QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 24, 14:19)
Mylimuke t aprasineji jau sekanti etapa po susizadejimo, kai atsirenki is burio vyru ta su kuriuo jau norisi artimiau bendrauti, tai kiti atkrena, nes jau sisirinkai, tada paizndiniesi giliau ,tad agal uz ranku susikibus pavaikstai, gal ir pasibuciuoji, bet geriau be sekso, nes visgi dar vyro isipareigojimo ir prisiemimo atsakomyebs nera. Tu ta perioda kazkaip praleidi ta tik susipazinitmas ir jau santuoka?
jausmai moteriai atsiranda, kai vyras del jos stengiasi ir daro ja dar labiau laiminga nei yra , jie iki to jie ussiziurejo,akd dvasinis , intelektutalinis lygiai sutampa, kad vertybes sutampa, duaguma moteru tikria pamils tas gerasias vyro savybes, nes jei issimylima vos ne is pirmo karto pamacius, tai tiketina,kad moteri skentes, nes vyras elgis kai nores, o ji vis tiek su juo bus.
ci ajau moter skonkreciso riektu klausti ar toks jai tiktu, man netiktu.
apie nuoskauda sparasiau, aisku kuo didesnes susikurtos viltys, tuo didesne nusokauda, bet nera ka jos lygnti su suirusios seimos skausmu.
O kokiu savybiu reikia palei tave vyrui,kad tau jis butu geras?Man tikrai neuztektu, kad vien dometusi manim
O tu pvz esi draugavusi ilgai be sekso is vis?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 25, 13:48)
Siais laikais?
Tu su zmonemis bet pabendrauji kada gyvai? Vyru nuomone zinai...siuolaikiniu vyru?
as gi aiskaii parasiau ,ak dtai MANO NUOMONE IR POZIURIS, koks skirtumas,ka kiti tuo klausimu galvoja?
visi visaip galvoja
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 24, 14:32)
Kazkaip taip ir yra. Bet kazkam matyt normalu susizymeti i kalendoriuka, kad pirmadienis skirtas Jonui, antradienis Kestuciui, treciadienis Sauliui, ir t.t.? Nes visus reikia pazinti ir istestuoti. Nesvarbu, ar jie idomus tau, ar tu jiems idomi, nu bile pasipirstu kazkuris, tada jau kitus bus galima mesti.
taip vyru asistuojanciu kikis ir atsiliepiams i ju asistavima pirklauso tik nuo tavo sugebejomo planuotis laika
O kaip tu suzinosi ar ie idomus, jie net kavos su jais nenueisi?
kodle bele pasipirs? gal tau nepatiks tas kuris pasipirs? tu renkiesi, pasipirsti visi 5 gali, tau spresti, kuris tau tinkamiausias.
kad butu aiskiau siulau sita kina paziureti , kaip vyrai konkuruoja del moters ir kaip tai jiems vissikai naturalu.
This Means War (2012)
https://www.youtube....h?v=oleuD8479uM
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 24, 14:37)
Pasirasau po viskuo.Dar prideciau kai ka.Visas sitas Lutukes marazmas yra gryna teorija. Pati taip nesirinko, jos vaikai irgi nesirinks.</p><p>Norint, kad jos teorija veiktu dar turi atsirasti ir vyras, kuris metus laiko sukiosis aplink moteri, asistuos, zinodamas, kad ji susitikineja su kitais. </p><p>Plius turi atsirasti keli traukiantys gerbejai tuo paciu metu. Gerai, jei jauna ir grazi. O jei ne, tai is kur moteriai istraukti tuos 5is vyrus vienu metu, kad tik gink die nesigautu, jog su vienu susitikineja? </p><p>Isvis skaitant visa ta absurda susidaro vaizdas, kad Lutuke prisiziurejo serialu apie 19o amziaus turtingas seimas, kur jaunikiai sukiojasi apie kokia jauna turtinga paveldetoja. Nevyksta taip gyvenimas. </p><p></p>
Kodel nesirinkau? aisku, ne grynai taip, bet mes labai ilgai su vyru neseksavom ir ilgai as bendravau su kitais vaikinais, eidavom ir i naktinius klubus ir i kavines su draugem, ir balius,. kur budavo ir vaikinai

Aisku, as to samoingia nesiejau su asistavimu, bet tikrai neprrisau prie saves vyro, nei jam save zadejau gana ilgai.
pati tu marazmas
Ilgiau nei metus aplink mane vyras sukiojosi

Jis menesi laiko mane bande i pasimatyma tik pakveisti.

veliau daug pasipasakojo,akd butent tuo as ji uzkabinau, nes pasidare labai idomu, sake kitos jau po pirmu sokiu ant kaklo kabindavosi...
Tai kiek yra tu vyru tiek gerai pas ka 2 pas ka gal ir 100. Ziurek Given turi dar ir dabar 10 draugu sake

Nu yra vienas tai su vienu bendrauji, nu ka dabar?Tik duagiau ju sukelia geresnias salygas moetriai pasirinkti, taip kaip gamtoje vyksta.
Bet manau moterys pacios paprasciausiai neatsako i kitu vyru kvietumus tos kavos, nes prisikuria galvoje kakzokiu azisku tarakonu

KKiap Kin pvz isivaizduoja, kad visi jos vyrai draugai tikrai jai neasistuoja, ji to nei nepastebi
Nu tu dabar man pasakyk,kad apie tave nesisukiojo daugiau nei vienas vyras, pati cia jau pasakojai, kad ir vienas kviete ir kitas, ar ne taip? apie mane sukiojosi, nors tikrai nesu grazuole, nei seksu neuzsiimenjau, tai yra gi tu vyru, ne karo metai, tik atsimerkit.
ir baikit spelioti is kur as cia visko prisigaudziau, cia gi elementariai si tu paciu tavo nemegstamu vedu

bet kai ziuriu i gyvenima, lyginu, matau,kad taip yra yra, Moterys per daznai ir per greit atsiduoda , tampa savo galvose zmonom, o vyrui ji tik pramoga buna. Ko paskejoje daznai turim daug nelaimingu seimu, skyrybu, nes zmone snemoka pirma issirinkti antra nemoka kruti santykiu seimoje.
paskui tokios bedos, gyvenu 2 metai su vyru, bet nezinau ar noriu su juo tuoktis
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 24, 14:39)
Tai tu tikrinai tikrinai ir vis tiek kažkaip nepasiseke vyra tinkama issirinkt, negerianti ir pas sijonus neinanti, nebeganti is namu progai pasitaikius?
As labai gerai net issirinkau,

Taip mano vyras istikimas man visa ta laika, bent kiek as zinau, ir taip jis gere, bet ir as siaip geriau kaip ir tu geri

As keiciausi greiciau uz vyra, jis dabar irgi negeria.
As tikrai isisrinkau man geriausiai tinkanti vyra, musu vertybes, poziuris , dvasia, intelektas viskas labai graziai sutampa, nors tikrai nezinojau siu taisykliu, bet is nuojautos duag ka dariau labai panasiai, Tik, jei buciau zinojusi anksciau visa vedini mokyma, tai santykius buciau siek tiek kitaip kurusi ir gal nebutu reikeje per kancias ir skausmus daug ka suzinoti ir atrasti paciai is naujo dvirati, Tai ka as suzinojau va taip is praktikos, pasirodo jau senai ismintingi zmones susrase i knygas.