Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Leksa @ 2018 06 29, 20:43)
tai va, butu zadejes ka, tai buciau galejus bent scena kokia iskelt, masinos langus isdauzyt ar ka  lotuliukas.gif o kai nieko nezadejo, tai net paverkt negalejau, kad bernas su kita mane isdave  unsure.gif

aha, o pilicijai butumet pasakiusi, tai jis man sake, kad mes pora lotuliukas.gif

kam del tokio vergti, dziaugtis reikia tik, kad ta kita susirado.

Man patinka turkiski kinai, vel nezinau kiek pas juos tai gyvenime, gal visgi yr akazkiek kulturos dalis, neisgalvotu is lemputes, jie prisiima atsakomybe net uz vilciu sukelima. Uz ilgesnius zvilgsnius, demesio rodyma ir jei jau mergina susidomi ar isimyli, tai jau probelema, jau vaikino atsakomybe kad suzadino viltis tik. Labai didelis toks atsakomybes suvokimas uz savo elgesi ir jo pasekmes, galetu taip visi gyvenime moketi realiai, ne tik kine...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 29, 20:43)
Maista as visa suvalgau, bet ji: -prisperki be proto paskui edi, kad neismest.
Kai ka sau nusiperku, o ji:- kieii tau reikia telefonu, fotoaparatu...
Viskas atrodo faina, bet ji pasiemus GERIAUSIA fotika, o antras pagal geruma mobiliakas jau irgi blogas.

Jei zmogus butu teisingas tai pasitenkintu kuklesniu parametru irenginiu (visi veikia), bet ne reikia geriausio, o man iseina naudotis tais kuriu parametrai jau padiek dieve

Po kurio laiko supranta, kad be reikalo prikaistavo, bet nuoskauda lieka. Nieko tokio visi turim trukumu

tada as pateisinu tavo zmona. Ji mato, kad per daug valgai. Bent jai taip atrodo. Gal storeji. Ir nezinau kokio tu amziaus. Bet su laiku sirdies ligos gresia ir pan. Moteris RUPINASI tavo sveikata, gero nori. O tu dar jai priekaistauji.
Del visokiu fotiku ir telefonu, tai man irgi atrodo, kad to gerio minimaliai reikia. Netikiu, kad kazkoks foto labai prastu parametru, kad jau nieko gero nufotografuot negali. Ir ka taip fotografuoji? Zurnalui kokiam? Abejoju. O jei taip labai reikia super duper kokybes, tai negali jos paprasyt, kad tau duotu ta kazkoki superini fotoaparata?
tai tikrai ne priezastys, kad pyktis. Moteris gero nori, o tu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 29, 20:45)
Tai tipo kai eai mergina, tai ruri uz tave visad moketi, o kai jau zmona, tai bobele neatsipalaiduok, mokekis per puse? biggrin.gif

taip, nes kol draugauji turi suprasti su kuo draugauji, jei skurdzas ,lai eina kur nors, ne snu kokios ten islaidos, pavaisinti kavineje? geliu nupirkti? kokia dovanele, taigi tai ne menesines islaidos bustui, maistui, auto ir t.t.
O susituokus irgi gi visaip buna nesakau, kad moteris turi moketi per puse, jau sakiau, jei pirma santuoka su vaikais ir seimos kurimu, namu kurimu tai kaip iseina, jei reikia vyras islaiko, kol pvz vaikai auga. Vyras man normalus toks, kuris nebijo moters savo mylimos islaikyti ir nesuka sau del to galvos.
Tik kitaip jau kai ne pirma seima, kai turtai sukaupti, nedesi visko gi i bendra katila. Bet vis tiek eilinem islaidom manyciau vyras turetu rupintis, o moteris savo uzdarbi sau galetu leistis, savo reikmem smile.gif NU pvz savaitinius pirkinius pagrindinius moka vyras, o moteris dar uzsimano kazko viduryje saviate stai nusiperka is svau biggrin.gif cia taip bandau isivaizduoti, kaip man pbutu priimtina.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 29, 20:49)
aha, o pilicijai butumet pasakiusi, tai jis man sake, kad mes pora lotuliukas.gif

nebuciau galejus, mentas jis pats buvo. Bet va langus isbarskit tai kitas reikalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 29, 20:57)
taip, nes kol draugauji turi suprasti su kuo draugauji, jei skurdzas ,lai eina kur nors, ne snu kokios ten islaidos, pavaisinti kavineje? geliu nupirkti?

mano ex taip darydavo, kol dar kartu negyvenom biggrin.gif
demo versija, taip sakant biggrin.gif
paskutinem dienom kazkaip vis pradejau prisimnt visokiu "bajeriu", kurie man jau simtas metu nerupejo, bet kazkaip su humoru tai prisimenu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 29 birželio 2018 - 20:01
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 29, 20:57)
taip, nes kol draugauji turi suprasti su kuo draugauji, jei skurdzas ,lai eina kur nors, ne snu kokios ten islaidos, pavaisinti kavineje? geliu nupirkti? kokia dovanele, taigi tai ne menesines islaidos bustui, maistui, auto ir t.t.

tai va, kad tada dar jauna ir naivi buvau ir nezinojau, kad jei skrudzas, tai neziuri i mergina rimtai, nori kuo pigiau su ja laika praleist. Signalas buvo - mano gimtadienis, o is jo tyla. Kovo 8, o is jo tyla, net kvietkelio negavau. Dabar tai suprasciau, kad neverta su tokiu laika gaist, o tada naivuole gi.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 29, 20:43)
Maista as visa suvalgau, bet ji: -prisperki be proto paskui edi, kad neismest.
Kai ka sau nusiperku, o ji:- kieii tau reikia telefonu, fotoaparatu...
Viskas atrodo faina, bet ji pasiemus GERIAUSIA fotika, o antras pagal geruma mobiliakas jau irgi blogas.

