Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 21, 14:52)
isivazduoju vyra, kuris guli ant sofutes ir labai labai mylli ir nieko daugiau nedaro  biggrin.gif

n kodel nieko ndaro/ namusapkuicia, smegenis papypina ir pas sliundras nueina.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 02 21, 14:37)
man nė viena nesat bjauri. net tu.
gi čia forumas - kaip Montekrista pasakė  biggrin.gif

o aš tau kaip?  brunette.gif

Ten buvo zodziai skirti butent tau, nes tu stoji piestom uz lutuke. Nei vienas narys forume nera tiek nustates pries save nariu. Uzbegi retkarciais, nematai ka dienos aktualijose ar prezidento rinkimuose peza. Pastovus pilimas ant Lietuvos, vien negatyvas.
Vakar Moonte tau parase labai aisku pavyzdi su kin atostogom. Pati pasiule prie ezero, kai parase tavoji, jau vimdyt pradeda. Ir taip su viskuom. Yra galbut minciu kur ir jos buna normalios, bet ji taip jas slyksciai sugeba pateikt, kad vimdo.

Tai normaliem zmonem forumas, lutukei visas gyvenimas.

Nieko. Tokia lengvai kaustelejusi, bet nepiktybine. Sunku suprast, kai ilendi 1 kart i pusmeti. Tavo minusas fanatinis veganizmas ir fanatinis gyv budas -pvz uzmusto uodo atsiprasai, skalbies ir galva plauni soda...Atleisk, bet cia fanatizmas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 21, 12:45)
1.Man tai nera tik susitarimo dalykas, tai yra tai,kas mano viduje, mano poreikis, vertybe. Kitaip sakant poreikio kitiem nera  biggrin.gif

Nelabai suprantu sito sakinio, gal galima placiau? jei myli, negali nemylėti - kas draudžia? tik per saugų atstumą.

1. aišku. o kitoms?

2. moterims, kurios myli mafukus, pavojingus tipus, arba alkoholikus (kuriuos tai palieka, tai vėl grįžta, bet be jų negali gyventi,) ir panaduojamas toks sakinys.
mylėk, kas nedraudžia, tik per saugų atstumą.
juk ir aktorius vaiksytėje mylėdavom.
kol suvokėm, kad ir jie vaikšto į wc.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 21, 14:45)
Po vestuvių... Mjo smile.gif
Jei tas trečias pasimatymas po metų. Tai matyt normalu %)
O jei rimtai - žmonės jaučia, kada tai turi įvykti. Aš su būsimu vyru pirmą pazinties vakarą buciavausi ir glamziausi smile.gif

Tai dagiau loterija, jei nori ismeginti seksa iki vestuviu, kai kam pasiseka, kai kam ne, megina viena kita, trecia ir nieko gero. Pskui su kakzuo gal ir pasigyevna, paskui kuria temas, kaip prievrsti vrya pasipirsti...
O jis gal ten per kitas laksto, nes tai nu kas gi jis neisipareigojas, nemazai vyru taip suvokia, deja.

Mano 2 drauges istekejo ir iki vestuviu nesimylejo ir dabar jau apie 20 m kartu ir augina vaikus, graziai sutaria...ir o stebukloje lovoje kosmaru nebvo, nei vyrai su kojinem prisektom nepasirode biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 20, 21:03)
Nei as turiu noro pyktis nei provokuoti. Bet nevengiu astriu problemu, kurias reikia issiaiskinti.
Jei nieko nereikia, tai kam sitoje temoje buti?

normaliems paplepėjimams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 21, 11:17)
Na o jei jau taip ramiai... nesinervuojant... tai kur ta risanti grandis.
Sakysim boba nusivalkiojus, turejus tu mikasiu.
Kodel tokia vesti?

