Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(rene' @ 2018 07 01, 23:20)
Betgi aš galiu nueiti į parduotuvę ir pažiūrėti. Arba į muziejų. Ir nereiks man nuo jų visų dulkes valyti biggrin.gif

ta pati apie dulkes pagalvojau biggrin.gif

QUOTE(rene' @ 2018 07 01, 23:21)
Magnetukus bigsmile.gif

pas mane saldytuvas imontuotas unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 01, 23:05)
as galeciau issikraustyti per pora valandu  ax.gif
tik knygu taip paprastai neisnesciau  unsure.gif  nors as jas irgi paleidziu keliauti, paprastai geriausias  ax.gif  dauguma jau keliauja, retkarciais netgi grizta pas mane  biggrin.gif

Knygas irgi išpardaviau. Liko tik tos, kurių niekam nereikia. Nereikia ir man. Bet kada galiu nueiti į biblioteką, jos visos ten mano ir taip pat nuo jų dulkių nereikia valyti biggrin.gif
Na, bet dukra pusę kauno knygų turgaus vėl sunešė į namus. Ir dar mokslinę fantastiką. biggrin.gif ką padarysi, yra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 07 01, 23:16)
mintis labai idomi ir is pirmo zvilgsnio logiska, bet juk seneliu namuose dauguma yra tokios sveikatos jau, kad nei leliuku per nakti panesios, nei priziures saugiai pradejusius judet mazylius, o kur dar senatvines proto ligos...  gi tie sveikieji senoliai dazniausiai gyvena patys sau, o ne seneliu namuose.

tai as ne apie vaiku prieziura turejau omenyje, o tik pabendravima, aisku vaikai butu su aukletojom kaip ir dabar, bet salia kitame pastate pvz butu seneliu namai, jungtu pastatus kiemas, sodas , kolidoriai, kad vieni pas kitus galetu ateiti i svecius, pabendrauti ir tuo paciu tureti savas erdves, aisku gyventu, tik tie, kas nori...o seneliu namuose ivairus zmones gyvena jau dabar. Yra va tokie Adutiskiu seneliu namai visai saunus padaryti, kiek maciau ir senukai tikrai ne visi ligoniai, juk ivairiai buna, zmogus vienisas jauciasi, ar vis tiek jau sunku viska paciam darytis, liudna gal, o ten visi buri , smagiau, koncertai, jiem eksursijos ir t.t. sakau gal atsirastu kokiu mociuciu, kurios noretu su vaikuciais pabendauti jjuos sava meile apipilti, gal savu vaiku/anuku nera, gal nelanko ar toli visaip gi buna...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 01, 23:21)
tai as gi apie saves mokyma ir snekejau lotuliukas.gif tobulumui gi ribu nera, save reikia tobulinti, o vaikai automatiskai perima  biggrin.gif tos zinios gi nenukrenta is dangaus, geria gal kazkas tobuli gime, man tai reikia  visko mokytis lotuliukas.gif
as nuolat gilinuosi i save giliau ir giliau ir be psichoterapijos, per ivairias praktikas, mastymus, meditacijas, gyvenima, nu nera taip , kad viena diena nieko nezinai, o atsibundi ryte jau viso viska moki ir zinai, juk tai nesibaigiantis procesas, bent man ir kas diena reikia ir praktikuoti ir ugdyti save. Galu gale laikai keiciasi, problemos kinta, vaikai auga, nauji isukiai, nauji klausimai kyla. Pvz kiek leisti naudotis kompiuteriu, kaip, kada  sneketi apie kuna, lyt santykius ir t.t. mums tokiu dalyku niekas neaiskino, komiuteriu nebuvo ir t.t. tai cia viena smulkmena, kuri apima psichologijos pastudijavima, kaip viena ar kita info veikai vaikus, kaip kompiuteris veikia zmogu, vaika, kiek skleidzia radijacijos,kaip veikia akis, smegenis, komiuterinsis saugumas, atakos pries vaikus ir t.t.  ir t.t. ir tai tik pora klausimu, neisisvaizduoju nuosirdziai kaip reikia auginti vaika, kad nuo to buktum....  biggrin.gif

o jeigu nebutu vaiku, tai savim nesidometum ir visai nesigilintum? vardini tokius dalykus, kurie atrodo ant tiek naturalus, ir dauguma ju ir siaip darai, o cia atseit del vaiku.
Atsakyti
Pagaliau kas nors įmuš baudinį ir aš eisiu miegoti susišniurkštusi, kad nenoriu nupirkti daug žemės ir pasodinti daug medžių. rolleyes.gif
Bet aš ateisiu, kai sodinsi ir atsinešiu kokį augaliuką, gerai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 01 liepos 2018 - 22:37
as irgi susimasciau - o siaip pykcio valdyti nereikia mokytis?
nepamenu, kada paskutini karta saukiau pakeltais decibelais.
Nors siaip pyktis yra normali emocija, ji tinkama, naturali, taciau jos israiska gali buti netinkama - tas pats staugimas, smurtas ir pan. Tai israiska ir reikia mokytis koreguoti, o ne emocijas uzspausti ir apsmesti, kad ju nera.
Kazkada buvau uraganas, temperamentas liejosi per krastus ir ne visai tinkamu budu. Daug su savimi dirbau, kad ismokti ne staugti, o pasakyti, kad pykstu ir paaiskinti, kodel. Bet pastebejau, kad yra zmoniu, kuriems reikia tu krastutiniu emociju reiskimo budu, kitaip jie mano, kad emocijos kaip tokios nera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2017 05 19, 20:34)
<p>Uzsienieciai yra mandagesni,labiau seimyniski,nesidalija ukio darbu,viska daro visi,mielai uzsiima su vaikais,labiau gerbia ir rupinasi  seima,moterimi.</p><p>BET jau neuzsiims jokiais remontais,ne prie technikos,gerai,jei vini ikals.  </p><p>Is kitos puses mieliau pasiulys kur visiems isvaziuoti,pailseti,nei kuisis po namus,ar prie TV drybsos .</p>

paskui parlekia apsibliovusios namuciu
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 01, 23:35)
as irgi susimasciau - o siaip pykcio valdyti nereikia mokytis?
nepamenu, kada paskutini karta saukiau pakeltais decibelais.
Nors siaip pyktis yra normali emocija, ji tinkama, naturali, taciau jos israiska gali buti netinkama - tas pats staugimas, smurtas ir pan. Tai israiska ir reikia mokytis koreguoti, o ne emocijas uzspausti ir apsmesti, kad ju nera.
Kazkada buvau uraganas, temperamentas liejosi per krastus ir ne visai tinkamu budu. Daug su savimi dirbau, kad ismokti ne staugti, o pasakyti, kad pykstu ir paaiskinti, kodel. Bet pastebejau, kad yra zmoniu, kuriems reikia tu krastutiniu emociju reiskimo budu, kitaip jie mano, kad emocijos kaip tokios nera  unsure.gif

Kin, vynas skatina visai neblogas mintis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 07 01, 23:41)
Kin, vynas skatina visai neblogas mintis bigsmile.gif

vynas skatina seniai galvoje besisukusiu minciu israiska rasytiniu pavidalu biggrin.gif ryt paskaitysiu, ant kiek risliai ta israiska gavosi rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
apie ka si tema ,niekaip neieinu i minti . apie darza?
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 07 01, 23:44)

apie bulves
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 07 01, 23:44)

taip, arbuzas, apie tai, kaip derliu nuiminesim. Kaip tik arbuzu sezonas biggrin.gif
Atsakyti