Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2019 02 18, 14:56)
Nieko panasaus. Pati kalbi apie tai kas tau aktualu, ka pati praktikuoji.

Moonte, bet net šiame poste matos, kad apie save gerai galvoji biggrin.gif esi su tobula pusiausvyra, visu atjauti, visus supranti, visus toleruoji, visus, visus, į visu žvelgi tarsi Mama Saulė...iš savo mielos viršybės.... ax.gif 4u.gif
Mes - tavo vaikai...
jau senokai neaiškinu daugelio dalykų, na negi nepastebi mano pagerėjimo....
biggrin.gif

dėl Idomučos irgi esi nepastovi biggrin.gif - vienąsyk į jį kreipies baisiais epitetais (dėl jo santykių su vaikais ir exe), o dabar per V dieną vat kapučino puodelį siuntei, paveiksliuką, turi laiko dėl jo naršyti?
ar Arbūzo....?
ar nuotaika buvo?
dėl Lutukės - supantu, kodėl ji tau tokia atrodo. bet ar reikia tų visų -izmų (šliundrizmų ypač?????) ...jei jau ktms nustatinėjam dagnozes, tai ką tai sako apie mus pačias. blink.gif
ar tik lutukės serga diagnoze? idomučia - ne, cambala - ne, aš - ne?

prie to paties Cambalai - NEAIŠKINAU, kad reikia kapryti rankšluosčius nešioti visoms mano paketus. kad pageidaujama - taip, nes žemei lengviau. čia - logika.
tu mane n sykių puolei, kad juos nešioju aš. wub.gif
o kad žemę terša plastikas, taip. tai mosko nustatyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 20 vasario 2019 - 13:04
QUOTE(kin @ 2019 02 20, 12:30)
cia jau niekas nebepades  biggrin.gif
egzorcistas gal tiktai  bigsmile.gif  biggrin.gif
kokia minti suskeliau? kad neskraidziau  i turkijas egiptus? kokia cia jau tokia mintis? smile.gif
ir kur jaucia rasiau, kad as ideali ir seksuali? cia pati taip nusprendei is to, ka perskaitei? smile.gif
rimtai manai, kad sm galima vyra rasti ir verta cia ieskoti? smile.gif tik mano  paiesku pacituoti negali,nes visur rasiau, kad siuo metu vyro neieskau  biggrin.gif
sportinio, per nuvalytus saligatvius  mirksiukas.gif
su vaiku dar niekur nekeliavau  mirksiukas.gif

Nu jo, parasei kad su puses metu vaiku neskraidei. O iskart isivaikinus ir po pusmecio cia kokia mintis? biggrin.gif

Pati. Nes visa vasara pasakojai kaip tau bernai jauni moja, kaip kelius poslai nusibrozdibai ( va cia prie ko siti marazmai?), kaip cia toks buvo tavo exas blogas nes vaiksciojo nuo taves oralinio( leisdi suprasti kad tik ir darytum tai), kad seksuotum beli kada ..
Todel nenuostabu kad sitaip besireiksdama gauni is kokiu pakrypusiu pasiulymu.
Apie tai kodel nica pakeitei - jau cia tiek apie save prirasei, apie savo exsa, apie uosviene, apie tai su kuo mokeis, kas deste, koks tavo svoris , kad tam exui iskart aisku butu. Ar jau nebesekioja mamkose?

Su vaiku niekur nekeliavai, bet pati keliavai gi po visa pasauli. Tai nezinai kur kada koks oras ir vieta tinkami? As pvz kai buvau nemazai kur, tai jei tureciau kudiki dabar, tai zinau, kad pvz i kokia Turkija skrisciau su kudikiu rugsejo pab- spalio pradz, i Indija ar Tailanda isvis neskrisciau su lelium. O tu mat nezinai biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 18, 13:30)
rumpsnokiit tas savo zoles su pupom,

kiek atmenu, paveiksliukus su steikais ir kiaušinienėm kilnojo čia cambala ir burbanti... nuolatiniai paveiksliukai. dar ŽKB kėlė juos.
veganai - nė vienos pupos neįkėlė.
nei aš, nei Montevertė.

ir dabar tuoj greit bus negyvų gyvūnų įkelta.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 02 20, 13:03)

prie to paties Cambalai -  NEAIŠKINAU, kad reikia kapryti rankšluosčius nešioti visoms mano paketus. kad pageidaujama - taip, nes žemei lengviau. čia - logika.

