Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 01, 13:31)
Lutuke,o tavo vyras niekada tavęs nemato užsimiegojusios,užtinusiais paakiais,sloguojančios,ir visokios neestetiškos išvaizdos.Toks įspūdis,kad keliesi valanda anksčiau,susitvarkai nuo -iki,ruoši kavą ir lauki sutuoktinio išeinančio iš savo kambario.

Aisko, per gyvenima mates daug ko ir gimdem kartu, kur ne tik sloga bego, bet tai kam kas diena kazkuom pries akis baksnot, pvz menesiniu liekanom, nes gi krauja ir taip mate? Nejau reikia, kad matytu visokia nuolat ? i tualeta gal kartu eiti, jei jau mato uzsimiegojusia?
Kartais kazka pamacius, isgirdus nieko bet kas nakti 20 + m manau paskui tikrai norisi ieskoti kito zmogaus, kurio nematai kasdiena tokiose situacijose... As asmeniskai esu estete ir man reikia graziu vaizdu, mano vyras maziau jautrus vaizdui, bet irgi nemanau, kad jam patiktu bele kaip atrodanti zmona, kaip manau ir daugumai zmoniu.

Ne, as kavos neruosiu, bet taip, atsikelusi einu i dusa pirmiausia, o ka? Del saves , man smagiau buti svariai, tvarkingai. Myletis buciuotis irgi patinka, kai abu svarus, kvepia, gerai nusiteikia, o ne bele kaip. Gal del to ir dar vis laimingai mylimes ir po tiek metu kartu ir vienas kitam neatsibodom? ax.gif

Ziurek tu pati su vyru negyveni , susitinkant kaip surpantu tik pasimatymuose, nugi ar nesmagu? nejau butinai reikia nuo ryto iki vakaro apsikabinus gyventi? taip pirmus metus taip norisi , paskui jau gimsta vaikai, atsiranda kitas gyevnimo tempas, ktii dalykai, norisi ir erdves sau ir t.t. Juk svarbiausia kad tai porai butu gerai, o ne kad bobulem atrodytu "normalus " santykiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 01, 14:53)
Aimeja, tu visas savo nuoskaudas perkeli į forumą, tik prisidengi kitais dalyviais ir neva jų problemomis, kad nukreiptumei esmę nuo savęs ir pasidžiaugtum, kad o va, ir pas kitus tikriausiai blogai, ne tik pas mane smile.gif Bet realiai tai tu bijai dėl savo su vyru santykių ir visų galimų blogybių ir tai tu jautiesi nuskriausta santykiuose 4u.gif
Nu kam taip kankinieis? Visi čia savi,  išsiliek ir palengvės, nusimesi naštą. Nu visko gi būna, nei tu pirma, nei paskutinė 4u.gif

Jokiu nuoskaudu neturiu. Is vis lengvai, paprastai ir ramiai gyvenu.
Tau slykstu miegot su savo vyru? Tu kazka panasaus galvoji kaip ubunte? Atsakyk nuosirdziai.
Tu nepataikai. Gal ir bijau del kazko gyvenime, bet tai tikrai nera santykiai su vyru. Sita sritis pas mane rami. Esu is tu moteru, kuriai vyras nera nei visatos centras, nei as be jo prapulciau. Myliu, gerbiu, bet jei nepasisektu, nedaryciau tragedijos-ne tas amzius, ne tie laikai. Sakau nuosirdziai. Tai jau gali nesvaigti apie mano baimes, nes vis nepataikai. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 07 01, 13:35)
Tu gluse. Tai mano vyras ir buna kasdien svarus, gaivus, prausiasi, nesmrda, prisiziuri save ir man malonu su juo guleti. Nebega jam jokios seiles ir is vis nematau jokio nemalonaus vaizdo.
Is to ka rasai, tai tada tavo vyras koks neprisiziurejes, nesiprauses, smirdantis sutrius. Parvaro smirdantis ir i lova. Todel tu su juo ir nenori guleti. Suprantama. Bet cia jau ne vedos, tavo vyro nevalyvumas esme. Nes tu pastoviai akcentuoji nesvara ir nemalonius vaizdus.Prisigeria ir guli prasmires. Aisku, tokiu atveju ir as su tokiu neguleciau. Bet ne visu vyrai tokie.

