QUOTE(Hmmm... @ 2019 02 27, 21:12)
Nu aš ne visai tai norėjau pasakyti, bet tiek to... Iš kitos pusės, aš su vaikais dienos metu iki tam tikro amžiaus tikrai daug daugiau kūniško ir kt. kontakto (laiko ir dažnumo prasme) turėjau, nei su vyru. Aš juos maitinau, rengiau, prausiau, guodžiau ir linksminau, daug ant rankų nešiojau ir šiaip daug šalia buvau. Su vyru kažkaip taip nelabai dienos metu prisikontaktinsi. Jei jau lyginam nesulyginamus dalykus.
tai as irgi tai sakau, kad vaiku poreikiai didesni, nei suaugusiu to kuno artumo, tai zinoma vyrui, moteriai ir nereikia tiek kiek kudikiui ar jums reikia?
taigi jei jums sunku be vyru naktimis, tai tik galite isisvaizduoti, kaip vaikam sunku atskirtiem...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 27, 21:33)
serga, užteršti organizmai
na taip, tiksliai
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 02 27, 20:36)
Ubuntes vyras geriausiu atveju grizta kas antras savaitgalis, o ji kliedi apie tai, kad bus nemiegojus parom. Ji rase, kad niekada neraso SM kai vyras namuose, o savaitgaliais raso, reiskia vyro ir tada nera. Sakyciau vyras kasdien namuose ir knarkia, tai suprantama, bet jis kelias naktis tik per menesi miega ir ji net tuo metu jo nenori, nu nenormalu.
o tavo vyras, kia grista namo tai tik prie taves sedi prilipes, jokiu riekalu , hobiu atskiru su vyru neturit?

ar tu is vis vyra turi ar likusi veina esi ir del to tokia pikta?
nu man ir viena nakti svarbu issimiegoti, o tau ne, tau patinka kankintis mazochistiniai polinkiai?
Bet kas per debilizmas pas jus su tuo saves kankinimu, ir dar kaltina vyrus del patriarchato, jus va su tokiom sparnuotom idejom ir kankinat moetris. tu rimtai kankinuteisi ir del ko???
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 27, 21:54)
Manau reikia tobulint pazinciu portalu anketas ir ten ne akiu spalva reikia rasyt, o ar yra free parkingas bet kuriuo paros metu. As visuomet visur ziuriu ar yra free parking ar onsite parking, tai ir kiti gal ziuri

isivaizduoju skelbima, moteris iesko vyro, turi gyvenama plota ir yra vieta dviem masinom
Tai gal atvirksciai turetu buti?