Atsok su savo paketais. Tu gali nors viena karta prisijungus apie juos nerasyti? Nebuvo nei vieno karto, kad tu uzlektum i sm ir nerasytum apie juos. Jau rimtai kazkokia patalogija.
Atsakyti
dėl Idomučos irgi esi nepastovi  biggrin.gif  - vienąsyk į jį kreipies baisiais epitetais (dėl jo santykių su vaikais ir exe),  o dabar per V dieną  vat kapučino puodelį siuntei, paveiksliuką, turi laiko dėl jo naršyti?

Kad su manimi visos taip elgiasi.

MB kartais nori mane uzmusti,
o kartais sutiktu atiduoti gyvybe uz mane.

Moterys yra emocines butybes ir nevienodai moka ta slepti
Atsakyti
Moonte, bet net šiame poste matos, kad apie save gerai galvoji  biggrin.gif  esi su tobula pusiausvyra, visu atjauti, visus supranti, visus toleruoji, vsus, vsus, į visu žvelgit tarsi Mam Saulė...iš savo mielos viršybės....  ax.gif  4u.gif
Mes - tavo vaikai...
jau senokai neaiškinu daugelio dalykų, na negi nepastebi mano pagerėjimo....
biggrin.gif
dėl Idomučos irgi esi nepastovi  biggrin.gif  - vienąsyk į jį kreipies baisiais epitetais (dėl jo santykių su vaikais ir exe),  o dabar per V dieną  vat kapučino puodelį siuntei, paveiksliuką, turi laiko dėl jo naršyti?
ar Arbūzo....?
ar nuotaika buvo?
dėl Lutukės - supantu, kodėl ji tau tokia atrodo. bet ar reikia tų visų -izmų (šliundrizmų ypač?????) ...jei jau ktms nustatinėjam dagnozes, tai ką tai sako apie mus pačias.  blink.gif
ar tik lutukės serga diagnoze? idomučia - ne, cambala - ne, aš - ne?
prie to paties Cambalai -  NEAIŠKINAU, kad reikia nesioti visoms mano paketus. kad pagedaujama - taip, nes žemei lengviau. čia - logika.
tu mane n sykių puolei, kad juos nešioju aš.  wub.gif
o kad žemę terša plastikas, taip. tai mosko nustatyta.

Siaip, apie save is esmes nerasiau. Bet jei tu taip manai, vertinti OK. Manai del to plesysiu marskinius, ar askinsiu kad tau pasvaideno, ar akiratis siauras mane suprasti. Tikrai ne. Tavo teise manyti, izvelgti, daryti isvadas. Ar jos mane itakoja, ne.

Lygiai taip pat nesulauksi, kad as tam kad neva objektyviai atrodyciau, tariamo mesliuko ant saves papilciau.

O visa kita, istiesu man neidomu, nei Lutuke, nei kas...
Is esmes as jau perdegiau. O jei ji, Lutuke vel bandys savo eiliniu sliundrizmu kabinetis prie padoriu SM zmoniu, bandydama juos apdergti, patikek...

Taigi.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 02 20, 13:08)
kiek atmenu, paveiksliukus su steikais ir kiaušinienėm kilnojo čia cambala ir burbanti... nuolatiniai paveiksliukai. dar ŽKB kėlė juos.
veganai - nė vienos pupos neįkėlė.
nei aš, nei Montevertė.

ir dabar tuoj greit bus negyvų gyvūnų įkelta.

Nekeliu as jokiu paveiksliuku su steikais ir kiausinienem.
Bet pripazinsiu, kad kur burba kele visokius cepelinus, sonkauliukus ir pan atrodo skaniai ir sveikai.

