QUOTE(Monteverte @ 2019 06 29, 08:43)
nerašiau, kad kiekvieną, čia jau tavo liga vėl išlenda ir nusitriedi, nerašiau, kad ėduosi, nes ėstis yra tikrai labai stiprus žodis. Ėdiesi tik čia tu viena su visais, kas tau neįtiko, o aš taip tikrai nedarau savo šeimoje. Ir niekur jis nesidairo, tik atsiminė, kad buvo ir jo žmona plona, o dabar užsileidusi. Vyrai ne durni, supranta. Žino, kad jinai jei nori, gali sukūsti.
Tai va, išvadoje, durna tu čia viena
Rasei emsio temoj kad labai daznai.
Kiek tu sm rasei - edej uz anyta, nes ta " i graba netilps", sugyventinio teva seki, sugyventiniui pagal savo nupusima pieno ir mesos produktu neduodi
...
Suni zuvim seri vietoj mesos, nes anot protiskai nukvakusiu veganu -" zuvvis taltakrauje"
😂😂😂
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 29, 11:17)
Aš keičiau jam į gerą, į laisvumą

Jis man dėl to žiauriai dėkingas ir labai tą vertina. Pvz. anksčiau paauglystėje jis praktiškai tik vieną muzikos tipažą pripažino, dabar pripažįsta kone viską. Anksčiau jis per geras buvo, perdaug aukodavosi tiems, kas to po to nevertina. Dabar jis moka atsirinkti kas tą įvertins, kas ne. Anksčiau jis nemokėjo ilsėtis, nes jo tėvai tokie, jie nemoka su savimi būti, tik nebent darbu užsiimti ir tipo taip bendrauja. Dabar jis moka atsipalaiduoti ir pvz. prioe ežero ramiai sau gulėti, negalvoti, kad 100 darbų laukia. Ir t.t. ir pan.
Žodžiu, nepavydėk, tas kenkia
Nea. Ne taip. Tu gi pati zinai, kad vyras seksuos su patele, o ne su vegane, kuri zoliu klizmom klizmuojasi ir neturi vaisingu lasteliu.
Tu negali apkalbet jo tevu SM. Nes tavo tevai dar didesni " priedurniai" nei jo tevai.
Esi rasius apie savo motineles ir tevo "priciudus ".
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 29, 11:17)
Aš keičiau jam į gerą, į laisvumą

Jis man dėl to žiauriai dėkingas ir labai tą vertina. Pvz. anksčiau paauglystėje jis praktiškai tik vieną muzikos tipažą pripažino, dabar pripažįsta kone viską. Anksčiau jis per geras buvo, perdaug aukodavosi tiems, kas to po to nevertina. Dabar jis moka atsirinkti kas tą įvertins, kas ne. Anksčiau jis nemokėjo ilsėtis, nes jo tėvai tokie, jie nemoka su savimi būti, tik nebent darbu užsiimti ir tipo taip bendrauja. Dabar jis moka atsipalaiduoti ir pvz. prioe ežero ramiai sau gulėti, negalvoti, kad 100 darbų laukia. Ir t.t. ir pan.
Žodžiu, nepavydėk, tas kenkia
Nea. Ne taip. Tu gi pati zinai, kad vyras seksuos su patele, o ne su vegane, kuri zoliu klizmom klizmuojasi ir neturi vaisingu lasteliu.
Tu negali apkalbet jo tevu SM. Nes tavo tevai dar didesni " priedurniai" nei jo tevai.
Esi rasius apie savo motineles ir tevo "priciudus ".
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 29, 14:40)
Lygtai dėl moterų tikrinau

norėtum
Tikrai taip. Juk senbuviai atsimena tavo postus

.
Idet?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 29, 14:51)
Sakei perdi jam po nosim, koks dar saldus kvapas
Jo, burba rase, akcentavo tai nevienakart. Kaip bajerio tai priimt nebegalima, nes apie tai pastoviai akcentuojasi .
160 cm sveria 120 kg Tu mastai ka ji eda? Todel ir bezda.
O ji kadais buvo tavo " šeiminike", nuo mamku protingu " uzstojo"...😂😂