Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 03 11, 12:01)
man tai čigonai baisesni atrodė, jais gąsdindavo biggrin.gif

Apie cigonus kazkaip vaikysteje nebuvo kalbama. Tik apie zydus. Pas dede kabejo paveikslas, kazkokia zydu svente. Dauguma ju su ilgais peiliais, man paaiskono, kad zydes gaudo mazus vaikus, papjauna ir kepa kazkokius pyragaicius.
Paskui sapnavau sapna, jau man buvo gal 11 metu, as Laisves alejoje vaikstau, mane nuziurejo tokia sena zyde ir pradejo persekiot. As pasislepiau tokioj bromo, bet ten nebuvo kur begti, tai ta zyde sapne priejo ir suvare man peili. Prabudau
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 11, 14:28)
Kaip atsibodo visi tie aiskinimai,  kaip gyventi ir keiksmai, gal geriau pasnekam kazka idomiau?
Tai nebaigem diskusijos apie vyru poreikius, tai kaip manai kokie jie yra?

as zinau kelis:
buti reikalingu, buti nepriklausomu ir islikti savimi

Pati kitoj temoj varai kaip patvorine, kvailiais ir debilais vadini, kas su tavim tokia nores diskutuoti?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 11, 14:34)
Pati kitoj temoj varai kaip patvorine, kvailiais ir debilais vadini, kas su tavim tokia nores diskutuoti?

adekvatus zmones, kurie suvokia ka sneka ir nekuriu debilisku fantaziju apie kitus ir save?
bet jau atsibodai, baigiau ta tema mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 03 11, 14:12)
Apie cigonus kazkaip vaikysteje nebuvo kalbama. Tik apie zydus. Pas dede kabejo paveikslas, kazkokia zydu svente. Dauguma ju su ilgais peiliais, man paaiskono, kad zydes gaudo mazus vaikus, papjauna ir kepa kazkokius pyragaicius.
Paskui sapnavau sapna, jau man buvo gal 11 metu, as Laisves alejoje vaikstau, mane nuziurejo tokia sena zyde ir pradejo persekiot. As pasislepiau tokioj bromo, bet ten nebuvo kur begti, tai ta zyde sapne priejo ir suvare man peili. Prabudau

Nu bet suauge doh.gif
Manes negasdino specialiai tevai niekuom.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 11, 15:41)
adekvatus zmones, kurie suvokia ka sneka ir nekuriu debilisku fantaziju apie kitus ir save?
bet jau atsibodai, baigiau ta tema  mirksiukas.gif

Cia adekvati raso?

QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 11, 12:44)
kvailiuke tu nelaiminga , susikisk tu savo pavyda i savo geraja vieta <... >, eik gydytis

QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 11, 13:41)
nu debile, antra cambala doh.gif 

Atsakyti
nu ir vis tiek as jus myliu biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=m0CXrqOq4sI

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
pavasaris pats graziasias man metas

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 11, 12:34)
as apie vaikyste sneku, mane gasdidavo visos tos statulos ir kryziai, Nors dabar nepasakyciau ,kad megstamiausia vieta, yra tu labai ivairiu baznyciu, bet man vis tiek kazkoki sukelia nemalonu jausma viduje, siaip jau labai senai ten nebevaikstau, viena kart buvai i viena uzklydusi pernai, bet greit isejau

As ir kalbu apie vaikyste taip pat. Gi aiskiai parasiau 'kiek save atsimenu' rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 03 11, 13:38)
Visi ainai tik aiskina, tik aiskina, va ana niekam nieko nieko neaiskina, tik savo "paklodes" metru metrais rasineja... biggrin.gif

O kokios tau problemos? Nu nenori - neskaitai. Ar tau šautuvą kas įrėmęs, kad viską čia perskaityti? Tokia protinga dedies, o nemoki atsifiltruoti info? biggrin.gif Tavo idolė Iš Šviesos juk jau ne kartą aliuziją parašė, kad ne visus narius skaito, o tik tuos, kurie jai įdomūs. Jei Lutuke neįdomi, erzina, negali į ją žiūrėt, ar būtina? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 11, 15:52)
As ir kalbu apie vaikyste taip pat. Gi aiskiai parasiau 'kiek save atsimenu'  rolleyes.gif

biggrin.gif Tik norejau paskayti, kad dabar nebesigasdinu. bet tas kancios kultas man ne prie sirdies.

Aisku kiekveinas matom, ka norim matyti, tu kaip meninke kreipi demesi i kitas detales .

bet man vien tie kryziai su Kristum pakabinti milziniku dydziu, man siurpiai atrodo, kaip pakliuvusi kur i siaubeka jauciusi... unsure.gif nu cia nebutinai vien baznyciose...
Atsakyti
Tai vėl pykstatės?
Geriau krūtų stangrinimo pratimais užsiimtumėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 11, 15:54)
O kokios tau problemos? Nu nenori - neskaitai. Ar tau šautuvą kas įrėmęs, kad viską čia perskaityti? Tokia protinga dedies, o nemoki atsifiltruoti info? biggrin.gif Tavo idolė Iš Šviesos juk jau ne kartą aliuziją parašė, kad ne visus narius skaito, o tik tuos, kurie jai įdomūs. Jei Lutuke neįdomi, erzina, negali į ją žiūrėt, ar būtina? biggrin.gif

Moontei uzkliuvo ilgi tekstai lotuliukas.gif ir jie automatiskai yra aiskinimas lotuliukas.gif

va kai kliuva kazkur zmones tai ir kimba prie kazko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 11, 15:57)
Tai vėl pykstatės?
Geriau krūtų stangrinimo pratimais užsiimtumėt  biggrin.gif

gal geriau kitu vietu stangrinimusi? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 11, 15:57)
Tai vėl pykstatės?
Geriau krūtų stangrinimo pratimais užsiimtumėt  biggrin.gif

atsispaudinėji, motin? biggrin.gif ar kitokius kokius išmąstei?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 11, 15:57)
biggrin.gif Tik norejau paskayti, kad dabar nebesigasdinu. bet tas kancios kultas man ne prie sirdies.

Aisku kiekveinas matom, ka norim matyti, tu kaip meninke kreipi demesi i kitas detales .

bet man vien tie kryziai su Kristum pakabinti milziniku dydziu, man siurpiai atrodo, kaip pakliuvusi kur i siaubeka jauciusi...  unsure.gif nu cia nebutinai vien baznyciose...

O as nuo mazens ant kryziu ir statulu matydavau kaip vijokliai pinasi, kokie žiedu lapeliai, kaip tikroviskai rubu klostes priglunda statulos kuną ir .t.t
Atsakyti