QUOTE(kin @ 2018 07 01, 23:35)
as irgi susimasciau - o siaip pykcio valdyti nereikia mokytis?
nepamenu, kada paskutini karta saukiau pakeltais decibelais.
Nors siaip pyktis yra normali emocija, ji tinkama, naturali, taciau jos israiska gali buti netinkama - tas pats staugimas, smurtas ir pan. Tai israiska ir reikia mokytis koreguoti, o ne emocijas uzspausti ir apsmesti, kad ju nera.
Kazkada buvau uraganas, temperamentas liejosi per krastus ir ne visai tinkamu budu. Daug su savimi dirbau, kad ismokti ne staugti, o pasakyti, kad pykstu ir paaiskinti, kodel. Bet pastebejau, kad yra zmoniu, kuriems reikia tu krastutiniu emociju reiskimo budu, kitaip jie mano, kad emocijos kaip tokios nera
nepamenu, kada paskutini karta saukiau pakeltais decibelais.
Nors siaip pyktis yra normali emocija, ji tinkama, naturali, taciau jos israiska gali buti netinkama - tas pats staugimas, smurtas ir pan. Tai israiska ir reikia mokytis koreguoti, o ne emocijas uzspausti ir apsmesti, kad ju nera.
Kazkada buvau uraganas, temperamentas liejosi per krastus ir ne visai tinkamu budu. Daug su savimi dirbau, kad ismokti ne staugti, o pasakyti, kad pykstu ir paaiskinti, kodel. Bet pastebejau, kad yra zmoniu, kuriems reikia tu krastutiniu emociju reiskimo budu, kitaip jie mano, kad emocijos kaip tokios nera

Mano viena ex drauge irgi buvo rami, o mane zirklemis puole.
Bet emocijos yra informacija, tik kitokia ir forma kitokia. Jei uzspausti neigiamas, tai teks ir teigiamas pamirsti. Cia kaip pradeda neigiama info is laikrasciu salinti, tai gale lieka jokios info tik propogandinis slamstas
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 07 01, 23:44)
apie ka si tema ,niekaip neieinu i minti . apie darza?
Galiu pasiulyt tam tikru vaistu. Juos pagerus kokius metus smegenyse ivyks pokyciu ir galesi suprasti aukstesnes materijas, tame tarpe ir sita tema