Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Kristi_na @ 2019 02 28, 13:02)
Atrodo, lengvas tekstas, bet geras vis tik.

superinis
visos bėdos nuo to, kai nėra vidinės ramybės
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 28, 13:14)
O aaaaaaaaš tai megstu šezlonge guleti po palmemis,  kai kiekvienoje rankoje po kokteilį  biggrin.gif

Na ir kiek juos laikysi? Makt makt ir isgeri.
O jeei kokiee alkoholiniai, tai po triju gali ant saules uzmigti ir ras negyva su perkaitinta smegenine
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 28, 13:16)
Na ir kiek juos laikysi? Makt makt ir isgeri.
O jeei kokiee alkoholiniai, tai po triju gali ant saules uzmigti ir ras negyva su perkaitinta smegenine

Tai tiktais alkoholiniai! Kaip kitaip? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 28, 13:12)
Tiesa... megstu kopti i kalnus. Be tik ten kur galima su automobiliu uzvaziuot ar uzkelia keltuvai.

biggrin.gif nemirtingas biggrin.gif

pabandyk kada visgi savo kojomis. Pamatysi kaip galvą pravalo (aišku, jei sunkią trasą išsirinksi). Tada pamirši savo vardą, iš kur tu, pamirši, kad Lietuvoje gimei ar gyveni. Superinis jausmas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 28 vasario 2019 - 13:21
QUOTE(Kristi_na @ 2019 02 28, 10:19)
Given, va būtent Lutuke ir varo ant Lietuvos. Būtent šie jos postai mane emociškai užkabina, nes man iš principo pastoviai negatyvą matantys/varantys žmonės yra tolimi bei atstumiantys, na, to stiliaus "kaip viskas blogai LT".
Po kažkurio tokio panašaus kaip tavo posto, Lutuke yra išsakiusi n kartų, kad visi mes čia nematome LT blogybių, kad užsidėjome rožinius akinius, esame seimo nariai, turtuolės, etc. Nors tiek pat n kartų buo atsakyta, kad visos čia suvokia, jog yra daug blogybių, sunkumų ir neteisybės, bet mes einame į priekį, nors sunkiai ir su užbuksavimais, bet vis tik.
Aš protu suvokiu, kad tai dalinai yra iš nuoskaudos, jog teko išvažiuoti bei liko jausmas, jog Lietuva kažką kažkam liko skolinga, nepateisino kažkokių lūkesčių susikurtų.

sugebetumet paaiskinti, ka vadinat varymu ant Lietuvos ir kur as taip dariau?
ar jums kalbejimas paie problemas jau varymas, norit kaip sturciai sukisti galvas i smeli ir po jusu nors ir tvanas?
teigiamus dalykus matau ir problemas matau, t.y. realybe matau, o jus ja taip neigiat.
Ne neteisingai suvoki biggrin.gif nu va ir vel, nu pamirskit jus mane, jus is vsi kazka turit idomiau diskutuoti ar tik as jusu tema, jus manyje sugebat iziureti pozityva ar kokia nuoskauda jums trukdo ir kalbat tik negatyviai? bigsmile.gif
Atsakyti
Truputį žinau apie vedų teigiamas vertybes-daugiausiai iš laido per Žinių Radiją, kur du psichologai vyras ir moteris kalbasi apie santykius, ten jie viską stato būtent pagal vedų vertybes. Įdomu paklausyti. Negaliu pasakyti, kad 100proc pritarčiau ar visai nepritarčiau.
Tai, ką aš šiuo gyvenimo etapu teigiu kaip vertybes ar renkuosi/propaguoju, yra tik mano pasirinkimas bei vertybės. Nemanau, kad esu teisi tame kiek tai liečia visus kitus žmones. Man tai yra geriausias pasirinkimas ir man tai yra teisumas, bet kitam gali taip ir nebūti. Ir netgi turint omenyje, kad ta vertybė yra puiki ir tas kitas žmogus būtų laimingesnis ją pasirinkęs. Bet jis dėl kažkokių priežasčių gyvena kitaip ir jam tai nebūtų teisumas, nes jo kita struktūra, patirtis ir t.t.
Na, kažkaip taip žodžiu smile.gif
Va kad ir čia savaitę jau verdanti diskusija apie miegojimą/nemiegojimą kartu ir vaikų auginimą. Kažkas miega su vaikais savo, kažkas ne-tame yra daug faktorių už ir prieš. Kažkas miega kartu su knarkiančiu vyru, o kažkas renkasi atskirai miegoti-irgi už bei prieš galima surasti. O man atrodo, kad neverta ginčytis kas kam teisinga-tegul miega kas su kuo nori, bet neįrodinėja, kad mano pasirinkimas yra geriausias.

QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 28, 13:10)
nemanai,kad cia tavo  fantazijos vaisius, gi ci amatai tik zodzius, tona, prasme susikuri pati  mirksiukas.gif
nesidalinu vien savo nuomone, paskutine diskusija buvo kai dalinausi vedine ismintim, ir taip man ji atrodo teisinga, o tu ka rasai, tu nesijauti teisi tame?

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 28, 11:35)
Vilnius yra katastrofa, nes jo neintegravo i Lietuva. Tai sukure kazkoki kompaktiska skruzdelyna. Vilniuje galima buti tik viena piezastimi -  su reikalais. Paskui jau mauni lauk

man visi didmiesciai pasaulyje lygiai tokias pat emocijas sukelia.
Atsakyti
Monteverte-į kokius kalnus esi kopusi?
Čia aš dalinai su tavimi, dalinai su Įdomučia smile.gif Esu patyrusi tuos jausmus-kai jau nebegali kopti, rodos viskas, oro trūksta, jėgų nėra, o paskui tik supranti kaip tai buvo gerai ir kiek tai daug davė.
Turbūt įspūdingiausi buvo Himalajai. Ten mes ėjome nelabai sunkiu trekingo taku, bet aukštai, oro trūko, vaizdai nerealūs...Jau kelis metus noriu kažkur nuvažiuoti palipti, smegenis pravėdinti, bet pritingiu susiplanuoti iš anksto, va, pykstu ant savęs, bet gal prisiruošiu smile.gif

QUOTE(Monteverte @ 2019 02 28, 13:18)
biggrin.gif nemirtingas biggrin.gif

pabandyk kada visgi savo kojomis. Pamatysi kaip galvą pravalo (aišku, jei sunkią trasą išsirinksi). Tada pamirši savo vardą, iš kur tu, pamirši, kad Lietuvoje gimei ar gyveni. Superinis jausmas bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 02 28, 12:20)
Ar visiems išvykusiems vystosi paranoja ar tik kai kuriems?  biggrin.gif Nesusireikšminkit, kalbu tik apie save, dėl kitų žmonių nesijaučiu atsakinga.

cia savo varymo ant emigrantu neziiuri?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 28, 12:58)
Lutuke,  tavo šeimos tragediją visos supratom. Tavo tolimesnis atsikirtinejimas yra betikslis.  4u.gif

baig tu, dar cia metus minimum apie mane snekesit, gi neturt apie ka daugiau , gi jus taip laimingai isetkejusios visos tokios laimingos lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 28, 13:44)

o tavo vyras, kia grista namo tai tik prie taves sedi prilipes, jokiu riekalu , hobiu atskiru su vyru neturit?  biggrin.gif ar tu is vis vyra turi ar likusi veina esi ir del to tokia pikta?
nu man ir viena nakti svarbu issimiegoti, o tau ne, tau patinka kankintis mazochistiniai polinkiai?
Bet kas per debilizmas pas jus su tuo saves kankinimu, ir dar kaltina vyrus del patriarchato, jus va su tokiom sparnuotom idejom ir kankinat moetris. tu rimtai kankinuteisi

Tu esi apgailetina kvaisa. Neidomi. Su tavim diskutuoti beprasmiska. Galima tik pasijuokt is tavo kliedesu.
Taigi mane uzblokavus buvai. biggrin.gif Kaip ramu buvo.

Kaip matau pastovus laisvi tarpai tarp darbu. Kasdien. biggrin.gif Ir jau keli metai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 28, 13:10)
Viespatie Dieve,   nu kiek tu su juo miegotum '   dvi tris naktis per menesi?   Numirtum?

As suprantu,   kad tau tai nesuprantama,   nes tu esi frigidiska moteris ir vyru tau nereikia. Galiu šikna žemę rėžti aiskindama tau,   kad taip nesielgiama su mylimu vyru,   bet ar tu isvis supranti kas tai yra meile vyrui?

nu kiek zinau menesyje yra 4,5 savaites, t.y. 3 naktys kiekveina savaite, 13 naktu per menesi, bet kad ir butu viena naktis per metus, visgi siulai PASIKANKINTI, gi nenumirsi. Tu taip supranti moters role seimoje -kankintis?

gali pradeti arti mirksiukas.gif
jei tau mazochizmas yra meile, tai neturiu ka tau pasakyti daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 28 vasario 2019 - 13:34
Lutuke, o kas yra "varymas ant emigrantų"? blink.gif blink.gif
Mano manymu, tai neigiama nuostata išvykusiųjų iš LT atžvilgiu. Tokios neturiu biggrin.gif
Jei kada mane sunervinai savo pastoviomis kritiškomis pastabomis apie LT, tai šiaip nesivadina varymu ant emigrantų biggrin.gif

[quote=lutuke123,2019 02 28, 13:29]
cia savo varymo ant emigrantu neziiuri?
Papildyta:

Atsakyti