Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 02 21, 15:40)
ne sapnų, idiote tu. Ji darė žalą realiam vaikui (jos bent miręs), o Stankūnaitės mergaitė gyva ir tasoma buvo. Įkerti, debile? tu nesekei tos istorijos (taip aiškini), tai čiaupkis, gerai? Tu nė pusės mūsų pokalbių su ja neskaitei. Mes daug rašėmės per a/ž, aišku tau, kiaune?

Sveiko prorlto zmogus betiki burtais taip kaip tu. Prie ko cia ji, sedinti mamkose ir kazkokia Stankunaites mergaite realybej?
Visai nukvakai nuo savo burtu😂.
Sapnu sapnu nepasidalinai. Skaiciau gi, po to tave mideratore ismete is Dievu temos ir apvale ja nuo tavo pezalu. Gi viskas su tokia isterine kaip tu aisku .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 21 vasario 2019 - 15:48
QUOTE(cambala @ 2019 02 21, 15:44)
Sveiko prorlto zmogus betiki burtais taip kaip tu. Prie ko cia ji, sedinti mamkose ir kazkokia Stankunaites mergaite realybej?
Visai nukvakai nuo savo burtu😂.

tai tu jos ir paklausk, ko ji durnelė tokias misijas forume darė? ko ji gelbėjo prievartaujamus ir skriaudžiamus vaikus ir dar kur, sapnuose biggrin.gif
prisiskaitė, prisižiūrėjo apie Kedžius ir ėmė jai vaidientis, kad visi vaikai kenčia. Nu nuskriaustas žmogus jinai, tokia karma jos, nieko nepadarysi. Aš nė nešnekėčiau su tokia durnike, bet tokie žmonės kaip ji, turi ir įdomių matymų, jie man buvo įdomūs, tai pašnekėdavau su ja.

o kad tu durnė nieko iš mūsų pokalbių nesupratai ir apsijuoki iki dabar dienos, tai kas kaltas?
Papildyta:
Dievų temą tai tu, debilė, sugadinai. Bet kas gali paskaityti ir įsitikinti. Nu nebent išvalė visą tavo briedą.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 21, 15:47)
tai tu jos ir paklausk, ko ji durnelė tokias misijas forume darė? ko ji gelbėjo prievartaujamus ir skriaudžiamus vaikus ir dar kur, sapnuose biggrin.gif
prisiskaitė, prisižiūrėjo apie Kedžius ir ėmė jai vaidientis, kad visi vaikai kenčia. Nu nuskriaustas žmogus jinai, tokia karma jos, nieko nepadarysi. Aš nė nešnekėčiau su tokia durnike, bet tokie žmonės kaip ji, turi ir įdomių matymų, jie man buvo įdomūs, tai pašnekėdavau su ja.

o kad tu durnė nieko iš mūsų pokalbių nesupratai ir apsijuoki iki dabar dienos, tai kas kaltas?

As tik viena suprantau is jusu pokalbiu, kad ir ka ji begintu, kokia joli bebutu - ji mandagi, svelni ir moteriska . O tu isterine menkaverte. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 21, 15:51)
As tik viena suprantau is jusu pokalbiu, kad ir ka ji begintu, kokia joli bebutu - ji mandagi, svelni ir moteriska .  O tu isterine menkaverte. 4u.gif

geriau būti isterine, menka ar dar kokia, bet tik ne tokia kaip ji, užsislėpusi švelnuolė, kuri picomis šėrė avinų (tokių kaip tu) gaują, kurie sugadino realios mergaitės vaikystę, gyvenimą, psichiką.
Bet tu gi, debile, to nepripažinsi dabar. Vistiek mane koliosi, o ji tau šventa liks.
Tu gi ne ta, kuri geba atsiprašyti
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 21, 15:50)
. Bet kas gali paskaityti ir įsitikinti. Nu nebent išvalė visą tavo briedą.

Kad dievo temoj briedus raset tik tu ir Vaizgante.
Tavuosius edimasi su rivjera tai pravale, tave uzbanino, nieks daugiau ten netrinta.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 21, 15:53)
geriau būti isterine, menka ar dar kokia, bet tik ne tokia kaip ji, užsislėpusi švelnuolė, kuri picomis šėrė avinų (tokių kaip tu) gaują, kurie sugadino realios mergaitės vaikystę, gyvenimą, psichiką.
Bet tu gi, debile, to nepripažinsi dabar. Vistiek mane koliosi, o ji tau šventa liks.
Tu gi ne ta, kuri geba atsiprašyti

Jetus marija, kokios picos?
Haliucibacijos tau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 21 vasario 2019 - 15:58
vartotojo įkelta nuotrauka
cia kas mate ta kina, tai ju istorija toks pavyzdys, kaip visgi moetris sugebejo pakeisti vyro elgesi po vestuviu, bet galejo buti ir kitaip...
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 02 21, 15:20)
bet tikimybė moterims susižeist - didelė.

