Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 30, 18:52)
As kazkaip atvirksciai matau, kad pas Rene nera tu kompleksu, nes butent kompleksai yra, kad kazko reikia man, kad buciau grazi, koks skirtumas is kur suknele ir uz kiek pirkta uz kelis eurus gali buti daug grazesne nei kelis simtus euru, svarbukaip jijauciasi, kaip gula, juk ji nauja irgi gal kainavo kelis simtus, o jei kas uzsidejo karta ar is vis neuzsidejo ir ismete, jos prastesenes nepadaro. Tik moteris be kompleksu galetu su tokia apsirenkti i prabangyu pokyli ir nesijausti prastesne uz kitas.  ax.gif  Moteris pasitiki savim, savo isvazda ir ji ne kaledine eglute,

Ačiū už palaikymą ir šilumą ir supratimą, lutuke. Gal yra visai ne taip. Renė užmeta akį į veidrodį, ai, nieko čia nepataisysi, sako, persibraukia plaukus šepečiu ir dzin ta išvaizda. Nenorit, nedraugaukit. biggrin.gif Yra daug smagesnių dalykų, ką galima nuveikti per tą laiką, užuot prie veidrodžio rymojus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 30, 21:17)
O kam Nakvišai kremas už 300€ mažiau įdomu buvo? biggrin.gif

kodel iphonai gana geri telefonai, jei turi pinigu, labai grazus ir smagus rnakose, mes testuojam kartais su jais, nuotraukos grazios, va baterija girdejau nelabai laiko, buvo man mitis pirktis iphone se, sake lyg baterija jo gerai laiko, nes dydis man patiko is tu nauju smarphonu nelabai yra tokio dydzio, o dideli man nepatogus, vis tiek laptopas visada salia lotuliukas.gif
aplamai aple produkcija grazi, raiski grafika, tai jauciu ju didziausias pliusas, bet del darpo lpatopu tai nusivyliau...geriau Iodmucios sukritikuoti linux biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 30, 18:57)
Kam tas IPhone uz tokia suma?

Kaip ir kad sakiau. Kompensacija už kad prarado tėtį, kad patėvį teko kęst. Kad pabėgo sužadėtinis. Kad mama toli. Kad buto jai nenuperku. Kad mašina sena ir surudijusi. Kad šiaip gyvenime skaudžių dalykų jai patirti teko.
Jei aš galiu bent kuo pradžiugint savo vaiką, nė mirksnio nesvarstau.
Kalba tokia išėjo apie tlf, paklausiau, koks dabardies jos svajonių telefonas. Parodė. Tai paklausiau, ar galinti jam skirt 77 eurus. Galėčiau, sako. Tai pervedžiau tuos likusius. Ir viskas. Jums dar parašiau biggrin.gif
Aš niekada nesvarstau, neklausiu, o kodėl tas? Ar nepasitenkinsi senesnio modelio, prastesnio gamintojo, perpus pigesniu. Žinoma, galėtų. Bet jeigu nori šito, problema kame? Net jeigu perka vien dėl to, kad pvz jis rožinis. Juk tai tiktai daiktai. Tik pinigai.
Atsakyti

tai irgi topinis klausimas i kuri atsakymo, ko gero, irgi nebus.

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 30, 21:19)
blink.gif  tai tegu lyginasi doh.gif lyginu labai minimaliai dazniausiai i darba , ka man reikia ir vaikam , jei kokie baltinukai, kur jau negali nelyginti lotuliukas.gif

maniskis norejo, kad as ir jo triusikus visus islyginciau "kad jau viska lyginu". Bet ko jau ko, o to tai tikrai nebus. Pas mergas zada eit,kad islygintu reikia ar ka? Kas tuos jos triusikus matys, kad neislyginti? Lengva noret, kai kitas viska padaro.

QUOTE(rene' @ 2018 06 30, 21:19)
Vėl lūžtu žvengiu biggrin.gif  tik dabar supratau prie ko dabar tie katinai ir papūga padvėsusi biggrin.gif

bet tai negrazu juoktis, kad kazkieno gyvunas numiro nono2.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 30, 20:09)
tai as megstu kazka stabilesnio! Kaip nusipirkau nokia telefona pries 11 metu,tai dar ir dabar turiu  bigsmile.gif ne, ismanuji, jei ka  bigsmile.gif
Juokities juokities dabar is visos ir visi manes, bet kol nesuges, i kita vistiek nekeisiu  tomato.gif

Dar nesugedo?
O dabar?
Dar veikia?
Ar tikrai? Bandei?
Aha. Nu aišku. Tada rytoj paklausiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 30, 21:43)

aisku.

