Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 29, 20:25)
Susipazisti, susitikineji, nu ir buni kartu. Kazkaip is elgesio ir pokalbiu supranti apie santykiu rimtuma ir nereik ten nieko aiskintis papildomai.

as su vienu irgi susitikinejau. Bent man taip atrode. Jei kviecia kavos, kviecia kartu vaziuot i svente kitam mieste, prie ezero issikept saslyku ar dar kur. O paskui pasirode, kad jis man nieko nezadejo ir mes gi tik draugai (kai su kita pamaciau vazinejant ir paklausiau kas ji). Va tau ir nesiaiskink pora esat ar ne.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 29, 20:25)
Gali buti kad uz 8 psl  sitos temos traukinys jau nuvaziavo, bet pasisakysiu biggrin.gif
As manau kad tas pareiskimas jog draugaujate yra tarsi pakopa i rimtesnius santykius. Lyg tarpine stotele tarp turejimo daug gerbeju ir santuokos su vienu vyru.  Lyg pareiskimas kitiems, jog kitu nebeieskote, bet santuokai dar nepribrendote.
Nors as nezinau ar suauge dar taip konkreciai aiskinasi, ar jie cia "draugauja" ar ne? Pas mane kazkaip naturaliai viskas vykdavo. Susipazisti, susitikineji, nu ir buni kartu. Kazkaip is elgesio ir pokalbiu supranti apie santykiu rimtuma ir nereik ten nieko aiskintis papildomai.

nu ta ir sakau, tos deklaracijos tokia dramaturgija lotuliukas.gif Bet cia jau antroje temoje ta pamatau, mes buvom deklarae, kad pora, arba tai issaiskinkit ar jus pora, o tai kas po v... dar? siaip praeiviai gatveje? draugai, draugyste rutuliosis ir suartes arba ne, viskas.

Nezinau ar taip jav ir yra negyvenau ten, bet kai per kinus rodo, ten vis sneka pirma baze, antra ir t.t. my girlfriend, fiance, , partner , wife... vienu zodziu nusako tas pakopas, nezinau kuom jos skiriasi realiai, su situo tik miegu, dabar miegu ir labiau siek tiek pasitikiu, paskui miegu, pasitikiu vis labiau gal net vaiku susilauksim bendru, paskui mie,gam pasitikim tiek vienas kitu, kad imsim bendra paskola namui lotuliukas.gif , man jos 2 siaip draugas/pazystamas ar mylimasis. O kitiem ir pasakai turiu vaikina(drauga) ir tiek, o kam tarpusavyje aiskintis?
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 29, 12:34)
o kaip jūs su pinigais - galvažudžiais apsieinat? gal duosit man kokių vertingų pamokų mirksiukas.gif

Pati priimciau tokias pamokas.gyvenu tik is savo kisenes biggrin.gif kalbant apie ex, tai po 7metu po skyrybu sutariam puikiai ir padeda daugiau nei alimentai ant popieriaus. Bet ne viska savo dabartinei zmonai sako... Buciau jos vietoj, pykciau, bet dabar nepykstu, nes as budama tos antrosios vietoj taip gan aiskiai niekada nereiskiau nepasitenkinimo "svetimais" vaikais, o ji sau ta leidzia.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 29, 20:15)
cia kokio stebuklingumo kremas turi buti? lotuliukas.gif kaip is tu reklamu, issitepi ir is kart 30m jaunesne pasidarai lotuliukas.gif

Tai kad ir tų kaina dar dviženklė 30-40€, priklausomai 30 ar 40 metų nori atjaunėti. o mamukas sužinojus, kad tas kremas jos pensiją (ko gero) perspjovė, į tai ką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 29 birželio 2018 - 19:52
QUOTE(Leksa @ 2018 06 29, 20:32)
as su vienu irgi susitikinejau. Bent man taip atrode. Jei kviecia kavos, kviecia kartu vaziuot i svente kitam mieste, prie ezero issikept saslyku ar dar kur. O paskui pasirode, kad jis man nieko nezadejo ir mes gi tik draugai (kai su kita pamaciau vazinejant ir paklausiau kas ji). Va tau ir nesiaiskink pora esat ar ne.

tai toks ir butu paskes mes pora, o paskui nu ka as gi nieko nezadejau lotuliukas.gif
kokie pazadai gali buti, kai pasakai, kad esi pora, jokiu, pazadai siokie tokie per santuoka buna ir tai kiek ju islaiko?

esme cia buvo, kad ne laiku pamatet lotuliukas.gif

Ne pazaduose esme, o zmoguje, pazindiniesi ir matai po trupuciuka, kaip i tave reguoja, kaip elgiasi, ka jaucia. daveriai no praveriai, o visi pazadai tik tuscias oro virpinimas.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 29, 20:31)
Butent priekaistauja..., kad vos ne islaidauju,, kad pinigai mano, del to, o ji nedrista, nes nejaucia kad jos. Tai ka man daryt kad ji pajaustu, as niekad nepriekaistavau, daznai pasakau, as to neismanau tai jau pati spresk. Po to pradejau raginti jei kartu esu, kad pirktu jei ko reikia.
Tai jau edemis.

