Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Su orchidejom siulyciau nepersistengti, tai visgi gele "parazite" , ji neturetu buti namuose biggrin.gif jei truksta energijos ar blogai jauciates ar vyrui sumazejo libido, gal perneskit tas orchidejas kazkur kitur, bent jau ne miegamajam ,kad butu.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 03 13, 15:13)
Mėlynų neturim. Žiūrėdama į jas sudvejodavau ar jos nedažytos  biggrin.gif

Melyni falenopsiai, kur prekybcentriuose pilna - dazyti. Ten i ziedstiebio apacia ipurksta dazu buna, ir taip nusidazo balti pumpurai beaugdami.
Bet tos Vandos tikrai nedazytos. Buna ju ir raudonu, geltonu, oranziniu. Daznai buna Ermitaze, Depo. Stiklinese vazose pardavineja, arba pakabintas. Man taip grazu tos ilgos kabancios saknys. Ir prieziura ju kitokia. Ju negalima sodint i zieves, tiesiog reikia mirkyti ir purksti saknis.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 13, 15:21)
Nerasyk man atsakymu paklodemis. As ju is principo neskaitau. Nu nejaugi sunku isideti tai i galvą?

neskaityk, o as nemoku i 3 zodzius visa tai sudeti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 13, 15:15)
Saldausi. O va arbatoms dziovinti megstu senoviniu būdu -  tamsioje,  sausoje,  gerai vedinamoje patalpoje

As taip dziovinu vaistazoles, prieskonius... Anskciau dziovindavau obolius.

Va uogas, kazkaip i dziovintuva norisi.

O ka pameginsiu, gal pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 13, 15:24)
Su orchidejom siulyciau nepersistengti, tai visgi gele "parazite" , ji neturetu buti namuose biggrin.gif jei truksta energijos ar blogai jauciates ar vyrui sumazejo libido, gal perneskit tas orchidejas kazkur kitur, bent jau ne miegamajam ,kad butu.

Eik tu is cia, nenusikalbejus. Zinove. Augina ji kaktusus, nes nieks neauga, ir dar aiskina kas kaip😂😂
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 13, 15:25)
neskaityk, o as nemoku i 3 zodzius visa tai sudeti  mirksiukas.gif

Ar tu nejauti kaip dabar nusišnekėjai? Tu man i mano komentarą atsakei. Man, ne Onutei ar Petrutei blink.gif

Ziuriu baisus sekso trūkumas ziauriai atsiliepia tau.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 13, 15:27)
Ar tu nejauti kaip dabar nusišnekėjai?  Tu  man i mano komentarą atsakei. Man,  ne Onutei ar Petrutei  blink.gif

Kaktusai pasirodo ne panaceja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 03 13, 15:25)
As taip dziovinu vaistazoles, prieskonius... Anskciau dziovindavau obolius.

Va uogas, kazkaip i dziovintuva norisi.

O ka pameginsiu, gal pavyks  mirksiukas.gif

Man nepavyksta šitame name - viską išnešioja mažieji draugai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 03 13, 15:28)
Kaktusai pasirodo ne panaceja  mirksiukas.gif

Jooo...su kaktusais nepasivartysi pataluose. Reik patarti auginti morkas vietoj kaktusu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 kovo 2019 - 15:30
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 13, 15:30)

Jooo...su kaktusais nepasivartysi pataluose. Reik patarti auginti morkas vietoj kaktusu  rolleyes.gif

😂😂😂
Atsakyti
Ačiū už info! Reiks nuvažiuoti į Depo pasižvalgyti. Ir paskaitinėti apie orchidėjų rūšis.

QUOTE(cambala @ 2019 03 13, 15:24)
Melyni falenopsiai, kur prekybcentriuose  pilna - dazyti. Ten i  ziedstiebio apacia ipurksta dazu buna,  ir taip nusidazo balti pumpurai beaugdami.
Bet tos Vandos tikrai nedazytos. Buna ju ir raudonu, geltonu, oranziniu. Daznai buna Ermitaze, Depo. Stiklinese vazose pardavineja, arba pakabintas. Man taip grazu tos ilgos kabancios saknys. Ir prieziura ju kitokia. Ju negalima sodint i zieves, tiesiog  reikia mirkyti ir purksti saknis.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 13, 15:27)
Ar tu nejauti kaip dabar nusišnekėjai?  Tu  man i mano komentarą atsakei. Man,  ne Onutei ar Petrutei  blink.gif

gal tau? biggrin.gif kad prie visko kabinejiesi? kas per problema perskaityti tiek sakiniu, kazkoks neigalumas ? jei ne, tai tik issidirbinejimas, o jei nori issidirbineti, as tau negaliu trukdyti, atsakyti galiu kaip noriu , jei tau neitinka tai nu ne mano bedos, praleisk papartsciausiai , kam taip sureiksmini ir susireiksmini mirksiukas.gif
Kas per kaprizai is kito reikalauti kazko siame forume ? blink.gif rimtai muset tau to sekso trukumas biggrin.gif

neradai siryt ant ko uzsirauti, kitas dvasinem invalidem isvadinusi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 03 13, 15:34)
Ačiū už info! Reiks nuvažiuoti į Depo pasižvalgyti. Ir paskaitinėti apie orchidėjų rūšis.

O cia jas augina pries pataikant i visokius Depus. Aisku olandai jas perka is Tailando.
https://youtu.be/fLubpr5c7Mc
Beje tailande ji kainuoja apie 4 eur.
Atsakyti