Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 25, 10:53)
As kai dirbu issiauklejusiu,  apsiskaiciusiu ir kulturingu zmoniu tarpe,  tai ačiū  Die pas mus nera kalbu kolegu tarpe apie pisiu. Koks zemas lygis dievaži.  rolleyes.gif

Nu, siaubas gi 😏
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 24, 13:36)
tu, kaip laisvos meiles gerbeja,

iš kur čia?
vien todėl kad turėjau daugiau nei vieną vyrą ar kad turiu vyrų-draugų?

man nekaltybė ar sexualiniai nėra į wc nueit. tikrai žymiai brangesnio.
ir ryšys brangu,žinoma, ir visa kita.
užtat ir grįžtam pre minties: jei jau seksą turėti ta ne su bet kuo, o automatiškai su tuo, su kuriuo susiformavo ryšys.
ir one night standų nesu turėjus, ir dar daugko ko visa britanija, amerika, vos ne kur po tiltais, baruose, visi tie fucking parties.
nedaryk paveikslo iš paskirų mano postų.

žinoma, ir vyrams skauda. tai ir moterims.(tuo labiau)
Atsakyti

Nu jai gb impotentas, bet būtinai l protingas ir įdomus.

nu su manim butu idomu : turiu bizuneli,antrankius , galiu pakratyt elektra , fizinio skausmo kambari ir net visa aplinka ..... ko tikrai ne visur galima tureti :)

Atsakyti

As kai dirbu issiauklejusiu, apsiskaiciusiu ir kulturingu zmoniu tarpe, tai ačiū Die pas mus nera kalbu kolegu tarpe apie pisiu. Koks zemas lygis dievaži. rolleyes.gif

dazniausia tik vaidina issiauklejusius isprusius   ..... vot tarp nepisliu gal ir nebuna tokiu kalbu ,bet tarp issimokslinusiu terminai kitokie 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 25, 11:23)
Nu, siaubas gi 😏

Zemas, zemas. Ir ne del to, kad tu ten dirbi. As senai isaugau is smelio dėžių laikotarpio. Zemas, nes tarp kolegu turi buti kazkoks atstumas, ne tik draugystes.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 25, 10:59)
Na cia dvi moterys pasidalino mintimis kaip drauges, o ne darbo koleges. Darbe aisku tokiu dalyku niekas nepatarineja.

Skaityti auksciau forumo nares posta. Ji rase apie darbo kolegę
Atsakyti

žinoma, ir vyrams skauda. tai ir moterims.(tuo labiau)

Butent. Sitoje temoje tiek pilna stereotipu, kad jau tik juoktis ir belieka. As jau adekvacios diskusjos net nebesitikiu.

Man atrodo, kad as maziau uz vyrus sugebu prisirist, nes ziuriu labai pragmatiskai. Jei zmogus netinka, tai netinka, basta, viso gero. Vyrai pradeda seiletis, bandyti vel, po 10 m kai kurie vis dar su nuoskauda prisimena ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2019 02 25, 12:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72365052" data-time="1551084787"><div><p>As kai dirbu issiauklejusiu, apsiskaiciusiu ir kulturingu zmoniu tarpe, tai ačiū Die pas mus nera kalbu kolegu tarpe apie pisiu. Koks zemas lygis dievaži. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>dazniausia tik vaidina issiauklejusius isprusius   ..... vot tarp nepisliu gal ir nebuna tokiu kalbu ,bet tarp issimokslinusiu terminai kitokie </p>

Kiekvienas pats pasirenka kokioje terpeje dirbti ir su kokiais zmonemis bendrauti.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 25, 12:16)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="given444" data-cid="72365118" data-time="1551088815"><div><p>žinoma, ir vyrams skauda. tai ir moterims.(tuo labiau)
</p></div></blockquote><p>Butent. Sitoje temoje tiek pilna stereotipu, kad jau tik juoktis ir belieka. As jau adekvacios diskusjos net nebesitikiu.

</p>

As tai paskutiniu metu tik perskrolinu, skaitau pacius trumpiausius postus. O ir tie kazkokie....nezinau....neisukantys i idomia diskusija.
Atsakyti

As tai paskutiniu metu tik perskrolinu, skaitau pacius trumpiausius postus. O ir tie kazkokie....nezinau....neisukantys i idomia diskusija.

