Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 03 11, 11:28)
Skraidymas tai manau moteriskas hobis. Kai buvau mazas vaikas, tai pas kaimyne kabejo didziulis paveikslas - ragana skrenda ant sluotos, as jos labai bijojau.

man tai čigonai baisesni atrodė, jais gąsdindavo biggrin.gif
Atsakyti
Bet kartais as bunu biškį sukta biggrin.gif
Pvz. darbo išgėrimai pabuose. As juose neilgai pabunu ir iseinu - paplepu, kavos isgeriu ir iseinu, man visai jikio noro nera ziureti i apgirstancius vwidus. Niekad nepatiko. Netgi kai vyras isgerdavo as i ji negaledavau ziureti. Vat stabdis ir viskas...greiciausiai is vaikystes parsineštas. Bet apie ka as? A! Tai ca, kai bendradarbiai ar geri pazystami klausia ko taip anksti juos palieku, dazniausiai sakau 'vyras, vyrui reikia ta padaryti, aną' biggrin.gif Vaizdas gerulis jiems nusipiesia biggrin.gif o is tikruju nei tas vyras, nei tam vyrui. Ekskjūzas tik geras, kad nereiktu sakyti, jog 'nuobodu su jumis, todel ir iseinu' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 11, 12:01)
man tai čigonai baisesni atrodė, jais gąsdindavo biggrin.gif

o as maza labai bijojau i baznycia eiti, retai ten eidavom, bet man tai buvo ,kaip eiti i laidotuves, labai baisu, o be tu dalyku, kazkaip neprisimenu baimiu didesniu .
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 11, 12:06)
o as maza labai bijojau i baznycia eiti, retai ten eidavom, bet man tai buvo ,kaip eiti i laidotuves, labai baisu, o be tu dalyku, kazkaip neprisimenu baimiu didesniu .

O man kvapas patinka baznyciose...ir menas. As kiekviena lubų išlinkį apziuriu atsisedus, kiekviena paveiksla ir skulptura. Bet labiausiai visada patikdavo grožėtis, kiek save ataimenu, 'mūkelėmis' prie paveikslu sukabinetomis.
Ar pastebejote jas? Cia zmoniu sunestos brangenybes (kas ka turi) prasant pagalbos. Jų ypač daug prie Marijos paveikslų.
Papildyta:
Dabar pagalvojau...gal del to ir esu labai keistas juvelyras - nepriimu visu uzsakymu, o tik tuos, kur galiu jausti, jog zmogus bus dekingas, kad i darba idedu dalį savo sielos.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 11, 12:40)
nei kisu nei ka, tokia relaybe, jei parasyciau kokia grazi diena ir kaip sviecia saule graziai irgi sakytum,kam tu ta saule kisi nuolat? lotuliukas.gif Yra dvi lytys ir jos skirtingos, aisku kaip zmones esam panasus, bet kaip lytis skiriames, vis tiek bus tiek vyrui tiek moteriai noro pabuti su savos lyties draugais ir nuveikti grynai kazka moteriska, ar vyriska ir tai normalu, net atrodo t apati uzsiemima veikiant, pvz snekantis su sava lytim net pats poaklbis ir jo struktura bus skritinga. O jei tu savo lyti jau pametusi, ir tave tai vis kabina,  tai nekaltink manes  mirksiukas.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif
Papildyta:

Taip laiko sau, tai cia butina, bet as tik pirdejau, kad reikai laiko ir moetriia su moterim paplepeti ir vyram su vyrais pasibuti.

Tu triedi zodziais be saiko ir be tikslo.. Bet nuo moteriskumo tai labai toli, laikas tau suprast sita. Jokiam normaliam zmogui nepatinka amzinai neuzsiciaupiantys.
Noras pabuti yra su artimais ir mielais zmonemis nepriklausomai nuo lyties.
Va tu kur kas moteriskesne butum, jeigu savo i paklodes sudeta energija ir laika skirtum vaikams ir vyrui,o ne SM diena nakti, diena is dienos mirktum. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 11, 13:13)

Dabar pagalvojau...gal del to ir esu labai keistas juvelyras -  nepriimu visu uzsakymu,  o tik tuos,  kur galiu jausti,  jog zmogus  bus dekingas,  kad i darba idedu dalį savo sielos.

Taip ir turi buti
Juk esi menininke, o ne prekybininke.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 11, 12:13)
O man kvapas patinka baznyciose...ir menas. As kiekviena lubų išlinkį apziuriu atsisedus,   kiekviena paveiksla ir skulptura. Bet labiausiai visada patikdavo grožėtis,   kiek save ataimenu,   'mūkelėmis' prie paveikslu sukabinetomis.
Ar pastebejote jas? Cia zmoniu sunestos brangenybes (kas ka turi) prasant pagalbos. Jų ypač daug prie Marijos paveikslų.
Papildyta:
Dabar pagalvojau...gal del to ir esu labai keistas juvelyras -   nepriimu visu uzsakymu,   o tik tuos,   kur galiu jausti,   jog zmogus  bus dekingas,   kad i darba idedu dalį savo sielos.