Butent apie tai ir sneku, moterys greicau ir stipriau prisirisa, tai tik apsauga saves, jei vyras geras tai ir nepergulejus kartu jis isliks geras, bet taip atsisijos nuotykiu ieskotojai.
O jei yra poreikis tik seksui, aisku tada tereikia suzinoti ar neserga iv lygom lotuliukas.gif o jei ir tai nesvarbu , nes nepasitaike nei vieno sergancio, tai is vid be problemu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 21 vasario 2019 - 16:35
QUOTE(cambala @ 2019 02 21, 15:56)
Kad dievo temoj briedus raset tik tu ir Vaizgante.
Tavuosius edimasi su rivjera tai pravale, tave uzbanino, nieks daugiau ten netrinta.
Papildyta:

Jetus marija, kokios picos?
Haliucibacijos tau?

nu tai visi tada gali tavo briedą surasti, smagu tada 4u.gif

tau haliucinacijos. Nesekei tos bylos, nieko nežinai, nežinai kiek rėmėjų buvo (įskaitant ir picomis), tai tylėk, gyvatę. Tu galvoji, kad pažeminsi mane? Bet tu taip žemini save, kad kišiesi ten, kur nieko nerauki, kai tau aiškiai parašoma, kad daugiau mūsų žinučių net turbūt per a/ž buvo nei forume.
Kad mes dar sau ramiausiai rašėmis, kai tu mane jau pliekei neva aš ją skriaudžiu. Tu dėl jos verki, mane keiki, o mes ramiausiai sau rašomės. Įkerti kokia tu durnė?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 21, 16:41)
nu tai visi tada gali tavo briedą surasti, smagu tada 4u.gif

tau haliucinacijos. Nesekei tos bylos, nieko nežinai, nežinai kiek rėmėjų buvo (įskaitant ir picomis), tai tylėk, gyvatę. Tu galvoji, kad pažeminsi mane? Bet tu taip žemini save, kad kišiesi ten, kur nieko nerauki, kai tau aiškiai parašoma, kad daugiau mūsų žinučių net turbūt per a/ž buvo nei forume.
Kad mes dar sau ramiausiai rašėmis, kai tu mane jau pliekei neva aš ją skriaudžiu. Tu dėl jos verki, mane keiki, o mes ramiausiai sau rašomės. Įkerti kokia tu durnė?

Man nerupi nei tavo az nei jos mintys ja ji ten kedziuose palaike. Esme tavyje. Kai tave kas paglosto pries kailiuka , tu kaip paskutine kvaile bilsnoji i tokius dalykus. Nesveika sociopate ir tiek.
Kai kas tiesiog yra tabu. Bet tau sito nesuprast. Uzduosiu klausima kitaip - va esi menkysta, bet va parasyk kad tavo ciucikas nugaiso. Kaip galvoji, tau daug nariu tau tai bilsnos ir sakys kad tavo karma tave nubaude?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 21, 16:50)
Man nerupi nei tavo az nei  jos  mintys ja ji ten kedziuose palaike. Esme tavyje.  Kai tave kas paglosto pries kailiuka , tu kaip paskutine kvaile  bilsnoji i tokius dalykus.  Nesveika  sociopate ir tiek.
Kai kas tiesiog yra tabu. Bet tau sito nesuprast. Uzduosiu klausima kitaip - va esi menkysta, bet va parasyk kad tavo ciucikas nugaiso. Kaip galvoji, tau daug nariu tau tai bilsnos ir sakys kad tavo  karma tave nubaude?

tai tu dar nesuvoki, kad ji pati darė žalą kitam vaikui? ir ne tik vaikui, o ir jo mamai, vaiko seneliams ir giminėms?
jau nekalbu apie tuos tariamus "pedofilus", kiek jie nukentėjo ir jų šeimos
tai tu duchė tada, čiaupkis ir toliau gink tokius atmatas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 21 vasario 2019 - 17:02
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 21, 17:01)
tai tu dar nesuvoki, kad ji pati darė žalą kitam vaikui? ir ne tik vaikui, o ir jo mamai, vaiko seneliams ir giminėms?
jau nekalbu apie tuos tariamus "pedofilus", kiek jie nukentėjo ir jų šeimos
tai tu duchė tada, čiaupkis ir toliau gink tokius atmatas

Cia visi suvokia kad tu sociopate.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 21, 13:13)
Nes gi duosi, o jis gyvatė, dar neves. Baisu juk.

