QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 01, 13:31)
Lutuke,o tavo vyras niekada tavęs nemato užsimiegojusios,užtinusiais paakiais,sloguojančios,ir visokios neestetiškos išvaizdos.Toks įspūdis,kad keliesi valanda anksčiau,susitvarkai nuo -iki,ruoši kavą ir lauki sutuoktinio išeinančio iš savo kambario.
Aisko, per gyvenima mates daug ko ir gimdem kartu, kur ne tik sloga bego, bet tai kam kas diena kazkuom pries akis baksnot, pvz menesiniu liekanom, nes gi krauja ir taip mate? Nejau reikia, kad matytu visokia nuolat ? i tualeta gal kartu eiti, jei jau mato uzsimiegojusia?
Kartais kazka pamacius, isgirdus nieko bet kas nakti 20 + m manau paskui tikrai norisi ieskoti kito zmogaus, kurio nematai kasdiena tokiose situacijose... As asmeniskai esu estete ir man reikia graziu vaizdu, mano vyras maziau jautrus vaizdui, bet irgi nemanau, kad jam patiktu bele kaip atrodanti zmona, kaip manau ir daugumai zmoniu.
Ne, as kavos neruosiu, bet taip, atsikelusi einu i dusa pirmiausia, o ka? Del saves , man smagiau buti svariai, tvarkingai. Myletis buciuotis irgi patinka, kai abu svarus, kvepia, gerai nusiteikia, o ne bele kaip. Gal del to ir dar vis laimingai mylimes ir po tiek metu kartu ir vienas kitam neatsibodom?

Ziurek tu pati su vyru negyveni , susitinkant kaip surpantu tik pasimatymuose, nugi ar nesmagu? nejau butinai reikia nuo ryto iki vakaro apsikabinus gyventi? taip pirmus metus taip norisi , paskui jau gimsta vaikai, atsiranda kitas gyevnimo tempas, ktii dalykai, norisi ir erdves sau ir t.t. Juk svarbiausia kad tai porai butu gerai, o ne kad bobulem atrodytu "normalus " santykiai