vat vat.
tikro tradicino vyro atsakymas.
gal tu nevirsk į moterį, mielas mūsų.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 02 20, 22:15)
Man šiaip klausimas iškilo. Toms, kurios turi antras puses ilgą laiką - jums kadanors iškilo realiai santykiuose problema ar klausimas "duoti - neduoti" savo vyrui? Nes aš tą Idomucia keliamą klausimą tik teoriškai suprantu. Yra buvę, kad nori, bet nėra galimybių. Yra buvę, kad nė vienas nenori. Nelabai aš suprantu, kur čia problema keliama... Aišku, gal mano vyras nėra tas, kuris tiesiog lipa bet kaip ir bet kokiomis aplinkybėmis. Nu ir nereikalauja, kad aš sėmkes valgyčiau proceso metu ir "per daug neįsijausčiau". Bet aš abejoju, ar daug tokių, kurie taip daro unsure.gif

nekilo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 02 21, 14:56)
1. aišku. o kitoms?
2. moterims, kurios myli mafukus, pavojingus tipus, arba alkoholikus (kuriuos tai palieka, tai vėl grįžta, bet be jų negali gyventi,) ir panaduojamas toks sakinys.
mylėk, kas nedraudžia, tik per saugų atstumą.
juk ir aktorius vaiksytėje mylėdavom.
kol suvokėm,  kad ir jie vaikšto į wc.

Visu tikrai nezinau visaip gal buna, mano draugem taip pat kaip man, kiek pasisnekam. biggrin.gif nes u vyrai skeik teko aritmiau pasisenketi dauguma nori tos veininteles, mylimos ir mylincios, eina per mergas to nerade...

aha dabar supratau, visikai pritariu tada. Labai patiko toks patarimas, jei vyras alkoholikas ar koks smurtautojas , reikia apsigyventi atskirai ir is toli uz ji melsti sir linketi laimes ir aisku gali ir myleti biggrin.gif
As taip ir vyrui sakiau, kai jis gere ir kai as isvaziavau, as sakau myleti galiu ir per atstuma, o gyventi siuo metu su tavim negaliu. kai palikaui tada ir susitvarke, susieme, o jei buciau toliau kartu gyvenusi kazin kaip butu buve...
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 02 21, 14:54)
n kodel nieko ndaro/ namusapkuicia, smegenis papypina ir pas sliundras nueina.

lotuliukas.gif aisku cia is meiles matyt dideles
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 21, 12:44)
neuzsimano. Jau patikek.

aš maniau vertini šiltas moteris.

kieno atsakomybė, kad moteris su tavim nenori dienos metu?

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 21, 10:20)
😂
As jau tau rasiau, bet ziuriu per savo nervus viska pamirsti.
Buvo taip, kad parke su dvirkais ir sunniu  prie musu ant sjoliuko prisedo pora. Vyrui kazkas paskambino, moteris  klausia kas skambino. Vyras atsake, bet ta griebe jo telefona ziuret. Grynai kaip tu rasei, kad bisada tikrini vyro telefona ar pasta kad suzinot ar neistikimas.
Tai tada taves ir paklausiau ar  nebuvai kartais parke.
Bet tai kaip taip reaguoji ir purtaisi, tai cia jau tiesiog kaip juokelis kad ten tu.
Ir kur as keikiu ta pora? Kam as aplamai palinkejau kazkam blogo?

aha, jau dabar kai pažekminta likai ir skūron gavai, tai jau juokelis?
nu koks normalus, ne debilas žmogus taip juokauja? puola visokiais žodžiais, kad neva aš tą ir aną padariau ir po to prikiša tos poros išvaizdą: nūšiūrę plaukai, plikas, storas diedas, šunpalaikis baltas ir t.t.
Tai tu nekeiki tos poros, tai ką tu keiki tada, debile?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 21, 12:55)
Tavo minusas  fanatinis veganizmas ir fanatinis gyv budas -pvz  uzmusto uodo atsiprasai, skalbies ir galva plauni soda...Atleisk, bet cia fanatizmas.

atleidžiu brunette.gif

aš ir Idomučia - mes mažumos

p.s. rašiau, nebeplaunu galvos soda, ir rašiau dėl ko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 21 vasario 2019 - 15:10
QUOTE(cambala @ 2019 02 21, 10:20)
Tau visi durniai, kvesos, kvailes, kurios tave perkando ir kur isriso.

Aa, sita,  idomu pasidare, o ko taves Moonte turetu atsiprasyti?

tu geriau žiūrėk kaip tave išrišo, kaip neadekatę biggrin.gif

oi, kad ne tik manęs, jinai jau eilės narių turėtų atsiprašyti, maloningoji, maldingoji ir doruolė ta mūsų biggrin.gif
Atsakyti