Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 17, 15:51)
Ne netiktu, nes dauguma tokiu yra palauzti gyvenimo problemu ir jose mirksta.

Ziurekit i viska atviru protu.
Sakysim yra aklu zmoniu. Ka toks sakytu?
As negaliu matyti, tai busi mano akys...
na nezavi sveiko zmogaus.

O mano atveju? Del tam tikru vidiniu savybiu negaliu buti laimingas, tai stengsimes kad tu butum laiminga ir tuo dalinsimes.
Visai patraukliai atrodo?

Pareiga dirbti, pareiga atsidavinet, pareiga tarnaut - atrodo atgrasiai.

O va pareiga buti laimingai - visai kitas atvejas. Tai vos ne svajone. Uz to slypi ir problemos bet kad jas suvokti reikia daug laiko

Kiekvienas uz savo laime atsakingas pats. Mane atgrasytu zmogus, kuris reikalautu ji daryti laiminga.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 17, 14:54)
Kiekvienas uz savo laime atsakingas pats. Mane atgrasytu zmogus, kuris reikalautu ji daryti laiminga.

Isigilink ii teksta. Kazkaip nesugebi suprasti kas parasyta
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 17, 15:55)
Isigilink ii teksta. Kazkaip nesugebi suprasti kas parasyta

Tu vis keiti nuomone.
Gi dainavai neseniai, kad pareiga yra puiku. Atsiduoti ir viska ten daryti.
O jeigu zmonos laime nesutaps su tavo laimes suvokimu? Ar labai noresi stengtis del jos laimes, o paskui dalintis?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 17, 14:50)
As ne planuoju, kad nutiks, o turiu omenyje, kad taip gali nutikti. Tu irgi negyveni sia diena, manau, o savam lygyje ir supratime darai kazka, kad jeigu bus blogiau nei siandiena, nereiktu griebtis uz galvos.

taip , bet ko tada ta tiek kartu akcentuojat? manau, visi ir pasirupina savim kaip sugeba geriausiai.
Kalba nejo apie tai, kad moteri sedi nagucius tvarkosi , o vyras ja islaiko, tai jau parazitinis gyvenimo budas, kalba eina apie vyrus, kurie geba paisrupinti moterimi, kai to reikia ir is to nedaro kazkokio zygdarbio, del kurio reiktu moteriai kazkaip atsidekoti, paklusti ar dar kazka padaryti, tai savaime suprantama jam. kalba neina apie moteris tokias "blondines", kurios nieko nesugeba gyvevnime, tik susirasti sponsoriu, kalba eina apie vaiku gimdyma ir auginima, apie tinkamo tecio jiem pasirinkima.
ir tokiso moterys, jei reiktu, sugebetu ir pacios islaikyti seima ir juo labiau save.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 17, 15:08)
kas kas, cambala gi biggrin.gif

Ne ne. As noriu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 17, 15:06)
O jeigu zmonos laime nesutaps su tavo laimes suvokimu?

Be dulkinimosi su kitais gal apseikime ir visokiu iskrypimu, kaip isprotejimai del religiniu sektu.
Visokiuu nesamoniu galima prrigalvot, sakysim isvirti partneri ir suvalgyti.

Gal laimes planus paliekam kazkokiuose protinguose remuose
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 17, 15:08)
Kalba nejo apie tai, kad moteri sedi nagucius tvarkosi , o vyras ja islaiko, tai jau parazitinis gyvenimo budas,

buti grazia ir laiminga nera parazitiskumas. O va sedeti apsikiautus ir lieti nepasitenkinima gyvenimu, tai gal jau panasiau i parazitiskuma
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 17, 16:10)
Be dulkinimosi su kitais gal apseikime ir visokiu iskrypimu, kaip isprotejimai del religiniu sektu.
Visokiuu nesamoniu galima prrigalvot, sakysim isvirti partneri ir suvalgyti.

