QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 27, 16:15)
As kalbu apie krastutinumus. Mane bais sunervino lutuke del to, kad abu vaikus pasikabinus po papais, diedą palieka bbž kurioj vietoj, nes net jam pasirodant, kaip jaunam menuliyi, ana puola gult i vaiku lovas, kad tik su savą diedu gulet nereiketu.
Gi cia krastutinumas. Juodas.
Kaip man pagailo jos vyro, tai negaliu. Nors imk ir priglausk sau prie krutinės jį
Gi cia krastutinumas. Juodas.
Kaip man pagailo jos vyro, tai negaliu. Nors imk ir priglausk sau prie krutinės jį

tu rimtai trenkta, mano vaikai pakankamai dideli papu jiem tikrai nebereikia

ir ko tu nervuojiesi?

kaip man juokas is tokui marazmu ima

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 27, 16:58)
knarkimą žiūriu vėl pamiršot...
kaip jums būdinga
nu ne visos, įsikalkit sau į galvą, ne visos su knarkaliais gali miegoti viename kambaryje, kur jau ten vienoje lovoje
kaip jums būdinga

nu ne visos, įsikalkit sau į galvą, ne visos su knarkaliais gali miegoti viename kambaryje, kur jau ten vienoje lovoje
Tai Burbanti sake, reikai kenteti, kaip kankinem, nu o jei vyras pabegs...

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 27, 17:14)
nu tai čia tau, ir klausykis nesveikos "muzikos", jei tau gera
šiaip žmonės stengiasi dėl sveikatos ir stengiasi atsikratyti to knarkimo normaliu atveju
žinoma, jei Lutukės vyras grįžta tik savaitgaliais, tai ir mityba turbūt jo negeriausia, niekas kasdien šviežiai gal nepagamina, tai suprantama.
Bet ar pas visus toks režimas?
Tu bent jau slėptumeis ir tylėtum. Dar nemačiau tokio durniaus, kuris knarkimą vos ne ant pjedestalo iškeltų 

šiaip žmonės stengiasi dėl sveikatos ir stengiasi atsikratyti to knarkimo normaliu atveju

žinoma, jei Lutukės vyras grįžta tik savaitgaliais, tai ir mityba turbūt jo negeriausia, niekas kasdien šviežiai gal nepagamina, tai suprantama.
Bet ar pas visus toks režimas?

nu bet taikliai cia, vyras butent ,kad nesimaitina gerai visa savaite priaugo svorio ir tirkai taip seniau neknarkdavo, bet viiuosi,kad su laiku susiras normalu darba, kad grizinet namo, bet yra kaip yra, zmogus stengiasi kaip geriau jam atrodo, bet tai as nesu kokia mazochiste,akd nemiegoti parom, del to,akd ne duok deive pabegs, jam egrai man gerai, bet va kakzokiom ciocem negerai . Siaip nemazia vyru ir moteru patsy nori atskirai miegoti, nes taip elementariai geriau issimiegama. kai jau praeina tas medaus menesio peridoas ,kai meigi vos ne veinas ant kito ir gerai

kazkaip man logika nesusivokia, Hmm aiskina, kad vaikui kuniko kontakto turi uztekti ir diena su mama, o va suaugusiem zmonem jo neuztenka

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 27, 16:39)
As taip pagalvoju - isizeisciau nejuokais ir pati paduociau skyryboms, jei mana dieds taip lakstytu nuo manes naktimis
nu tai tokia jusu ir seima, jei del tokiu sudu issibegiotumet