Jei zmogus butu teisingas tai pasitenkintu kuklesniu parametru irenginiu (visi veikia), bet ne reikia geriausio, o man iseina naudotis tais kuriu parametrai jau padiek dieve

Po kurio laiko supranta, kad be reikalo prikaistavo, bet nuoskauda lieka. Nieko tokio visi turim trukumu

O tai kas blogai, jei jus teisingas tai ir pasitenkinat kuklesniu ar ne?
o siaip butinai abu vienu metu fotkinat?
as siapi jusu nesuprantu, vaiku bendru neturit, savo dukria nepadedat, gerai uzdirbat, tai ir nusipirkti sau ta fotika, kokio norit ar ko dar reikia, kokios bedos, kur tuos pinigus desit, i kapus nenusisnesit juk.
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 29, 21:00)
tai va, kad tada dar jauna ir naivi buvau ir nezinojau, kad jei skrudzas, tai neziuri i mergina rimtai, nori kuo pigiau su ja laika praleist. Signalas buvo - mano gimtadienis, o is jo tyla. Kovo 8, o is jo tyla, net kvietkelio negavau. Dabar tai suprasciau, kad neverta su tokiu laika gaist, o tada naivuole gi.

tai va gyvenam ir mokomes, as irgi galvoju, jei man mama butu daug ka pasakiusi, kaip su vyrais bendrauti, kas is vis tie vyrai lotuliukas.gif bet ir pati nezinojo, kazkokia isblaskyta musu vargse tauta, pasimete proteviu zinios kazkur tarp karu...
va todel ir ziuriu turkiskus kinus, kiek ten isminties is kartos i karta perduodama, apie seima apie moters vyro pareigas seimoje, susipyskta is kart vyresnieji isikisa, pataria ismintingai, nuramina...

patiko is vieno kino Ciauskute, kai vyras ruosesi vesti jam tevas sako: atmink, kad turi rupintis ir maitinti ne tik moters kuna, bet ir siela, skirti jai demesio, meiles (kakziap taip)
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 29, 20:59)
mano ex taip darydavo, kol dar kartu negyvenom  biggrin.gif
demo versija, taip sakant  biggrin.gif
paskutinem dienom kazkaip vis pradejau prisimnt visokiu "bajeriu", kurie man jau simtas metu nerupejo, bet kazkaip su humoru tai prisimenu  biggrin.gif

aha buna ir tokiu, bet tai nesusizenyjot, nei vaiku bendru, juk galejot imt ir iseit po jo tokio elgesio.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 29, 21:05)
aha buna ir tokiu, bet tai nesusizenyjot, nei vaiku bendru, juk galejot imt ir iseit po jo tokio elgesio.

iseit is savo namu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 29, 20:57)
nebuciau galejus, mentas jis pats buvo. Bet va langus isbarskit tai kitas reikalas  biggrin.gif

Nu su tokiais pavojinga, gerai jei geras, o kiek girdejus kaip zmonas lupa, gasdina ir niekam nepasiskusi, visi drageliai doh.gif pora is vis bjauriu istoriju, vienoje moteris nepasikentusi issiskyre, tai jis kazkoks jau aukstesnis pareigunas buvo, tai vaikus ateme is jos is kersto, nes galejo, nes visus pazinojo...
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 29, 21:07)
iseit is savo namu?  biggrin.gif

o varge, jis pas jus dar ir atsikele, tai va ko toks geras buvo lotuliukas.gif
nu isvaryt neturetu but problema, jei noro yra tokiu atveju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 29, 21:07)
Nu su tokiais pavojinga, gerai jei geras, o kiek girdejus kaip zmonas lupa, gasdina ir niekam nepasiskusi, visi drageliai doh.gif pora is vis bjauriu istoriju, vienoje moteris nepasikentusi issiskyre, tai jis kazkoks jau aukstesnis pareigunas buvo, tai vaikus ateme is jos is kersto, nes galejo, nes visus pazinojo...

zinau. Del mentu tai manes nereikia ispet. Nieko is ju gero. Tik toks ivaizdis "ginti saugoti padeti". Realybe kitokia buna.
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 29, 20:36)
Tai kad ir tų kaina dar dviženklė 30-40€,  priklausomai 30 ar 40 metų nori atjaunėti. o mamukas sužinojus, kad tas kremas jos pensiją (ko gero) perspjovė, į tai ką?

Pensija didesnė, bet kainos nežino.

Specialiai jai pirkau katę. Veislinę. Sumokėjau atitinkamus pinigus. Imigrantė. Turejau neatsargumo prasitarti dėl sumos. Kategoriškai atsisakė priimti auginti, nes “neturiu jokio noro matyti kaip laukais nubėga XXX € suma”.

Tai mūsų namuose dabar trys katinai gyvena: viena pensininkė ir dėdė su dukterėčia.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 29, 21:07)
iseit is savo namu?  biggrin.gif

liuks isitaises buvo. Atejo i svetimus namus, uz nuoma moket nereikia, namie daryt nieko nereikia, viska moteris padaro, o dar ir uz savo pinigus jam maistuko nuperka blink.gif Tik gyvenk ir zvenk.
Atsakyti