Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2019 02 27, 14:14)
Given444, pastoviai islendi kaip Pylipas is kanapiu...

aš išvis esu kaip Pilypas iš kanapių - su savo gyvenmu, savo požiūriu, patirtimis, viskuo. rolleyes.gif

ir vat, bingo - net pasisakyti negaliu - mano nuomonė irgi sulyginama su pilypu iš kanapių? rolleyes.gif
(kuomet neatitina tavosios) rolleyes.gif
pvz,kodėl kai šnekam ape platoniškus draugus, nieko man neprikiši?
nes tuomet mano nuomonė sutapo su tavaja?
įdomu, įdomu...
skaičiau, skaičiau, sekiau tą diskusiją...
žiūrėk, ar jau Lutukė nieko taip gero nesako, nė 1pr, nė 5pr? Aš drįstu manyt, kad tu diskutuoji ad hominem, o gaila.
žiūrėk, Įdomučia, čia gyrėsi trankęs exę, vaikus laikęs sąšlavomis/atmatomis; tu net jo postams sugebi daugiau pritarti - neini prieš jį ad hominem, nemėtai į veidą jam atgal jo neapykantos išsiskyrusioms ar daugiau nei vieną vyrą turėjusioms moterims...
Pabusk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 27 vasario 2019 - 23:04
QUOTE(given444 @ 2019 02 27, 23:00)

žiūrėk, Įdomučia, čia gyrėsi trankęs exę,

Gal buvo uz ka?

vakus laikęs sąšlavomis/atmatomis;

Cia neteisingai supratai. Tiesiog skirybos yra visiems.

Sakysim buve SSSR pilieciai visai nekalti gal del Sovieu valdzios, bet va SSSR isiro ir jiems buvo pasakyta PASIRINKTI. Rusija - tai Rusija tegu Rusija ir rupinas. Latvija - tai tegu Latvija rrupinas. Ukraina - na tai sekmes ir nesukit galvos.
Skirybos yra skirybos. Kaltininkas vel ta exe
Atsakyti
aš išvis esu kaip Pilypas iš kanapių - su savo gyvenmu, savo požiūriu, patirtimis, viskuo.  rolleyes.gif

ir vat, bingo - net pasisakyti negaliu - mano nuomonė irgi sulyginama su pilypu iš kanapių? rolleyes.gif
(kuomet neatitina tavosios) rolleyes.gif
pvz,kodėl kai šnekam ape platoniškus draugus, nieko man neprikiši?
nes tuomet mano nuomonė sutapo su tavaja?
įdomu, įdomu...
skaičiau, skaičiau, sekau tą diskusiją...
žiūrėk, ar jau Lutukė nieko taip gero nesako, nė 1pr, nė 5pr? Aš drįstu manyt, kad tu disktuoji ad hominem, o gaila.
žiūrėk, Įdomučia, čia gyrėsi trankęs exę, vakus laikęs sąšlavomis/atmatomis; tu net jo postams sugebi daugiau pritarti - neini prieš jį ad hominem, nemėtai į veidą jam atgal jo neapykantos išsiskyrusioms ar daugiau nei vieną vyrą turėjusioms moterims...
Pabusk  4u.gif

Kokia tu nustabi, kitoniska ir t.t. manau jau visi suprato. Kiek tau dar reikia sau ditiramgu pagiedoti? O kur kritika sau?

Taip supratai? Tada panasiai, kaip ir su mano nenoru is naujo tuoktis.
Man irgi idomu, ypac kai butent mano subineje sliekus ieskai, ypac kai ju nera.

Dar karta kartoju, jau entaji karta. Ji gali pasakyti labai daug dalyku, kuriuos ir as ne karta rasiau, bet... Kakzkodel po jos parasymo man norisi vemti nuo ju. Panasiai kaip girdziu kai pradeda kalbeti "apie dvasinguma"... Man jos visos TEISINGOS deklaracijos primena pedofilo kalbas aie meile vaikams. Kas asakys, kad pedofilas blogai KALBA? Siuo atveju svarbu, ka jis realiai daro.

O tavo meile, tam buldozeriui, riedanciam ir negerbianciam kito asmens gyvenimiska patirti itakoja, jos pritariamasis spygavimas apie veganizma?

Pagaliau su kuo diskutuoti? Su buldozeriu, kuris girdi tik save ir jam pritariancius. Kad ir dabar SM ja surpanta Moteverte, tu, ir ji pati. Paradoksas, kokia negera Moonte.

