Truputį žinau apie vedų teigiamas vertybes-daugiausiai iš laido per Žinių Radiją, kur du psichologai vyras ir moteris kalbasi apie santykius, ten jie viską stato būtent pagal vedų vertybes. Įdomu paklausyti. Negaliu pasakyti, kad 100proc pritarčiau ar visai nepritarčiau.
Tai, ką aš šiuo gyvenimo etapu teigiu kaip vertybes ar renkuosi/propaguoju, yra tik mano pasirinkimas bei vertybės. Nemanau, kad esu teisi tame kiek tai liečia visus kitus žmones. Man tai yra geriausias pasirinkimas ir man tai yra teisumas, bet kitam gali taip ir nebūti. Ir netgi turint omenyje, kad ta vertybė yra puiki ir tas kitas žmogus būtų laimingesnis ją pasirinkęs. Bet jis dėl kažkokių priežasčių gyvena kitaip ir jam tai nebūtų teisumas, nes jo kita struktūra, patirtis ir t.t.
Na, kažkaip taip žodžiu
Va kad ir čia savaitę jau verdanti diskusija apie miegojimą/nemiegojimą kartu ir vaikų auginimą. Kažkas miega su vaikais savo, kažkas ne-tame yra daug faktorių už ir prieš. Kažkas miega kartu su knarkiančiu vyru, o kažkas renkasi atskirai miegoti-irgi už bei prieš galima surasti. O man atrodo, kad neverta ginčytis kas kam teisinga-tegul miega kas su kuo nori, bet neįrodinėja, kad mano pasirinkimas yra geriausias.
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 28, 13:10)
nemanai,kad cia tavo fantazijos vaisius, gi ci amatai tik zodzius, tona, prasme susikuri pati
nesidalinu vien savo nuomone, paskutine diskusija buvo kai dalinausi vedine ismintim, ir taip man ji atrodo teisinga, o tu ka rasai, tu nesijauti teisi tame?