aha tavo vyras stebuklingas, gal koks robotas, kuris neprakaituoja, ir i tualeta nevaiksto lotuliukas.gif

As pati sau smirdziu, kai ryte atsikeliu, gi nakti zmogus suprakaituoja, o visavalgiu is vis buna prastas kvapas rytais is burnos, as pati jauciu ant saves, jei koki kiausini suvalgai ar varskes, ryte kaip duoda tvaikas, dantys apsinese visi, tikrai toli iki saldziu buciniu butu. Nusirpasuti reikia prima, o tada galima sugriuti kur i lovyte pasidziaugti vienas kitu tongue.gif

As bendrai senkejau, ne apie kazka konkreciai, bet tau noretusi,ad butu tavo paisomi baisus vaizdai ar ne? biggrin.gif

ir ne, neiseis man kazkaip ikasti mano vyras jau daug metu nebegeria tongue.gif ir as del to dziaugiuosi, gera, kad mums pavyko islipti is tos duobes, susitvarkyti gyvenima, jei reiks patarimu kreipkis pm mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 07 01, 14:21)
Tau slykstu miegot su savo vyru?

ziurek eilini stavo briedas. Ar as ka panasaus sakiau?
tai kaip tu nuoskaudu neturi, kaip tu laiminga, jei tokius dalykus apie zmones prikuri?
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 07 01, 13:35)
Tu gluse. Tai mano vyras ir buna kasdien svarus, gaivus, prausiasi, nesmrda, prisiziuri save ir man malonu su juo guleti. Nebega jam jokios seiles ir is vis nematau jokio nemalonaus vaizdo.
Is to ka rasai, tai tada tavo vyras koks neprisiziurejes, nesiprauses, smirdantis sutrius. Parvaro smirdantis ir i lova. Todel tu su juo ir nenori guleti. Suprantama. Bet cia jau ne vedos, tavo vyro nevalyvumas esme. Nes tu pastoviai akcentuoji nesvara ir nemalonius vaizdus.Prisigeria ir guli prasmires. Aisku, tokiu atveju ir as su tokiu neguleciau. Bet ne visu vyrai tokie.

Na bet ir kompleksai pas zmogu del kuno, visiskai naturwliu dalyku unsure.gif
O del vyri nenuostabu, ar tave jaudintu jeigu ateitu orisirukes smirdintis ir dar lovoj kepsni ciaumotu, jei pati vegane butum? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 01, 14:11)
Maziau skaityk tas nesamones, nes visai pakvaisi ir stogas nuvaziuos. Jau dabar kartais parasai, kaip gavus plyta per pakausi.

Vyrai kartais nesuvokia nusiprausti, tai kiekviena zmona, jei pati ne kokia sutre, tai nuvaro i dusa

o tu skaityk atidziau, as gi aiskiai parasiau, kad nesivadovauju tuom, tik radau paaiskinima, kodel porom taip geriau daryti issakiau vedinius argumentus, o ne tai, kuom as vadovaujuosi,

Jei tu nesupranti manes, ar nemastai kaip as, nebutina noreti, kad as mastyciau kaip tu.
Speju, kad tavo pasauleziura ar gyvenimo budas irgi nealabai atrodo daugumai priimtina ar ne?

ne apie tai kalba.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 07 01, 14:21)
Tau slykstu miegot su savo vyru? Tu kazka panasaus galvoji kaip ubunte? Atsakyk nuosirdziai.
Tu nepataikai. Gal ir bijau del kazko gyvenime, bet tai tikrai nera santykiai su vyru. Sita sritis pas mane rami. Esu is tu moteru, kuriai vyras nera nei visatos centras, nei as be jo prapulciau.  Myliu, gerbiu, bet jei nepasisektu, nedaryciau tragedijos-ne tas amzius, ne tie laikai. Sakau nuosirdziai. Tai jau gali nesvaigti apie mano  baimes, nes vis nepataikai.  smile.gif  4u.gif