Montverte pasoviai ta orangutanga su lapais burnoj kelia.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 20, 12:54)
Prancuzijos sveikatos sistema siaip viena geriausiu ES. Del kainu, tai ten yra kelios daktaru grupes

man idomu butu skaiciukai

Idomucia pas mus is komandos iseina vienas zmogus, gal nori i darbuka? tik va reiktu Airijoje gyventi, bet senor position gautum daug daugiau nei Uk vidurkis biggrin.gif dirbam su saldymo irengimais, bandom optimizuoti ju darba per IT technologijas biggrin.gif Kaip matai toks irgi relax darbas, nepersidribam.
Nelabai zinau siaip ar tu paciu programavimu uzsiimi?
Atsakyti

ar tik lutukės serga diagnoze?

Tai dabar nepabeg ir elkis garbingai, atsakyk
O tau normalu, kai lutuke, nepazinodama nares sunaus ji isvadina kurvin*yku? Vien todel, kad tas sunus gyvena ne pagal ubuntienes iskrypimus?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 20, 13:10)
Kad su manimi visos taip elgiasi.

MB kartais nori mane uzmusti,
o kartais sutiktu atiduoti gyvybe uz mane.

Moterys yra emocines butybes ir nevienodai moka ta slepti

Visu pirma, tai nieko bendro neturi su moteriskumu ir t.t. Jei ka.

As su tavimi elgiausi veidrodinu budu. Bet suprantau, kad tu neigalus tai suvokti. Kad mano elgesys tiesiogiai priklauso nuo tavojo.

Todel nustojau, nes stervos vaidmuo, mane niekada nezavejo, nes jauciuosi purvina mirksiukas.gif
Tad nusprendziau, purvinkis pats 4u.gif

P.S.
Niekada neveidmainiauju, nors given444 man bando tai primesti. Jei as darau blogai, tai pripazistu. AS NE SVENTOJI, IR NIEKADA TOKIAU NEBUVAU IR NEBUSIU.

Atsakyti

Bet jei saziningai, nors savo tokiais gebejimais suzaviu aplinkinius, juos traukia prie manes, nes sudarau lengvai, maloniai bendraujancio zmogaus ispudi, istikro tai atima is manes daug jegu. Nes labiau megstu pabuti viena, savo zmoniu rate, kurie gali patys savimi pasirupinti, o ir manes neuzmirsta. Kaip ten bebutu, man svarbu sangrazine rekacija. Jos nelaukiu is "svetimu" zmoniu, yra gerai, nera jokiu problemu, bet is savu si reakcija tiesiog man butina.

Manau, kad suprantu apie ką pati rašai ir  sutinku, bet gi ir pasirenkam bendrauti su tais žmonėmis, iš kurių ir gauni mainais tai ką pats duodi. Nežinau ar tai sąmoningai vyksta ar ne, gal intuityviai. Jeigu bendrauti paviršutiniškai, tada galima ir su daugiau žmonių, bet ar patirsime tą pilnatvę, kurią patiriame bendraudami su sau artimais žmonėmis. Kai norisi giliau į vandenis nerti, tai tada nebus daug žmonių, tik keli žmonės ir tai tokie pat panašūs kaip ir pats, kad esi. Kai iš pusės žodžio tave supranta, o kartais ir žodžių nereikia. 

Aš šituo klausimu esu brangininkė.  :geda: 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 20, 13:16)
man idomu butu skaiciukai
Idomucia pas mus is komandos iseina vienas zmogus, gal nori i darbuka? tik va reiktu Airijoje gyventi, bet senor position gautum daug daugiau nei Uk vidurkis  biggrin.gif dirbam su saldymo irengimais, bandom optimizuoti ju darba per IT technologijas  biggrin.gif Kaip matai toks irgi relax darbas, nepersidribam.
Nelabai zinau siaip ar tu paciu programavimu uzsiimi?

Gyventi Airijoje tai kazkoks kosmaras. Ta ka daugiau gauciau, tai sumokeciau uz kokia airiska skyle ir ten gyvas puciau
Atsakyti