as apie vaikyste sneku, mane gasdidavo visos tos statulos ir kryziai, Nors dabar nepasakyciau ,kad megstamiausia vieta, yra tu labai ivairiu baznyciu, bet man vis tiek kazkoki sukelia nemalonu jausma viduje, siaip jau labai senai ten nebevaikstau, viena kart buvai i viena uzklydusi pernai, bet greit isejau..
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 11, 12:24)
Tu triedi zodziais be saiko ir be tikslo.. Bet nuo moteriskumo tai labai toli, laikas tau suprast sita. Jokiam normaliam zmogui nepatinka amzinai neuzsiciaupiantys.
Noras pabuti yra su artimais ir mielais zmonemis nepriklausomai nuo lyties.
Va tu kur kas moteriskesne butum, jeigu savo i paklodes sudeta energija ir laika skirtum vaikams ir vyrui,o ne SM diena nakti, diena is dienos mirktum.  mirksiukas.gif

tu gal sau savo patarimus pasilik ir pasinaudok? mirksiukas.gif

jei tu kitu zmoniu tesktose nesugebi matyti prasmes ar net esmes pagauti, tai velgi tik tavo bedos,nekrauk man ju mirksiukas.gif

pastebejau, zmones,kurie nesusitvarko savo gyvenimo labai megsta aiskinti ka kitiem daryti , nes nu savo gyvenima tvarkyti tai juk sunkiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 kovo 2019 - 12:35
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 11, 12:34)
pastebejau, zmones,kurie nesusitvarko savo gyvenimo labai megsta aiskinti ka kitiem daryti , nes nu savo gyvenima tvarkyti tai juk sunkiau  biggrin.gif

bingo, cvambala pvz.
jau jai tai reiktų tik sėdėt ir mirksėt, o ji čia vierchą dar kažkokį vaidina laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 11, 13:34)

pastebejau, zmones,kurie nesusitvarko savo gyvenimo labai megsta aiskinti ka kitiem daryti , nes nu savo gyvenima tvarkyti tai juk sunkiau  biggrin.gif

Saunu, kad tu tokia savikritiska. Tik gaila, kad ne vienoj srity pati matyt nesi susitvarkius, mat aiskinai cia, kaip teisingai vyra issirinkti ir kaip reikia su juo gyventi, kaip vaikus aukleti, ka valgyti, kaip moteriskuma auginti.
Na tai prasau, pradek nuo saves, neabejoju, kai tik pabandysi tvarkyti savo gyvenima, kitiems aiskinti nebeturesi noro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 11, 12:56)
Saunu, kad tu tokia savikritiska. Tik gaila, kad ne vienoj srity pati matyt nesi susitvarkius, mat aiskinai cia, kaip teisingai vyra issirinkti ir kaip reikia su juo gyventi, kaip vaikus aukleti, ka valgyti, kaip moteriskuma auginti.
Na tai prasau, pradek nuo saves, neabejoju, kai tik pabandysi tvarkyti savo gyvenima, kitiems aiskinti nebeturesi noro mirksiukas.gif

doh.gif tavo suvokimo lygis kaip maistines musytes lotuliukas.gif kam as konkreciaika aiskinau? tu neskiri patirties pasidalinimo, ziniu pasidalinimo, su aiskinimu konkreciam zmogui, ka ir kaip jam daryti? doh.gif

o zmones tuo ir skiriasi vieni tobuleja ir pripazysta savo klaidas, kiti ne, tai va, as neneigiu, kad turiu problemu, turiu kur tobuleti, ieskau ziniu, dalinuosi ziniom su kitais, ziuriu kas kokius argumentus issako, gal kazkas jau su tuo susidure, gal turi kitokios patirties, permastau viska ir taikau kazka savo gyvenime, o KITI kaip kas asmeniskai GYVENA, KA DARO NAMIE SU VYRAIS, VAIKAIS, LOVOSE AR VIRTUVERSE, KA VALGO IR KAIP KAKOJA man visai nerupi. mirksiukas.gif

Nei tau, nei kam kitam neaiskinu, kaip gyventi, ka veikti su boyfreindu, ka daryti su dukra, kaip ja aukleti, kiek laiko praleisti kur, kiek rasyti i foruma, kiek ne ir t.t. matai tuo mes ir skiriames mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 11, 12:52)
bingo, cvambala pvz.
jau jai tai reiktų tik sėdėt ir mirksėt, o ji čia vierchą dar kažkokį vaidina laugh.gif

nu nemazai cia tokiu, o ji ju ikvepeja, ju ziniu apie kitus saltinis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 kovo 2019 - 13:20
Ooooo...

Ir cia dvi etatines linkminasi, vaisam savo grazume...
Nugis nugis "diskutuokite" toliau.
Atsakyti
Kaip atsibodo visi tie aiskinimai, kaip gyventi ir keiksmai, gal geriau pasnekam kazka idomiau?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 03 11, 11:28)
Skraidymas tai manau moteriskas hobis. Kai buvau mazas vaikas, tai pas kaimyne kabejo didziulis paveikslas - ragana skrenda ant sluotos, as jos labai bijojau.

Tai nebaigem diskusijos apie vyru poreikius, tai kaip manai kokie jie yra?

as zinau kelis:
buti reikalingu, buti nepriklausomu ir islikti savimi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 kovo 2019 - 13:28
Nugis, nugis...

Idomucia, mestelejo tau kabliuka, padiskutuok su vampyre... Ji gi negali be savo paklodziu gyventi, paserk ja savo mintim, suteik jai galimybe dar vainai jos paklodei.

O, given444, pasirodo ir tu anai aiskini, jau ir pabosti jai pradejai...

Visi ainai tik aiskina, tik aiskina, va ana niekam nieko nieko neaiskina, tik savo "paklodes" metru metrais rasineja... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 11 kovo 2019 - 13:43