QUOTE(given444 @ 2019 02 20, 13:53)
jei tikrai taip rašė, tai liūdna.
nereiškia, kad pritariu visų draugių postams.
o jūs?
tu burbančiai ar savo draugėms pritari?
aš išvis tokia... niekam nepataikausiu.
bet gal glaiu pateisinti. gal lutukė parašė, paskui pasigailėjo, pasakom daugkam ant karštųjų. žmogus toks jau.
ar visos didžiuojatės savo postais?
pažiūrėkit, Įdomučia apie smurtavimą prieš žmoną dergiasi, o nuo Moontės vis tiek paveiksliuką gauna V proga.
o konkrečiai Lutukės tam postui: ne, nepritariu. ir nemanau, kad galima taip teist per atstumą kitus žmones.
bet gi mes čia visi venas kitą teisiam.
nereiškia, kad pritariu visų draugių postams.
o jūs?
tu burbančiai ar savo draugėms pritari?
aš išvis tokia... niekam nepataikausiu.
bet gal glaiu pateisinti. gal lutukė parašė, paskui pasigailėjo, pasakom daugkam ant karštųjų. žmogus toks jau.
ar visos didžiuojatės savo postais?
pažiūrėkit, Įdomučia apie smurtavimą prieš žmoną dergiasi, o nuo Moontės vis tiek paveiksliuką gauna V proga.
o konkrečiai Lutukės tam postui: ne, nepritariu. ir nemanau, kad galima taip teist per atstumą kitus žmones.
bet gi mes čia visi venas kitą teisiam.
saziningai man labai atsibodo apie ta pati posta sneketi rasyta nezinau pries kiek laiko,. bet ne as nepasigalilejau, nes ne kazko konkreciai taip vadinau, rasiau apie auklejimo metodus ir tevo poziuri i sunu, Monteverte kuo puikiausiia sugebejo suvokti ta posta, bet cambala su moonte nesuvoks niekada. Nesamoningi zmones elementariai nesugeba suvokti kai kuriu dalyku.
Nesigailiu nei vieno posto,kuri parasiau, apmastau pries rasydama, zinau ,ka rasau, o kaip kas supranta pagal savo sugedimo laispni, tai jau ju bedos.
O tau normalus siaip toks auklejimas, kai sunui sakoma, daryk ka nori tik neparsivesk namo tai daryti? cia normaliai taip dorybes ugdomos? Toks poziuris i moteris irgi normalu???? dulkink jas kur nori tik ne namie? tai kaip pavadinti toki vyra, kuris taip elgiasi, doruoliu gal? VEL PABREZIU AS NETAIKAU JOKIAM KONKRECIAM ASMENIUI, BET MAN TOKS ELGESYS PALEISTUVAVIMAS. Jei nera meiles, jei yra moteris tik del pasisamginimo, zinant,kad nieko rimta su ja nebus, man asmeniskai toks zmogus kurvinikas. Va tai sakiau, gaila, kad zmones nesugeba suprasti, elementariu auklejimo momentu. Ir gerai,kad ne visi vaikai nueina tevu pedom ir pagal ju auklejima.
Sunu reiktu aukleti, kad ne namo neparsivesk merginu, su kuriom nesiruosi zenytis, o is vis neturek tokiu , kurk santykius is kart rimtus, neskaudink ir nedauzyk merginu sirdziu.