QUOTE(virga @ 2018 07 01, 13:50)
Nepasenkime moraliskai be laiko mergaites.
Virga - tai nieko bendro neturi su plauku dazymu, ka paraset apie teti, jis plauku jauciu nedaze, ar daze?

Suprantu, kai zmones niurus, pesimistai, kai jie jau mirti ruosiasi nuo jaunystes, neika sneidomu jiems ir t.t.. Bet tai cia ne tas pats, galima save myelti ir dazytais ir nedazytais plaukais, ir atrodyti taip pat gerai visaip

mano mama irgi visur eina, veiklos turi per akis, dabar nesenai grizo is ekskursijos po Lenkija ir Slovakija, sportuoja kas ryta, sveikai maitinasi, jai 70m ir visiskai nesvarbu kokios spalvos jos plaukai, ji siaip viena, sake nereikai jai jokiu vyru, vienai daug paprasciau
Man asmeniskai daug graziau naturalus zili, nei dazyti. Man aplamai svarbiausia pas zmogu ne plauku spalva ar makiazas, o harmonija, vos kazkoks koregavimas duoda disproporcija, tada reikia viska keisti, aisku jei dazot plaukus, butinas ir makiazas, nes kitaip veidas atrodo isblukes, jei ilginasi kas blakstienas labai reikia atidziai ziureti i nosies forma, kiek bus grazu, o kiek jau bus kalikatura. Su ryskinimu tas pats, kokia ziurint oda prigimimas, taigi labai labai atidziai reikia su tuo saves grazinimu ir gali but prisdazius kaip lele, bet visgi moraliskai pasenusi. O siaip makijazas vyresnem ypac isryskina rauksles, kaip ir dazyti plaaukai, gamt anaturaliai sumane kad sveiseja plaukai, nes ir veidas blunka pamazu, o viska isryskinus, labai jau ta senatve matosi, bet svarbiausia, kad moteriia gerai ar taip ar taip

o jaunyste, gyvenimo dziaugsmas gi is sirdies eina.
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 07 01, 14:11)
Palaidojo močiutę kaime, namą tvarkė, parduot ruošė. Tai nuo aukšto 6 vyrai tonas druskos tįsė.
Galiu išvardyt, pas ką rasim druskos. Pas idomucį, leksą (?) lutukę (?), lisitėją.

Virga jos neturi

pas manė- nė gramo
ar cia druska druska turejot omeny?

siaip druskos pacios pas mane aisku yra, nu ne tonom aisku

, neisivaizduoju kaip jus cia be druskos visos verdat, kepat ir gyvenat

Naudoju juros druska ir mesgtu ja, nelabai isisvaizduoju, kaip be druskos reiktu maitintis, nors noreciau siek tiek mazinti bet tai neskanu viskas, va vaisiai gerai skanus, o visur kitur man reikia druskos