Man ne šlykštu. Bet aš nesu visi. Ir akis turiu, ausis turiu ir matau, girdžiu kas darosi. Skyrybos ant skyrybų, išdavystės ir t.t. Galbūt Lutuke nusistatė sau tokį metodą, kad gyventi labiau kaip meilužiai nei kaip kokie sulipę draugeliai kas kartą. Kiekvienam savo.
Daugeliui, ypač kalbant apie vyrus, o ne moteris, atsibosta tas pats kūnas, tie patys papai, figūra, tas pats juokas ir problemos. Ir eina toliau į medžioklę. Vyrai mažiau linkę puoselėti praeitį ir prisiminimus, jie lengviau tą pakeičia (IDOMUCIA prieštaraus smile.gif , bet jis ir nelaiko savęs tipiniu vyru). Tai kodėl tau taip keista, jei moteris nenori įvesti vyro į visišką rutiną?

Aš ir nesitikėjau, kad tu prisipažinsi. Perdaug esi kitus apvariusi, kad galėtumei dabar atvirai pasipasakoti. Bijosi, kad niekas nepaguos, o tau dar dadės, pajuoks, kad nesiseka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 01, 14:33)
Na bet ir kompleksai pas zmogu del kuno, visiskai naturwliu dalyku unsure.gif
O del vyri nenuostabu, ar tave jaudintu jeigu ateitu orisirukes smirdintis ir dar lovoj kepsni ciaumotu, jei pati vegane butum? biggrin.gif

Ne kompleksuose esme, o galimybeje susikurti laimingus, romantiskus santykius, ne metam ir ne dviem , o visam gyvenimui. Vieniem gal tinka vieni budai, kitiem kiti. Tik nesuprantu, kodel rieikia kabinetis prie zmoniu, kurie kitaip seimoje gyvena? ar as paradus kokius rengiu, ar verciu ka, kad mol visi dabar i atskirus miegamuosius? biggrin.gif
Man taip gerai, man taip smagu, ir visai man tas savas vyras neslykstus ir niekaip neatsumia, net tas kepsniu valgymas, o pries pat miega jis neruko, bet visi matau supranta pagal svao sugedimo laipsnius biggrin.gif
Tik sakau , jei "pirscioji" kas nakti 30 m vienas kitam i po nosim ar ta romantika nenumirsta? nezinau nemeginau, dabar viskas veikia - man gerai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 01 liepos 2019 - 13:43
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 01, 15:37)
. Tai kodėl tau taip keista, jei moteris nenori įvesti vyro į visišką rutiną?

Aš ir nesitikėjau, kad tu prisipažinsi. Perdaug esi kitus apvariusi, kad galėtumei dabar atvirai pasipasakoti. Bijosi, kad niekas nepaguos, o tau dar dadės, pajuoks, kad nesiseka mirksiukas.gif

Tai, kad ubunte neturi jokios rutinos. Jie praktiskai nesimato. Gyvena atskirai daug laiko. Kokia dar rutina? Viena naktis per savaite?

Apie ka prisipazinti man? Apie tavo kliedesius? Tai as dabar esu kalta, kad tau nesiseka spelioti. Daryk kazka. Mokinkis. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 01, 14:37)
Man ne šlykštu. Bet aš nesu visi. Ir akis turiu, ausis turiu ir matau, girdžiu kas darosi. Skyrybos ant skyrybų, išdavystės ir t.t. Galbūt Lutuke nusistatė sau tokį metodą, kad gyventi labiau kaip meilužiai nei kaip kokie sulipę draugeliai kas kartą. Kiekvienam savo.
Daugeliui, ypač kalbant apie vyrus, o ne moteris, atsibosta tas pats kūnas, tie patys papai, figūra, tas pats juokas ir problemos. Ir eina toliau į medžioklę. Vyrai mažiau linkę puoselėti praeitį ir prisiminimus, jie lengviau tą pakeičia (IDOMUCIA prieštaraus smile.gif , bet jis ir nelaiko savęs tipiniu vyru). Tai kodėl tau taip keista, jei moteris nenori įvesti vyro į visišką rutiną?