Manau, siaip ir paciai deretu kartais pasinaudoti savo pacios patarimu.

Atsakyti
Ir vel rietis pradedat...eikit jūs peklan biggrin.gif
Atsakyti
Siandien sedejau ant sofos svetaineje, ziurejau pro langa ir galvojau, kad jauciuosi laiminga. Tiesiog. Tegu yra dalyku, kuriu neturiu. Gal buciau dar laimingesne, jei juos tureciau. O gal ir ne. Tegu ne viskas sekasi taip gerai, kaip noretusi.
Bet vis tiek jauciuosi laiminga.
P. S. visai noreciau blynu. Simta metu nevalgiau.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 02 27, 11:50)
Mjooo...
Na sugebk tu man taip.

Iš cambalos išmoko. biggrin.gif
ir iš burbančios biggrin.gif
atleisk, cambala biggrin.gif bet tu gi neįsižeisi. tu savam stiliuje. kai norėsi, pati pasikeisi. (kaip Burbanti, pvz.)

Dar parašysiu apie visas:
liūdna, kad Lutukė pasidavė...pastebėjau, paagresyvėję postai...
Lutukė perdaug laiko praleidžia atsimušinėdama į nnn postų - pasmukęs žargonas parodo.
Montevertė visad karinga/ ne pėsčia buvo....keista, maniau, ji skrenda aukščiau, bet statmenai pasidavė C lygiui.
Montevertė su Cambala - kaip turgaus tadžikės, sykiais rodos, kad M bendrauja tik į Cambalos postus atsakinėdama; kiti neegzistuoja, pavydu.

Moontė žėri kaip Mama Saulė - iš esmės postai nepakitę, pradeda nuo visumos, apibendrina mus ir visas forumo nuotaikas, tuo pačiu gniaužia norą mus pamokyti, pradeda ir leidžiasi, apima visas su dideliu tolerancijos pliūpsniu, todėl niekas nė neįtaria, kad Moontė mus "mokina" netgi mums paantrindama/ paglostydama.
(paskutinis vasario mėnesio topas- Idomučiai kavos puodelį nusiuntė, na super, tokiam šeimos žmogui, kuris tuoj tuoj rekonstrukciją darysis).
bet visgi pastarąjį pusmetį M dažniau emocijoms pasiduoda, aišku, iki Cambalos ar ŽKB žargono dar toli toli.

Labai įdomu buvo stebėti kažkada Burbančios ir Moontės kitoje temoje dvikovą. Moontė, kaip M saulė, vėl plevėsavo, temoje vyko barniai, užsipuldinėjimai, gaidžių mirtys ir rietenos, Moontė kaip visad maldė visus, paskui sekė toks Moontės postas:
Moontė: ...kaip jau visi spėjot pajusti, šias pastarąsias dienas buvo daug įdėta kilusių temoje rietynių apmaldymui..."(žinoma, Moontė čia turėjo save ir savo pastangas)
Burbančios postas ir reakcija (iškart po Moontės postu) : AAAAAAAAAAAAAA

Patiko nerealiai. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif iki šiol prisimenu.

Įdomučia pašvelnėjęs, jau nebenori visų moterų užmušti, matomai liūdesys daro savo (ar šiaip apmąstymai geriant atsivežtinį alų).
gi žmonės keičiasi.
Burbanti analogiškai žiauriai žiauriai sušvelnėjusi, nes Trečiųjų temoje vien keiksmažodžiais varydavo ir vien apie antrą galą ir turbūt tam tikslui avatarą (kekšėms) susikūrė. Ar išdavė kada nors ją vyras? Kariška paslaptis.

Kin, Iš Šviesos ir kitos neutralios.
Mylimukė suagresyvėjus irgi.
Meilės temose Mylimukė būdavo išvis super romantinė, antro galo moteris, tokia - lengva lengva.
Montekrista agresyvi. turbūt dažnas seksavimas turi įtakos.
Hmmm tokia dirbtinė, dirbtinesnė už Aimėją. anksčiau man labai patiko jos postai, bet dabar - išvien - tokiu dirbtinumu trenkia, tokia užtikrinta viskuo, savo gyvenmu, jokio nukrypimo į šalį; jau net Moontė girdamasi apie savo vyrą ir gyvenimą ir sūnų ir darbus, ir svetimus vaikus atrodo natūralesnė(nes netobula žiauriai, iš paklodžių matosi) negu kastruoti Hmmm postai.
Aimėja irgi tuoj pasieks Hmm dirbtinumą.

prašom. atvariusi iš pasimatymo surašiau pilypiškus pastebėjimus - iš neturėjimo ką veikti.