bet as tai kaip senos datos, tai vistiek nesuprantu tokiu dalyku kaip "svajoniu telefonas". Na, kas sau sedi ir svajoja koki telefona isigyt? Na, paaugliai, tai OK, jiems gal tai kiekvienos pertraukos diskusijos, koks geriausiais, kokio "mirtinai" reikia, kad galeti normaliai funkcionuoti. Bet siaip, negi suauge zmones svajoja apie tokius daiktus? Merginos, kaip jus, svajojat apie tokius ar panasius daiktus?
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 30, 21:48)
Dar nesugedo?
O dabar?
Dar veikia?
Ar tikrai? Bandei?
Aha. Nu aišku. Tada rytoj paklausiu bigsmile.gif

jokis juokis. Dar siandien vyrui skambinau. Veikia puikiai. Ir net kasdien pakraut nereikia biggrin.gif ir kaip tokio lobio atsisakyt biggrin.gif
O rimtai, tai jau gal net noreciau, kad sugestu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 30, 21:04)
as tai dar is akmens amziaus nelabai istrukus. Grynais moku, tik vyras kortele.

Aš ne dėl akmens amžiaus, o todėl, kad mėgstu pinigą rankoje ir piniginėje, o ne tuščią piniginę su viena ar pora kortelių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 30, 20:41)
vat vat. Mano vyras irgi galvoja, kad ne ka as ir daugiau darau, nei viena gyvendama. Nu persiprasau. Pati sau vakarienei guliaso nevirciau ir bulviu neskusciau. Tvarkymosi butu daug maziau, apie lyginima tai visai patyliu, nes mano rubai praktiskai visi nereikalingi lyginimo, o jo priesingai, plius vyras nori, kad patalyne islyginta butu. O pirkiniai? Keliais kg maziau svertu. Ir netgi reciau reiketu apsipirkt. Kaip pagalvoju, tai be vyro man darbo net ne per puse sumazetu, bet kokiais 3/4.

200% gryna tiesa. 4u.gif
Atsakyti

Krapštau savo panages ir tokls klausimas - apie ką jūs čia ? Aš ( jei ką ) pro šalį ėjau. Netyčia. Kokius 130 kartų.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 30, 21:53)
bet as tai kaip senos datos, tai vistiek nesuprantu tokiu dalyku kaip "svajoniu telefonas". Na, kas sau sedi ir svajoja koki telefona isigyt? Na, paaugliai, tai OK, jiems gal tai kiekvienos pertraukos diskusijos, koks geriausiais, kokio "mirtinai" reikia, kad galeti normaliai funkcionuoti. Bet siaip, negi suauge zmones svajoja apie tokius daiktus? Merginos, kaip jus, svajojat apie tokius ar panasius daiktus?

Jau nebe smile.gif Anksčiau man ir telefonai įmantrūs patiko ir mašinos visokios ne itin patogios kupė, o dabar tai geriausios su didžiausia bagažine, nes aš vis kaip čigonė su ryšuliais, visko prisidedu biggrin.gif o telefono seniai jau nekeičiu, nes nėra man ypatingai didžiulio pasirinkimo, mano dvikortelinis darbui ir asmeninis, tai tokių ir mažiau. O be to aš labai išranki, neduokdievai kas sugalvotų dovanoti, tai neįtiks man. Man turi būti nei per storas, nei per plonas, nei per didelis, nei per mažas, jokiu būdu ne per ilgas biggrin.gif Tai susirandu tokį vienetinį ir keisti po to nesinori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 30, 20:52)
o as turiu ismanuji! dovanu gavau. Sekcijoj guli. Nuo Kaledu  hihihi.gif reiketu persidet sim korta ir naudotis. Bet:
1.taigi senas telefonas veikia, negi mesiu dabar.
2.reikes mokytis juo naudotis, o as tyyyyyyyngiu.
3. aj aj, o jei kas jam nutiks, brangus, grazus, dovanotas, o imsiu ir neteksiu.
Visai nuprotejau i senatve  tease.gif

Leksa, o tu kas mėnesį kainyną pažiūrėk, kaip tavo telefono kaina krinta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 30, 21:53)
aisku.

Papildyta:

jokis juokis. Dar siandien vyrui skambinau. Veikia puikiai. Ir net kasdien pakraut nereikia  biggrin.gif ir kaip tokio lobio atsisakyt  biggrin.gif
O rimtai, tai jau gal net noreciau, kad sugestu  unsure.gif

Na, gal ne visai tas žodis "svajonių telefonas", taip tik įvardijau, bet mes viena kitą supratom. Sako, norėtų prie IPhone grįžt, nes huawei jos su apyranke nesusisieja. Čia šiaip, tarp kito apie tlf plepenom. Tai jeigu nori, grįžk, kam dar atidėlioti tokį nedidelį dalyką. Nors ji taip pat, kaip jūs: tas gerai veikia, vistiek jau neparduosi. Taip sėdėk ir lauk kol ims ir suges. O jis ims ir nesuges dar 20 metų.
Papildyta:
Monteverte, fulę žiūri? bigsmile.gif
Atsakyti