tai gal mato, kad kokius sudniekius perki, kur paskui pakampem metosi?
As savo vyro vieno nenoriu i parduotuve isleist, nes kaip pripirks kokio maisto... as to nevalgau, jis mazai, o priperka daug, galiausiai ismest tenka. Ar pvz.alaus va keli buteliai yra. Galiojimas pries kokius metus pasibaiges. Bet specialiai neismetu. Nes vel pripirks. Nors negeria. Tai kuriu velniu perka, jei dabar nereikia? Ale neisaiskinu, kad nupirks, jei sveciu lauksim, kam pirkt i ateiti? Taip, irgi jo pinigai. Bet man tie buteliai akis bado - trugdo mad.gif ir aplamai erzina tas pinigu metymas nesamonem. O jam samones. Gal taip ir pas judu.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 29, 20:32)

O tai i lova guldesi bet vistiek likot tik draugai?
Nu man kazkaip taip nebuvo biggrin.gif arba gana greit matai kad cia nerimta ir laikina, arba i kazka rutuliosis. Paauglystej gal aisku buvo, dabar biski jau patirties turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 29, 20:39)
tai gal mato, kad kokius sudniekius perki, kur paskui pakampem metosi?
As savo vyro vieno nenoriu i parduotuve isleist, nes kaip pripirks kokio maisto...

Maista as visa suvalgau, bet ji: -prisperki be proto paskui edi, kad neismest.
Kai ka sau nusiperku, o ji:- kieii tau reikia telefonu, fotoaparatu...
Viskas atrodo faina, bet ji pasiemus GERIAUSIA fotika, o antras pagal geruma mobiliakas jau irgi blogas.

Jei zmogus butu teisingas tai pasitenkintu kuklesniu parametru irenginiu (visi veikia), bet ne reikia geriausio, o man iseina naudotis tais kuriu parametrai jau padiek dieve

Po kurio laiko supranta, kad be reikalo prikaistavo, bet nuoskauda lieka. Nieko tokio visi turim trukumu
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 29, 20:36)
tai toks ir butu paskes mes pora, o paskui nu ka as gi nieko nezadejau lotuliukas.gif
kokie pazadai gali buti, kai pasakai, kad esi pora, jokiu, pazadai siokie tokie per santuoka buna ir tai kiek ju islaiko?

esme cia buvo, kad ne laiku pamatet lotuliukas.gif

Ne pazaduose esme, o zmoguje, pazindiniesi ir matai po trupuciuka, kaip i tave reguoja, kaip elgiasi, ka jaucia. daveriai no praveriai, o visi pazadai tik tuscias oro virpinimas.

tai va, butu zadejes ka, tai buciau galejus bent scena kokia iskelt, masinos langus isdauzyt ar ka lotuliukas.gif o kai nieko nezadejo, tai net paverkt negalejau, kad bernas su kita mane isdave unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 29, 20:36)
Tai kad ir tų kaina dar dviženklė 30-40€, o mamukas sužinojus, kad tas kremas jos pensiją (ko gero) perspjovė, į tai ką?

mano kremai - kokosu aliejus kartais, kazkaip netepi ir nereikia tu kremu lotuliukas.gif
nu tada isitikino save, kad ji naudodama tikrai atjaunejo ir isgrazejo, kas belieka lotuliukas.gif
Mano mamairgi ikiso viena kosmetologe geruole krema kakzoki uz 50 e berods, paskui, kad ji grauzesi, sako padovanosiu marciai, norejo man padovanoti, sakau, dekui, nereikia man lotuliukas.gif kazkap atrodo moterim, kad jei ka brangaus nusiperki, jei ne pati naudoji tai kazkaip sazine ramesne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 29, 20:17)
mano viena drauge, kai i miesta vaziuoja su vyru, tai pinigines is vis net neima lotuliukas.gif as taip negaliu, kazkaip turiu visada tureti savu pinigu. O su vaikinu, tai nefaina man butu uz save moketis  unsure.gif

Tai tipo kai eai mergina, tai ruri uz tave visad moketi, o kai jau zmona, tai bobele neatsipalaiduok, mokekis per puse? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 29, 20:42)
O tai i lova guldesi bet vistiek likot tik draugai?
Nu man kazkaip taip nebuvo biggrin.gif arba gana greit matai kad cia nerimta ir laikina, arba i kazka rutuliosis.  Paauglystej gal aisku buvo, dabar biski jau patirties turiu biggrin.gif

nu i lova kaip tik nepasigulde, tai su kita ir pradejo vazinet (net nesakau, kad draugaut, bo nezinau). O man tada 20 buvo, jam 25. Man atrode, kad rimta, nes su draugais supazindino, i namus buvo uzsivezes, tai ir tevus pazinau. Aisku, nelikom draugais, nes net nebuvom. Po kiek laiko vel skambinejo, kviete tai sen,tai ten, ir niekaip nenorejo supranst, ko su juo niekur vaziuot nenoriu.
Atsakyti