Suprantu, kodėl forumas įtraukia netgi besiriejančius žmones. tai vis dėl bendravimo. belekokio, netobulo. wub.gif bet gyvo.
dar ne robotai, dar nesurobotėję esame, ir dar nėra noro kalbėtis vien su katėmis ir varnomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 27 vasario 2019 - 23:34
Vyras kol nepagautas, tol ištikimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 27, 23:21)
Ir vel rietis pradedat...eikit jūs peklan  biggrin.gif

Ne, cia ne rietenos, mes su given444 ne karta ir ne du paklodemis viena kitai komplimentus prasydavom. Given444 raso nepiktai, kaip jai atrodo (akcentas ant zodzio ATRODO). Jos rasymo tisklas skiriasi nuo vienos itin pagiezingos asabos.

Po pasivaiksciojimo su sunumi, ejome prie prudelio prasivedinti, manau, kad mazas, mazutelytis tiesos krislelis jos zodziuose yra. As rimtai negaliu priimti jokios informacijos kuria paraso Lutuke, net jei ji rasytu apie zydinti aguonu lauka, jos mintis uzgos manyje esanti antipatija jai.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 02 27, 23:27)
Siandien sedejau ant sofos svetaineje, ziurejau pro langa ir galvojau, kad jauciuosi laiminga. Tiesiog. Tegu yra dalyku, kuriu neturiu. Gal buciau dar laimingesne, jei juos tureciau. O gal ir ne. Tegu ne viskas sekasi taip gerai, kaip noretusi.

Man visada patiko zmones, kurie moka dziaugtis mazu, tuo ka turi, bet neuzmirsta svajoti ir siekti...

Bulvyniu blynus, su pertrinta varske su cesnakais... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 28 vasario 2019 - 00:07
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 27, 21:54)
Siandien su reikalais po Vilniu pasivazinejau... na baisus miestas, rusai pirstampavo blokuskiu... dar su saiku ir biski proto (kiek jau jo ten turejo).
O dabartinis rezimas, tai padare kazkokia klaikuma, pristampavo kartonkiu, namai sukisti, kaip kokie barakai nusikalteliams.
Reikalas buvo garaze, tai ten po tais namais yra pozeminiai garazai.
Baisus, kaip ir visas Vilnius. SUprojektuoti be smegenu, ten galima puse dugno daliu palikti, jei zemesnis automobilis. Gaal ten tankam projektavo... Bet zemoki...
Galiu pasakyt net kur, tai tie naujieji Lazdynai, Neries kilpoje.
Prisiminiau kin... Ji turetu gyvent kazkur panasiai,, kaip pasakojo

Jei taip tai tragedija. Isivaizduokit moteris iesko vyro o gyvena kazkokiame gete  skruzdelyne, kur kavalierius net automobilio nepastatys.
Va pas mane yra ir furom vietos. Tilptu kokios 6 furos. O dar yra pievele su zolyte kur niekas nieeko nestatys, nes ten apacioje eina kazkokios magistralines trasos arr kabeliai.

Manau reikia tobulint pazinciu portalu anketas ir ten ne akiu spalva reikia rasyt, o ar yra free parkingas bet kuriuo paros metu. As visuomet visur ziuriu ar yra free parking ar onsite parking, tai ir kiti gal ziuri

VILNIUS gražus smile.gif jis visoks smile.gif
Mūsų garažas po namu, l patogu, liftu op nusileidi, sėdi į šiltą masiniuka ir varai ✌️
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 02 27, 22:06)
O as Moontes klausima supratau kitaip.
Nestumai, vaiku auginimai atima nemazai sveikatos.
Del nestumu nelabai turiu ka pasisakyti, bet vaiku auginimas nera pats lengviausias darbas.
Net atsizvelgiant i tai, kad esu gerai viska susiorganizavusi, energijos vis tiek truksta. Todel ant sporto netraukia, o ant sokolado traukia labai.
Tai su mazu vaiku sveikas gyvenimo budas yra issukis.
O jei moteris po cezario, jai ne viskas galima. Jei zindo, tai irgi ne viskas galima. Tai tam tikrus sportus, masazus, maistus tenka atmesti.

