QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 29, 20:43)
Maista as visa suvalgau, bet ji: -prisperki be proto paskui edi, kad neismest.
Kai ka sau nusiperku, o ji:- kieii tau reikia telefonu, fotoaparatu...
Viskas atrodo faina, bet ji pasiemus GERIAUSIA fotika, o antras pagal geruma mobiliakas jau irgi blogas.
Jei zmogus b
utu teisingas tai pasitenkintu kuklesniu parametru irenginiu (visi veikia), bet ne reikia geriausio,
o man iseina naudotis tais kuriu parametrai jau padiek dieve
Po kurio laiko supranta, kad be reikalo prikaistavo, bet nuoskauda lieka. Nieko tokio visi turim trukumu
O tai kas blogai, jei jus teisingas tai ir pasitenkinat kuklesniu ar ne?
o siaip butinai abu vienu metu fotkinat?
as siapi jusu nesuprantu, vaiku bendru neturit, savo dukria nepadedat, gerai uzdirbat, tai ir nusipirkti sau ta fotika, kokio norit ar ko dar reikia, kokios bedos, kur tuos pinigus desit, i kapus nenusisnesit juk.
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 29, 21:00)
tai va, kad tada dar jauna ir naivi buvau ir nezinojau, kad jei skrudzas, tai neziuri i mergina rimtai, nori kuo pigiau su ja laika praleist. Signalas buvo - mano gimtadienis, o is jo tyla. Kovo 8, o is jo tyla, net kvietkelio negavau. Dabar tai suprasciau, kad neverta su tokiu laika gaist, o tada naivuole gi.
tai va gyvenam ir mokomes, as irgi galvoju, jei man mama butu daug ka pasakiusi, kaip su vyrais bendrauti, kas is vis tie vyrai

bet ir pati nezinojo, kazkokia isblaskyta musu vargse tauta, pasimete proteviu zinios kazkur tarp karu...
va todel ir ziuriu turkiskus kinus, kiek ten isminties is kartos i karta perduodama, apie seima apie moters vyro pareigas seimoje, susipyskta is kart vyresnieji isikisa, pataria ismintingai, nuramina...
patiko is vieno kino Ciauskute, kai vyras ruosesi vesti jam tevas sako: atmink, kad turi rupintis ir maitinti ne tik moters kuna, bet ir siela, skirti jai demesio, meiles (kakziap taip)
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 29, 20:59)
mano ex taip darydavo, kol dar kartu negyvenom
demo versija, taip sakant

paskutinem dienom kazkaip vis pradejau prisimnt visokiu "bajeriu", kurie man jau simtas metu nerupejo, bet kazkaip su humoru tai prisimenu
aha buna ir tokiu, bet tai nesusizenyjot, nei vaiku bendru, juk galejot imt ir iseit po jo tokio elgesio.