Gal laimes planus paliekam kazkokiuose protinguose remuose

Apoe tai ir kalbu, kad tie remai gali labai skirtis ir buti tau nelabai patogus.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 17, 14:51)
Ne netiktu, nes dauguma tokiu yra palauzti gyvenimo problemu ir jose mirksta.
Ziurekit i viska atviru protu.
Sakysim yra aklu zmoniu. Ka toks sakytu?
As negaliu matyti, tai busi mano akys...
na nezavi sveiko zmogaus.
O mano atveju? Del tam tikru vidiniu savybiu negaliu buti laimingas, tai stengsimes kad tu butum laiminga ir tuo dalinsimes.
Visai patraukliai atrodo?
Pareiga dirbti, pareiga atsidavinet, pareiga tarnaut - atrodo atgrasiai.
O va pareiga buti laimingai - visai kitas atvejas. Tai vos ne svajone. Uz to slypi ir problemos bet kad jas suvokti reikia daug laiko

visikai neatrodo patraukliai, man butu kancia su tokiu zmogum gyventi. Pareiga buti laimingai atrodo labai atgrasiai, jau geriau pareiga tarnauti tada, dirbi kokiam ponui be santuokos ir gauni atlyginima, tai daug saziningiau ir geriau viduje jauciasi.
As aplamai nesiekiu gyvenime buti laiminga, as gyvenu, stengiuosi tobuleti, o laimes pojutis naturaliai ateina, jei pasirenku teisingus dalykus.
Man butu priimtiniau buti kazkieno akimis, kai kitas gal butu mano ausimis, o ne kazkoks nabagelis besiaukojantis del mano kazkokios mistines laimes mirksiukas.gif
man is kart tada akyse stovi tas filmukas kai kiskis "padejo" briedziui uzmigti, stengesi kad briedis laimingas butu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 gruodžio 2018 - 15:14
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 17, 15:13)
man is kart tada akyse stovi tas filmukas kai kiskis "padejo" briedziui uzmigti, stengesi kad briedis laimingas butu lotuliukas.gif

Maziau ziurekit filmu apie meskos paslaugas ar kiskiu pagalbas. Gincijates nenoredami suvokti.

Apoe tai ir kalbu, kad tie remai gali labai skirtis ir buti tau nelabai patogus.

O jau kai kiekvienas savimi rupinasi tai tada remai aplamai sunkiai kontroliuojami ir jokio tikrumo
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 17, 15:12)
buti grazia ir laiminga nera parazitiskumas. O va sedeti apsikiautus ir lieti nepasitenkinima gyvenimu, tai gal jau panasiau i parazitiskuma

buti tik grazia ir laiminga tik del to, tai parazitiskumas smile.gif ne isvaizdoje esme, o gyvenime, ka nuveiki jame. Kodel ligos pradeda zmones pult i antra 50meti? nes gyvena parazitiskai....
visi zmones grazus savaip, tai ne kazkoks nuoplenas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 17, 15:18)
Maziau ziurekit filmu apie meskos paslaugas ar kiskiu pagalbas. Gincijates nenoredami suvokti.
O jau kai kiekvienas savimi rupinasi tai tada remai aplamai sunkiai kontroliuojami ir jokio tikrumo

as nesigincyju issakau savo poziuri i jusu pateiktus teiginius, ne man nebutu smagu gyventi su zmogum, kuris stengtusi tik mane padaryti laiminga, o pats nesitvarkytu saves, savo vidaus, savo problemu, ir dar vaidintu auka, alergija man nuo tokiu zmoniu. tik su zmogumi, kuris irgi nori tobuleti, galeciau gyevnti.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 17, 15:20)
visi zmones grazus savaip,

Sakysim pagyvenusi moteris su naktiniais, nesitvarkius, laika leidzia SM

ir dar vaidintu auka

gal jau baikit tu auku ieskotis... savyje ir kituose. Nesenai auka vaidinai, kad vyrui reiktu duoti myletis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 17 gruodžio 2018 - 15:23
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 17, 15:22)
Sakysim pagyvenusi moteris su naktiniais, nesitvarkius, laika leidzia SM
gal jau baikit tu auku ieskotis... savyje ir kituose. Nesenai auka vaidinai, kad vyrui reiktu duoti myletis...

taip ir tokia moteris gali buti grazi, aisku nesneku apie degradavusius zmones, kurie nesiprausia ar prasigere kokie, bet svarus, sveika szmogus visada grazus i rkeiveinas savaip, net senutytes mociutytes ar diedukai ir jie garzus savoje esatyje, ypac tie, kurie buvo palyginus geros sirdies per gyvenima...neapsileido pyksciais , pavydais ir tt.
cia tik tavo su cambala svaiguliuose taip buvo, neatsibodo dar nusisneketi? mirksiukas.gif

kodel is kart pradedi pulti, kai su tavim kazkas nesutinka, nu neidomu man toks gyvenimas kaip aprasei, ne svajone man , o knacia butu su tokiu zmogum gyventi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 gruodžio 2018 - 15:36