Mitai mitai ir tingėjimo bei apsileidimo pateisinimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 27, 22:49)
Kai myli - gydosi, kad kito žmogaus neapsunkintų.

sutinku. reiskia Ubuntes vyras visai jos nemyli: nesigydo, ruko, valgo mesa, savaitem is namu isvaziuoja, kad tik kartu buti nereiktu. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 02 27, 21:27)

Kin, kokia pažįstama patirtis, jausmai.
džiaugiuos, kad tą išgyveni, ir aš.
tokias akimirkas...nežinau, pavadinčiau epifanija, ar kažkuom...
neįvelkamu į žodžius.
dažnai tą patiriu.

blynų irgi seniai valgiau.

QUOTE(sazininga @ 2019 02 28, 07:05)
sutinku. reiskia Ubuntes vyras visai jos nemyli: nesigydo, ruko, valgo mesa, savaitem is namu isvaziuoja, kad tik kartu buti nereiktu.  biggrin.gif  biggrin.gif

o tavo vyras? bile pavaryt ant kito, o pačiam pasijust fainesniam.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 02 27, 21:17)

O tavo meile, tam buldozeriui,

o meilė Idomučiai? ko jo postam sugebi paantrinti?
vemt verčia nuo L? vsąlaik visąlaik?
manai, kad ji visąlaik piktai?
Idomučia sugebi pratoleruoti, cambalą, tai ko suklump ant L?
tai vis dėl ad hominem, Moonte.
gi tu esi aukštesniam levelyje, aš tikiu.
tai kodėl tu taip...?

vat ir db Idomučiai viskas klaiku, net Vilnius....namai sukišti, suštampuoti, tai aš paklausiu analogiškai: ar kiekvienas gyentojas geba turėti po darželį, po sodą? kiek žmonių tiek gali? ar yra vietos po saule tam pačiam Vilnuje? visi atsveriam kaip ponai po Jeruzalės daržą? tuo tarpu kinija, korėja, japonja, kokie ten butukai - net 8 kvadrtuose gyvena žmonės...
suprantu, nuomonę turėti galima, bet niekad ant Lietuvos gero nepasakyti? nebent kad internetas nebent spartus pas mus.
pas mus ir maistas dar geras, ir lygumos, ir mškai, ir mėlynės, tikros, nepopierinės kaip jav.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 28 vasario 2019 - 09:15
Given, o man jus su Moonte panasios-abi ismintingos ir taikliai gebancios pasakyti. Aisku, be abejo, jus einate skirtingais keliais ir jusu isminties teritorijos kitos. Ir bent jau man is jusu abieju jauciamas zinojimas kaip/kodel patinka, nes jis paremtas tikra patirtimi ir giliomis izvalgomis.
Tuo tarpu Lutuke savo pasisakymuose transliuoja toki teisuoliskuma, kai zmogus uzsimusdamas tikina, jog tik dalijasi savo patirtimi bei diskutuoja, o is tiesu prikisamai rodo, kad jos zinios/nuorodos/patirtis yra labiau teisinga, jog kiti jos nesupranta ar supranta neteisingai. Plius dar ilgiausi postai samones srautu rasomi ir atsimusinejimas I kiekviena komentara. Lutuke pasako geru dalyku, bet kai tai sako karinga teisuole kyla naturali atmetimo reakcija.

QUOTE(given444 @ 2019 02 27, 23:28)
Iš cambalos išmoko.  biggrin.gif
ir iš burbančios  biggrin.gif
atleisk, cambala  biggrin.gif  bet tu gi neįsižeisi. tu savam stiliuje. kai norėsi, pati pasikeisi. (kaip Burbanti, pvz.)

Dar parašysiu apie visas:
liūdna, kad Lutukė pasidavė...pastebėjau, paagresyvėję postai...
Lutukė perdaug laiko praleidžia atsimušinėdama į nnn postų - pasmukęs žargonas parodo.
Montevertė visad karinga/ ne pėsčia buvo....keista, maniau, ji skrenda aukščiau, bet statmenai pasidavė C lygiui.
Montevertė su Cambala - kaip turgaus tadžikės, sykiais rodos, kad M bendrauja tik į Cambalos postus atsakinėdama; kiti neegzistuoja, pavydu.

Atsakyti