O siaube... O ne.... Jei neveda, tai praktiškai kapec, nėr gyvenimo... Gerai, kad mane vedė unsure.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 21, 13:17)
Sakysim boba nusivalkiojus, turejus tu mikasiu.
Kodel tokia vesti?

Ne visiems nekaltybė yra vienintelė vertybė bei pasirinkimo kriterijus.

QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 21, 13:25)
Pazinti tirkai netrukdo vyra moteriai, vyrui gali trukdtyi pazinti moteri.
O kam gilintis ir dar kazka kitaip daryti, kazko siekti, jei jau pasiekei? Vyras kol siekia moters, tol stengiasi ja pazinti, stengiasi graziai elgtis ir t.t.

Tai jei sutinki vyrą, kuris stengiasi tik tol, kol gauna, gal geriau jau tada iš karto duoti ir negaišti su juo laiko? Ar geriau metus palaukti ir tada kad stengtis nustotų? biggrin.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 21, 13:29)
Nu zinok nelabai smag kartais buna.. pvz viena mano buvusi klasioke miegojo su vienu, pastojo,

Tai čia ir susituokus visko būna. Ir muša, ir prievartauja, ir vaikais būna nesirūpina, ir dar visokio š... Galėjo ji padraugauti, tada miegoti pradėti ir scenarijus pasikartoti galėjo. Moteris ir po santuokos, ir su n vaikų vyrai būna palieka ir nueina neatsisukę. Prie ko čia tas seksas?

QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 21, 13:36)
Butent moteris turi ismokyti, kaip su ja elgtis, ji turi nubresti ribas, kas galima ir kas ne, ji turi moketi issakyti jam savo norus ir jis turi juos igyvendinti. nes daugumai vyru viskas tinka, tik duok sekso ir pamaitink , su viskuo kitu jie susitaikys, tik klausimas ar tau to uzteks?  biggrin.gif

Nežinau, kur jūs tų vyrų ieškot ir su kuo jiems ten taikytis tenka. Tipo jei sekso duosi, tai jau tada ir ribų nebenubrėši, ir nebeišmoks jau nieko? Nežinau, kažkaip maniškis jau nemažai metų gauna, bet dar sugeba ir mokytis kažko, ir prisitaikyti jei reikia.

QUOTE(given444 @ 2019 02 21, 14:35)
ir dar. lb įstrigo - mylėti per atstumą. Hmmm kažkada minėjo (ar Aimėja): "jei myli, negali nemylėti - kas draudžia? tik per saugų atstumą." šis lozungas yra net specų lūpose.  smile.gif  tų, kurie nor padėti žmonėms pagyti nuo cheminės kopriklausomybės nuo kito.

Šitaip tiksliai tai nepamenu, kad esu sakius. Esu sakius panašiai - galima mylėti žmogų, bet negalėti su juo gyventi. Esmė turbūt posakio ta pati.

P.S.: aš suprantu tą logiką "palaukti" ir nepulti pirmą naktį į lovą su bet kuo. Arba jei saugotis nemoki. Kad negulti tik tam, kad nepabėgtų ir pan. Nu bet tiek reikšmės tam seksui, kaip nekurie tikrai nesuteikčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 21 vasario 2019 - 17:28
QUOTE(Hmmm... @ 2019 02 21, 17:22)
Nu bet tiek reikšmės tam seksui, kaip nekurie tikrai nesuteikčiau.

Visos tos kalbos, kad nekaltybe nera kazkokia panaceja nuo visu problemu ar seksas nera kazkas ten, - skamba graziai.

Tai kur riba? Gal seima turi finansiniu problemu, tai gal zmona galetu protitute padirbti, ji jau seksas na kazkokia baisybe?
ir kodel tada baisybe kaii su kita sugula.

Kur jusu riba?

Kazkada maciau grupiokas vede moteri issiskyrusia ir su vaikais. Man ji atrode be galo miela butybe. Jie lyg iki siol kartu gyvena.

Bet tai isimtis, kiek veliau ko gyvenime maciau. Issikyrusios ar su patirtimi tai jau ciniskos atbukusios naglos, total kosmar.
Atsakyti