Butent mes dabar juokaujam,kad esam kaip kokie meiluziai kartais, slapti pabegimai, susitikimai kazkur jokios rutinos, net ne specialiai kazka dariau, kazkaip savaime viskas taip isejo, bet i nauda svarbiausia. ax.gif Bet kazkam pavydas bamba vis grauzia matyt biggrin.gif

Kazkam gerai vienoje lovoje, kazkam atskirai, kazkas is vis net negyvna kartu ir jiem gerai, nu kieno koks reikalas? Kazkaip keista siame pasauli i sik** pi*** normalu ir niekam nekyla jokiu klausimu, bet va su vyru nemiegoti vienoje lovoje, jau baisu , nesveika, nenormalu lotuliukas.gif

As pati atsimenu, kaip stebejausi jaunysteje ankstyvoje, kaip zmones miega po skirtingom kaldorm, nors vienooje lovoje lotuliukas.gif ir va kur mane gyvenimas nuvede biggrin.gif bet svarbu gi rezultatas...
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 07 01, 14:46)
Tai, kad ubunte neturi jokios rutinos. Jie praktiskai nesimato. Gyvena atskirai daug laiko. Kokia dar rutina? Viena naktis per savaite?

Apie ka prisipazinti man? Apie tavo kliedesius? Tai as dabar esu kalta, kad tau nesiseka spelioti. Daryk kazka. Mokinkis.  biggrin.gif  4u.gif

Jei iš karto būtum nuoširdžiai paklaususi, gal ji tau ir atsakytų. O dabar nebesitikėk smile.gif Tačiau, jei būtum nors kiek galvotesnė, tai bent ką sugalvotum. Pvz. mano uošviai nemiega kartu irgi. Bet ne, ne dėl patrigubėjusios talijos visgi smile.gif Tiesiog, uošvis naktinėtojas, jis vis dar skaito kažką, filmukus kažkokius žiūri, tai natūraliai, šalia ne kiekviena užmigtų.

Taip nebūna, kad ant visų sekasi, tik ant vienos kažkokios Aimėjos ne biggrin.gif 4u.gif
Ir šiaip, sakau, magijos nereik, tu žiauriai išsiduodi smile.gif Nuo kitųų pabėgs ar bėga: nuo manęs, nuo Lutukės, tik ir šneki apie tą pabėgimą, o pati jau dėl savo visiškai rami? biggrin.gif Nebūna taip. Jei žmogui kažkas visiškai dzin, jis apie tai net nekalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 01 liepos 2019 - 13:57
QUOTE(Aimeja @ 2019 07 01, 14:46)

Apie ka prisipazinti man? Apie tavo kliedesius? Tai as dabar esu kalta, kad tau nesiseka spelioti. Daryk kazka. Mokinkis.  biggrin.gif  4u.gif

O tau slabo mano nika parsyti, toks koka yra dabar? ar sakysi cia normalus bendravimo budas tavo toks?

3-4 naktis per savaite vyras buna namie, is kur ta viena nakti istraukei?

kuom gristas tavo laimingos moters toks ikyrus domejimasis ir dar iskraipymas kitu zmoniu intymaus gyvenimo?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 01, 15:52)
Taip nebūna, kad ant visų sekasi, tik ant vienos kažkokios Aimėjos ne biggrin.gif  4u.gif
I

Nei ant vieno tau nesiseka. mirksiukas.gif Tik tu taip galvoji. O artimi zmones tau tiesiog nesako nieko. Kiek forume bandei, visur pro sali. Bet man negaila. Gali galvot, kad pataikei. Nu tikrai negaila. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti