Su orchidejom siulyciau nepersistengti, tai visgi gele "parazite" , ji neturetu buti namuose
jei truksta energijos ar blogai jauciates ar vyrui sumazejo libido, gal perneskit tas orchidejas kazkur kitur, bent jau ne miegamajam ,kad butu.

QUOTE(Kristi_na @ 2019 03 13, 15:13)
Melyni falenopsiai, kur prekybcentriuose pilna - dazyti. Ten i ziedstiebio apacia ipurksta dazu buna, ir taip nusidazo balti pumpurai beaugdami.
Bet tos Vandos tikrai nedazytos. Buna ju ir raudonu, geltonu, oranziniu. Daznai buna Ermitaze, Depo. Stiklinese vazose pardavineja, arba pakabintas. Man taip grazu tos ilgos kabancios saknys. Ir prieziura ju kitokia. Ju negalima sodint i zieves, tiesiog reikia mirkyti ir purksti saknis.
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 13, 15:21)
Nerasyk man atsakymu paklodemis. As ju is principo neskaitau. Nu nejaugi sunku isideti tai i galvą?
neskaityk, o as nemoku i 3 zodzius visa tai sudeti

QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 13, 15:15)
Saldausi. O va arbatoms dziovinti megstu senoviniu būdu - tamsioje, sausoje, gerai vedinamoje patalpoje
As taip dziovinu vaistazoles, prieskonius... Anskciau dziovindavau obolius.
Va uogas, kazkaip i dziovintuva norisi.
O ka pameginsiu, gal pavyks

QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 13, 15:24)
Su orchidejom siulyciau nepersistengti, tai visgi gele "parazite" , ji neturetu buti namuose
jei truksta energijos ar blogai jauciates ar vyrui sumazejo libido, gal perneskit tas orchidejas kazkur kitur, bent jau ne miegamajam ,kad butu.

Eik tu is cia, nenusikalbejus. Zinove. Augina ji kaktusus, nes nieks neauga, ir dar aiskina kas kaip😂😂
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 13, 15:25)
Ar tu nejauti kaip dabar nusišnekėjai? Tu man i mano komentarą atsakei. Man, ne Onutei ar Petrutei

Ziuriu baisus sekso trūkumas ziauriai atsiliepia tau.
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 13, 15:27)
Ar tu nejauti kaip dabar nusišnekėjai? Tu man i mano komentarą atsakei. Man, ne Onutei ar Petrutei

Kaktusai pasirodo ne panaceja

QUOTE(Moonte @ 2019 03 13, 15:25)
As taip dziovinu vaistazoles, prieskonius... Anskciau dziovindavau obolius.

Man nepavyksta šitame name - viską išnešioja mažieji draugai

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 03 13, 15:28)
Jooo...su kaktusais nepasivartysi pataluose. Reik patarti auginti morkas vietoj kaktusu

QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 13, 15:30)
Jooo...su kaktusais nepasivartysi pataluose. Reik patarti auginti morkas vietoj kaktusu

😂😂😂
Ačiū už info! Reiks nuvažiuoti į Depo pasižvalgyti. Ir paskaitinėti apie orchidėjų rūšis.
QUOTE(cambala @ 2019 03 13, 15:24)
Melyni falenopsiai, kur prekybcentriuose pilna - dazyti. Ten i ziedstiebio apacia ipurksta dazu buna, ir taip nusidazo balti pumpurai beaugdami.
Bet tos Vandos tikrai nedazytos. Buna ju ir raudonu, geltonu, oranziniu. Daznai buna Ermitaze, Depo. Stiklinese vazose pardavineja, arba pakabintas. Man taip grazu tos ilgos kabancios saknys. Ir prieziura ju kitokia. Ju negalima sodint i zieves, tiesiog reikia mirkyti ir purksti saknis.
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 13, 15:27)

gal tau?

Kas per kaprizai is kito reikalauti kazko siame forume ?

neradai siryt ant ko uzsirauti, kitas dvasinem invalidem isvadinusi?

QUOTE(Kristi_na @ 2019 03 13, 15:34)
Ačiū už info! Reiks nuvažiuoti į Depo pasižvalgyti. Ir paskaitinėti apie orchidėjų rūšis.
O cia jas augina pries pataikant i visokius Depus. Aisku olandai jas perka is Tailando.
https://youtu.be/fLubpr5c7Mc
Beje tailande ji kainuoja apie 4 eur.