As visu seniai neskaitau, bet skaitant idomius narius, pamatai ir kitu komentarus. Anksciau galvojau, kad zmones turi idomu poziuri, bet man SM nariai jau balansuoja ant psichiniu sutrikimu ribos. Itariu, kai kurie perzenge. Cia bendrai apie visa foruma, neapsiribojant sita tema.

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2019 02 25, 12:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72365049" data-time="1551084530"><div><p>Nu jai gb impotentas, bet būtinai l protingas ir įdomus.</p></div></blockquote><p>nu su manim butu idomu : turiu bizuneli,antrankius , galiu pakratyt elektra , fizinio skausmo kambari ir net visa aplinka ..... ko tikrai ne visur galima tureti smile.gif</p>

Vien už tokį durna įdomaus vyro supratimą nebūtum vertas jos mažojo pirstelio 🤭
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 25, 12:15)

Skaityti auksciau forumo nares posta. Ji rase apie darbo kolegę

Tarp darbo kolegu yra tik darboo kolegos, o buna ir artimesniu santykiu, artimu draugisku, o kiti darbo kolegos net vaika pasidaro.

Tai gal reikia suprasti, kad ten jau bski kitokie santykiai o ne rezti: "Nu nieko sau darbas jei pastotti nuo kolegu galima"
Atsakyti

Vien už tokį durna įdomaus vyro supratimą nebūtum vertas jos mažojo pirstelio 🤭

:) matai ,kaip viena sake : kiekvienas renkasi su kuo bendraut ,tai izvelgus kontingenta si galima nuspet supancia aplinka.nieko asmenisko

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 02 22, 23:22)
Ooooo, pasirodo, jau ir apie isdavystes rasiau  biggrin.gif
Mano schema paprasta - vaikstai kavos kad ir su n, bet nusprendus testi bendravima su kazkuriuo, su juo ir pazindiniesi toliau, jei tinka, tai ok, jei netinka, pazintis ir bendravimas baigiami, po to toliau vaikstai kavos su kitais.
Mane auklejo taip.

O tai palauk tada kas yra kurvizmas? blink.gif gal as ta zodi kazkiap ne taip suprantu, iki siol as maniau, kad zmogus, kuris miega su daug zmoniu vienu metu ar su nedideliom pertraukom, kuris nesugeba buti ISTIKIMAS, T.Y. ISDUODA ir pan taip vadinamas, klystu?

Gal blogai auklejo, niekad nesusimastei? net nesuabejoji savo isitikinimais? Vien jau taip blogai issirinkai ir toliau tesi taip pat? unsure.gif

Paasikink man tada prasau, kas yra blogai nuetiti su vienu vaikinu i kina ir su kitu kavos? jei tai nei isdavyste, nei isipareigojimo nejauti, tai kas tada blogai tame? kur tu cia kurvizma suebi izvelgti?

nes as suprantu taip, kol nera issipareigijimo, kol nera susipazinta normaliai, kam tikrai neuztenka 2 k , tai kokios kam probelmos su kuo tu kur eini? Tie vyrai kazkokias teises i tave igauna, jei su jais isgeri kavos 2 kartus ar kaip?

Klausei savo draugu ar jie tikrai nejaucia tau simpatijos kaip moteriai? tu jiem kazkoks ono? nenoretu su tavim nieko daugiau? juk jei draugai gali paklausti ar ne?

Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 23, 07:22)
Man jau tiek, bet iki Lutukės filosofijų niekaip nepriaugu.Ir iki plepumo niekaip.Iš kur žmogysta tiek laisvo laiko ima?Galėtų man paskolinti.
</p>

laisvo neturiu laiko, bet turiu darba nuo 9-5 ir kartais yra tusciu tarpu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 23, 09:52)
Neuzsiiminejau dvasiniu kurvizmu ir sugebėjau rasti mylima žmogų. Anksti. Čia tau viskas sudetinga.

kas yra dvasinis kurvizmas? bigsmile.gif
Atsakyti