teeisingai naudojantis. O va tokiais atvejais, tai irodymas kad kitiems dalinate PIN ir tada netenkat apsaugos
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 17, 06:27)
Paėmei kalta??? Vyrų nuvaryta????? 

Suniuka laike. Tiksliau kalyte. Mane lygina, kad maziau terse nei as
Atsakyti

dienai palikti maza vaika yra labai labai daug.

Kūdikį norėjai pasakyti? Taip, svetimam žmogui per daug. 

Atsakyti

taigi su vyru palieki, o ne viena.

Kai kurioms motinoms atrodo, kad jos nepakeiciamos :) 

Atsakyti

as nesakau, kad vaikui butu blogai, sakau man butu buve blogai, as iseidavau kur trumpai valandai ir tai jausdavau tokia tustuma, truksta, galvoji, kaip ten vaikas, ar viskas gerai , pirmais metais, visai dienai tai jau galejau palikti vaikus, kai jau buvo jiems 4+ ir tai nebuvo paprasta, paskui kai pradejo eiti i mokykla tai kazkaip pamazu apsipratau. bet ir tai ne visai visa diena, greiciau pusdienis. dabar va jau kazkaip ramiau jau, jau ir noras ateina diena kazkur vienai praleisti, viskas naturaliai viskas savo laiku.

Jezau. 

Atsakyti

Mano ex dukte nuo 7 menesiu jau sugebejo eiti be pasilaikymo, tai tas mazumas manau tik keli menesiai

Ex duktė :) 

Atsakyti

Lietuvoje yra bent 2-3? m motinystes atostogos, tai yra visos salygos bent iki 2 m auginti vaika paciai, paskui galima rinktis darbus, kad keistis, derintis, pasirikti kazkokius darbus is namu ir pan. Galimybiu yra jei nori, galima i uzsieni isvaziuoti jei butina.
siaip jokio skirtumo Lietuva ar uzsienis, ci apasirinkimas zmoniu.

Taip, gimsta vaikas ir nurašai save, nes aplink jį tupinėti reikia iki mokyklos 

Atsakyti

Bet tai koks paradoksas, kad daugumoje turtingu saliu moterys daugiau dirba, veliau gimdo. Idomu kodel. Turbut, kad bet kokiu atveju nesinori priklausyti nuo vyro. 

Geras pastebėjimas. 

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 12 16, 23:05)
Nieko amzino nebuna. Todel net ir sededama namie skaitau profesine literatura.
O jaunyste ir grozis visiems darbdaviams patrauklu. Tai asocijuojasi jiems su verzlumu ir iniciatyvumu.

bet kaip po to pyksta, kai į dekretą išeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 17, 02:27)
Airijjoje kas 5 zmogus turi probelmu su psichika, 10 prc naudoj anatidepresantus, pagal statistika, susirgimai veziu, insultais, infarktais isaugo, virsvorio problemos siekia net vaikus, nevaisingu zmoniu vis sparciau daugeja, tai nezinau, kur cia ta gyvenimo kokybe? ar kad zmogus nugyvena ten 80-90 m ant vaistu , prarades prota, cia kazkoks pasiekimas?
Papildyta:

taip taip isiskaskit i dantis cambalos kliedesius ir jauskites portingos  biggrin.gif

gyvenu pagal savo isitikinimus, taip kaip galiu geriausiai, o tu?
pati vaika auginai? ir kai auginai tik dulkes sluostei , daugiau nieko idomiau nedarei?
Papildyta:
Atsiduoti vyrui, tai nereiskis iskesti kojas, kada jis uzsinori.
Atsiduoti vyrui, tai pirmiausia pasitiketi juo 100 proc, pasitiketi, kad jis pasieks kazka, kad uzdirbs, kad islaikys, myleti ji, vertinti, gerbti. o ne tureti kazkokius slaptus planus, slaptas santaupas ir generuoti mintis, kad jis nera vertas pasitikejimo, kad jis kazkosk nevyklis ar aferisras, jei nepasitikit vyrais, nera ko jiem nei koju isskiesti, nes tada tikrai vargsit ir su tokiu poziuriu ir su tokiu vyru, kuris nera vertas jusu pasitikejimo.  4u.gif

O kas yra gyvenimo kokybe? Kai zmones gyvendavo dvigubai trumpiau ir mirdavo nuo visokiu ligu, kurios dabar daugeliu atveju isgydomos?

Taio, as gyvenu pagal savo isitikinimus. Ir svarbiausia, nekliedziu kitiems, kaip REIKTU gyventi, kai pati taip negyvenu.

Pati cia gyreisi, kaip tau faina ir idomu namuose sedeti, tvarkytis ir dulkes sluostineti. Man tai nera idomiausias uzsiemimas.

Nesu nuo vyro slepus jokiu pinigu. Kam tai? Zino, kad dirbu ir uzsidirbu, ir to uztenka. Ar butina vyriskajam ego sudaryti ispudi, kad as be jo nu niekaip neisgyvensiu?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 17, 00:47)
Brangioji tu vis pamirsti, kad as gyvenu Lt, kur retas vyras visiskai vienas pats gali islaikyti seima su vaikais. Mano mama dirba, ir mociute mano dirbo. Todel taip, man klausimai tokie kyla.
Atrodo kad tu kazkokiam kosmose gyveni, ir be tavrs tavo uzsienyje daugiau nieko nera arba visi vienodi?

nors LT ir biedna šalis, nesutikčiau, kad taip jau retas.
Aišku, su sąlyga, kad žmona protinga ir vaikai nesugadinti. Jei žmonai nereikia 10 porų odinių batų vienam sezonui ir būtinai kailinių, jei ji kažką raukia apie vartotojiškumo žalą, jei vaikam kasdien nesinori bezdikliuškų šokoladukų visokių, čipsiukų, o valgo sveiką, namuose gamintą maistą, tai įmanoma normaliai gyventi, jei pvz. dar buvo pagalba iš tėvų dėl būstų, nebūtinos paskolos
Atsakyti